آخرین مطالب

مهندس حیدری‌بکاولی در گفتگو با پایگاه خبری نوید تربت:

اعضای شورای شهر تربت حیدریه حضور من را جهت ارائه طرح به مصلحت ندانستند! اجتماعی

اعضای شورای شهر  تربت حیدریه حضور من را جهت ارائه طرح به مصلحت ندانستند!

  بزرگنمایی:
اکنون که شهردار تربت حیدریه انتخاب شده، پایگاه خبری نوید تربت به سراغ یکی از نامزدهای شهرداری رفته تا از زبان وی دلایل حذفش را از کاندیداتوری شهرداری بشنود.

پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir
اکنون که شهردار تربت حیدریه انتخاب شده، پایگاه خبری نوید تربت به سراغ یکی از نامزدهای شهرداری رفته تا از زبان وی دلایل حذفش را از کاندیداتوری شهرداری بشنود.

پس از برگزاری انتخابات شورای ششم و مشخص شدن ترکیب اصلی اعضای شورای شهر تربت حیدریه، یکی از دغدغه های اصلی شهروندان این بود که اعضای شورا چگونه و چه کسی را بعنوان شهردار انتخاب خواهند کرد.

عمده نظرات شهروندان متمرکز بر انتخاب شهردار بومی بود که با خم و چم شهر آشنایی کافی داشته باشد. اعضای شورا نیز در ابتدا همین نظر را داشتند و در فرخوان خود از کاندیداهای این پست چه بومی و چه غیر بومی خواستند تا طرح ها و برنامه هایشان را به شورای شهر ارسال نمایند. سپس از آنها درخواست حضور و دفاع از برنامه هایشان نمودند که نتیجه آن نهایتا به حذف کاندیداهای بومی و انتخاب آقای قدرتی بعنوان شهردار و معرفی ایشان برای زدن حکم شد.

اما در این میان برخی از نامزدهای شهرداری به روندی که برای انتخاب شهردار طی شده معترض هستند.

اکنون که شهردار انتخاب شده، پایگاه خبری نوید تربت به سراغ یکی از نامزدهای شهرداری رفته تا از زبان وی دلایل حذفش را از کاندیداتوری شهرداری بشنود.

مهندس حسین حیدری بکاولی  نامزد شهرداری تربت حیدریه بود که در جریان بررسی طرحها و برنامه های نامزدها از گردونه انتخاب شهردار حذف گردید البته وی از جمله نیروهای متخصص بومی است که فعالیت کاری اش در خارج استان می باشد. گفتگوی نوید تربت را با ایشان می خوانید.

*آقای مهندس،همانطور که آگاه هستید مطالبات زیادی از طرف شهروندان در خصوص بهره‌مندی از ظرفیت افراد متخصص بومی در سطوح مدیریتی شهرستان مطرح است که انتخاب شهردار تربت حیدریه یکی از آن موارد بود،سوال این است، شما که نامزد انتخابات مجلس یازدهم بودید چرا خود را کاندیداتور شورای ششم و شهرداری نمودید.

** از نظر من هر اقدام مؤثری در حوزه‌های مختلف جهت رفع نیاز مردم نیازمند شناخت کامل جامعه و شناسایی ظرفیت‌های آن می‌باشد. نامزدی در انتخابات مجلس و کاندیداتور شورای ششم به منظور این شناخت صورت گرفت و در این میان نامزدی شهرداری نیز برای حضور در محیط  و بکار گیری تخصصم در حل مسایل شهر بود.

* بر گردیم به انتخابات شورای شهر،با توجه به اینکه آقای مهندس ریاحی رئیس ستاد جنابعالی در انتخابات مجلس یازدهم بود، چرا در ائتلاف انتخابات شورای ششم با ایشان شرکت نکردید؟

**موضوع مجلس با شورا کاملا متفاوت است و دلیل فوق توجیه مناسبی برای شرکت در ائتلاف ایشان نبود.

* در جلسه اول شورای ششم که از شما بعنوان یک نامزد شهرداری دعوت کردند چه گذشت؟

** از من خواستند طرح و برنامه ام را برای اداره شهر ارائه کنم، بنده اعلام نمودم که تدوین طرح و برنامه مستلزم مطالعه دقیق و نیازمند زمان و کار کارشناسی می‌باشد، لذا هیچ طرح و برنامه‌ای جهت ارائه ندارم، در صورتی که تنها با در نظر گرفتن رزومه امکان انتخاب دارید بنده آمادگی خود را جهت خدمت صادقانه به همشهریان عزیز اعلام می‌نمایم.

* پس چه شد که مجددا به شورا اعلام نمودید که طرح و برنامه جهت ارائه دارید؟ در صورتی که طبق گفته حضرتعالی ارائه طرح و برنامه را قبول نداشتید؟

** طبق دستور شورا قرار شد اگر طرح و برنامه‌ای در روزهای آتی تدوین گردید جهت بررسی در جلسه دوم اعلام گردد. بنده که به هیچ عنوان قصد ارائه برنامه را نداشتم به دلیل حمایت و افزایش تعداد گزینه‌های بومی تصمیم به تدوین طرح و برنامه نمودم.

* به گفته شما تدوین طرح و برنامه مستلزم وقت و استفاده از کارشناسان می‌باشد، جنابعالی که هیچ‌کدام از شرایط فوق را نداشتید چگونه در کمتر از 2 هفته از زمان اولین جلسه، به شورا اعلام نمودید جهت ارائه طرح و برنامه آمادگی دارید؟

** در حال حاضر نیز نظر بنده همین است و عدم تحقق وعده‌های مسئولین محترم مهر تاییدی بر آن است،ولی جهت پاسخ به درخواست شورای محترم چاره‌ای جز تدوین طرح ندیدم، پس با کار شبانه روزی و استفاده از 25 نفر متخصص درحوزه‌های مختلف اعم از بدنه مدیریت شهری و کارشناسان بومی موفق به تدوین طرح اولیه در قالب الویت های شورا و همشهریان شدیم که جا دارد از تیم کارشناسی که همگی بومی هستند و با دلسوزی و بدون هیچ انتظاری در تدوین طرح یاری رساندند تشکر ویژه‌ای داشته باشم.

* پس از آنکه طرح جهت ارائه آماده شد قطعا در جلسه دوم شورا حضور پیدا کردید، برخورد و نظر اعضای شورا با این طرح چه بود؟

** طبق روال، بنده آمادگی خود را جهت ارائه طرح به شورای محترم اعلام نمودم ولی کلیه اعضای شورای ششم طی تماس تلفنی حضور بنده را جهت ارائه طرح به مصلحت ندانستند! من نیز سر تعظیم فرود آورده و برای آنها آرزوی موفقیت نمودم.

* در تمام سخنرانی‌های تان در زمان انتخابات مجلس و شورا اعلام نموده‌اید که حضور جنابعالی در این عرصه‌ها صرفا انجام وظیفه و از روی احساس تکلیف است. پس درخواست نوید تربت برای اعلام عمومی طرحی که می گویید اعضای شورای شهر ارائه آن را به مصلحت ندانستند، به همشهریان معقول به نظر می رسد می پذیرید؟

**بله، وظیفه خودم می‌دانم که از طریق نشریات نوید تربت و نوید خراسان کلیات طرح تدوین شده را به یادگار برای همشهریان عزیز گذاشته و جزئیات طرح را در صورت تمایل در جلسه‌ای با حضور نماینده محترم شهرستان و اعضای محترم شورای ششم ارائه نمایم، شاید گرهی از مشکلات این شهر شهید پرور را باز کند.

*آیا برنامه ای برای حضور مجدد در این عرصه ها را دارید؟

** خیر.

پایگاه خبری نوید تربت بدون هیجگونه پیش داوری ، طرحی را که مهندس حیدری جهت اداره بهتر شهر تهیه نموده و اعضای شورای شهر مصلحت ندانسته بودند به شورا ارائه گردد جهت اطلاع شهروندان منتشر می نماید.

 

کلیات طرح:

1- تعیین تکلیف بدهی بانک شهر با پرداخت از محل جذب سرمایه بدون نیاز به فروش زمین، در کوتاه مدت.

2- راه اندازی پروژه n2 در کوتاه مدت.

3- سرمایه‌گذاری در بافت فرسوده در میان مدت و بلندمدت.

4- انجام آسفالت بلوار باهنر، مدرس و بخشی از قائم در میان مدت و بلند مدت.

5- ارائه برنامه جامع و رفع مشکل آسفالت کل شهر در کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت.

6- ارائه برنامه جامع و توسعه فضای سبز کل شهر در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت.

7- رفع مشکل ترافیک در مرکز شهر در میان مدت.

8- توزیع متوازن درآمد شهری در فاز یک در میان مدت و کوتاه مدت.

9- اجرای کمربند سبز در 3 فاز کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت.

10- سرمایه‌گذاری در اراضی پیشکوه در کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت.

11- ساخت هتل مجلل در بلندمدت.

12- ساخت مجتمع تجاری، تفریحی در بلندمدت.

13- ایمن سازی مسیل‌ها و پل‌ها و اجرای پل‌های جدید در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت.

14- تغییر بافت روستاهای محدوده و حریم شهری درکوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت.

15- ارتقا سطح شهردار به شهرداری در میان مدت و بلند مدت ( ساختار منابع انسانی شهرداری بایستی تقویت شود به نحوی که در پایان دوره، عملکرد شهرداری مورد نقد قرار گیرد نه فقط شهردار. البته با مطالعه ای که صورت پذیرفت نیروهای فعلی توانایی کافی جهت این ارتقا را دارند البته این تقویت نیازمند ایجاد انگیزه در پرسنل است که طرح آن پیش بینی شده است)

16- تنظیم برنامه استراتژیک عملیاتی برای رسیدن به چشم‌اندازی که شورا و شهروندان محترم متصور می‌باشند، بر اساس افزایش سبد درآمدی و درآمد شهر ( کوتاه مدت و میان مدت)

کوتاه مدت ( 6 ماه تا 1 سال) ، میان مدت(2تا 3 سال)، بلند مدت( 4 تا 5 سال) می باشد

کلیه منابع مالی طرحهای فوق از محل سرمایهگذاری بخش خصوصی پیشبینی شده است که طرح جامع مدیریت پسماند یکی از این منابع می باشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

انتخاب بیمارستان امام حسین تربت حیدریه به عنوان مرکز مرجع آزمایشگاهی منطقه

اعزام تیم‌های ارزیاب برای بررسی خسارت‌های زلزله رشتخوار

فرماندار تربت حیدریه: دشمنان تلاش می‌کنند موجی از تفرقه را در سطح کشور ایجاد کنند

روایت نتانیاهو از لحظاتی که ایران در آستانه کشف عملیات پیجرها بود: در هفته سوم سپتامبر فهمیدیم که حزب‌الله سه پیجر برای اسکن به ایران فرستاده‌ / معلوم شد که دارند اسکن می‌کنند؛ وقتی فهمیدم، دیوانه شدم

تربت‌حیدریه رتبه نخست حمل و نقل سوخت کشور را به خود اختصاص داد

چه کسی به تعطیلی بدون برنامه نانوایی های روستایی رسیدگی می کند؟

هشت دشت منطقه تربت‌حیدریه بحرانی و ممنوعه است

لیگ امیدهای کشور به میزبانی تربت حیدریه برگزار می شود

راز عجیب اسکلت شدن مرد روی تختخواب خانه اش

تصادف خونین در محور تربت‌حیدریه به دولت‌آباد 8 کشته و مصدوم بر جای گذاشت

انتشار ویدئوی غمناک عروسی کارگر جان‌باخته در انفجار اسکله شهید رجایی

ارجاع پرونده یک استخر خانگی در تربت حیدریه به مراجع قضایی

تصاویر: انفجار در «اسکله شهید رجایی»

پاملا هریمن؛ سلاح مخفی چرچیل در مبارزه با آلمان نازی‌

آخرین اخبار از انفجار در بندر شهید رجایی/ استانداری: تاکنون 40 نفر جان باخته‌اند/ آتش‌نشانی: وجود یک کانتینر پر از سیلندر گاز، دلیل انفجار‌های پی در پی بود

توزیع 18 هزار جعبه تخم نوغان شرق کشور توسط اداره نوغان تربت‌حیدریه

آغاز مبارزه با ملخ در تربت‌ حیدریه

تدوین سند توسعه منطقه تربت حیدریه /رونمایی از دبیرخانه اندیشکده توسعه تربت‌حیدریه/ مرمت و بهره‌برداری هوشمند از آثار تاریخی/ استفاده از هوش مصنوعی در توسعه یکپارچه منطقه

غریزه معامله‌گری ترامپ می‌تواند به نتیجه‌ای مثبت منجر شود؛ یعنی اجتناب از جنگ با ایران و تضعیف تندروها در واشنگتن و تل‌آویو

امام جمعه تربت‌حیدریه: هر صدایی که موجب تفرقه شود خواست دشمن است

حمله پلنگ منجر به جان باختن یک جوان در تربت حیدریه شد

محدوده شهری تربت حیدریه 150 هکتار افزایش می یابد

بیمارستان رازی تربت‌حیدریه با کمبود رادیولوژیست و جراح عمومی مواجه است

ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به روستاهای محروم تربت حیدریه

آغاز مطالعات اجرایی احداث آزادراه باغچه- تربت حیدریه

رشد 55 درصدی خدمات تامین اجتماعی منطقه تربت‌حیدریه

پلمپ مرکز خدمات زیبایی غیر مجاز در تربت حیدریه

پنج جنایت در یک شب/ از حمام خانه‌ای در جنوب پایتخت تا خیابان‌های مولوی و شهرری یک‌شبه در خون غلتید

بلاگرها و کسب و کارهای فضای مجازی بدون مجوز حق فعالیت ندارند

فرماندار تربت حیدریه: دشمن از نگاه صلح حسینی و انتظار مهدوی ما هراس دارد

اختصاص رتبه نخست ابریشم‌کشی کشور به خراسان رضوی / توزیع 2 هزار و 300 جعبه تخم نوغان در شهرستان تربت حیدریه

روز ملی گندم و نان فرصتی برای توجه بیشتر به امنیت غذایی کشور است

امروز حرفِ مرد، دوتاست!

چرا خروس‌ها در سپیده دم بانگ سر می‌دهند؟

عراقچی: موفق شدیم در خصوص یکسری اصول و اهداف به تفاهم بهتری برسیم / مذاکرات رو به جلو بود

انتقال60 هزار تن کالا از راه‌آهن خواف- هرات به افغانستان

روز ارتش نمادی از وحدت و اقتدار ملی است

خون زن جوانی که با کلنگ به قتل رسیده بود پس از چهارسال دامنگیر شوهرش شد

ارتش مراقبت از 730 کیلومتر نوار مرزی شرق کشور را برعهده دارد

یافته تاریخی جیمز وب؛ «قوی‌ترین» شواهد وجود حیات فرازمینی کشف شد

مرورِ خاطرات و زندگی‌نامه استاد محمدحسن ابریشمی

پایگاه اورژانس بانوان در تربت حیدریه افتتاح می شود

ایران در استفاده هوشمند از منابع آبی، تجهیزات بروز ندارد/ مسوولان فقط به دنبال آمارسازی و تولید آلبوم تصویری هستند

مشارکت مؤثر شرکت نفت تربت حیدریه در تأمین سوخت استان خراسان جنوبی

استاندار خراسان رضوی: حرکت به سمت استفاده از هوش مصنوعی اجتناب ناپذیراست

پرندگان کینه‌ای؛ کلاغ‌ها می‌توانند چهره شما را به‌خاطر بسپارند و انتقام‌جو شوند

برگزاری دومین همایش ملی پیوند آموزش با جامعه، سازمان‌ها و صنایع در تربت‌حیدریه

رونمایی از تندیس استادمحمدرضا شفیعی کدکنی / استاندار خراسان رضوی: نباید اجازه داد برخی، مفاخر ما را به نام خود مصادره کنند

پیوستن نیروگاه خورشیدی 320 کیلوواتی تربت‌حیدریه به شبکه برق

مطالبات مطرح شده توسط نماینده تربت حیدریه در دیدار با وزیر راه و شهرسازی