آخرین مطالب

رهبر معظم انقلاب: آمریکایی ها گفته اند حاضرند کمک دارویی به ایران کنند؛ شما متهم هستید که این ویروس را ایجاد کرده اید؛ ممکن است دارویی وارد کشور کنید که این ویروس را ماندگار کند / شاید کسی را وارد ایران کنید تا اطلاعات خود را از میزان اثرگذاری این ویروس را تکمیل کند رهبر معظم انقلاب: آمریکایی ها گفته اند حاضرند کمک دارویی به ایران کنند؛ شما متهم هستید که این ویروس را ایجاد کرده اید؛ ممکن است دارویی وارد کشور کنید که این ویروس را ماندگار کند سیاسی

رهبر معظم انقلاب: آمریکایی ها گفته اند حاضرند کمک دارویی به ایران کنند؛ شما متهم هستید که این ویروس را ایجاد کرده اید؛ ممکن است دارویی وارد کشور کنید که این ویروس را ماندگار کند / شاید کسی را وارد ایران کنید تا اطلاعات خود را از میزان اثرگذاری این ویروس را تکمیل کند رهبر معظم انقلاب: آمریکایی ها گفته اند حاضرند کمک دارویی به ایران کنند؛ شما متهم هستید که این ویروس را ایجاد کرده اید؛ ممکن است دارویی وارد کشور کنید که این ویروس را ماندگار کند

  بزرگنمایی:

پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir
رهبر معظم انقلاب گفتند: آمریکایی ها چندبار گفته اند حاضرند کمک دارویی به ایران کنند و گفته اند فقط شما از ما بخواهید. این از حرف‌های عجیب است. اولا خودتان دچار کمبود هستید. اگر دستتان باز است خودتان استفاده کنید. شما متهم هستید، این ویروس را ایجاد کرده اید. من نمی دانم این اتهام چقدر واقعی است. اما ممکن است دارویی وارد کشور کنید که این ویروس را ماندگار کند. شاید کسی را وارد ایران کنید تا اطلاعات خود را از میزان اثرگذاری این ویروس را تکمیل کند.

رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی به مناسبت سال نو و عید مبعث تاکید کردند:اگر امروز صادقانه عمل کرده، کوته بینی و ساده نگری نداشته باشیم و تنبلی نکنیم، می‌توانیم ایران را به قله سیاسی، نظامی، فرهنگی، علمی، اقتصادی برسانیم.

به گزارش «نوید تربت»، گزیده بیانات حضرت آیت الله خامنه‌ای در این سخنرانی که بصورت زنده و مستقیم با ملت شریف ایران سخن می‌گویند به این شرح است :

-ما هر سال مراسم اول سال را در زیر سایه حریم حضرت رضا(ع) برگزار می کردیم در خدمت مردم مشهد و زوار. نوروز با این دیدار مزین می شد که امسال محرومیم. بهتر این است که هرجا هستیم از راه دور صلوات مخصوصه را عرض کنیم.

 

-اهمیت مبعث را باید بدانیم. مبعث واقعه ای است که خداوند از پیغمبران دیگر نسبت به آن تعهد گرفته است.خداوند از پیامبران خواسته به پیامبر اسلام ایمان بیاورند و او را یاری کرده و به پیروان خود معرفی کنند.

-بعثت محتوای عظیمی دارد. بعثت حقایقی را برای بشریت روشن کرد. اگر بشر به این حقایق ایمان بیاورد، حیات طیبه یعنی زندگی شیرین و مطلوب هم در دنیا و هم آخرت به آنها می رسد.

-منظومه ارزشی اسلام یکی از حقایق بعثت است. مردم موظف هستند خود را به این ارزش ها نزدیک کنند. این ارزش ها شامل خلقیات فردی تا مفاهیم عمومی و زندگی ساز مثل آزادی، کرامت و عدالت می‌شود.

-برخی به غلط تصور می کنند عدالت و آزادی از غرب آمده است. غرب سه چهار قرن است که با این مفاهیم آشنا شده در حالیکه هزار سال قبل از آن، اسلام این مفاهیم را بیان کرده است.

- غرب از آزادی و عدالت صحبت کرد، اما هیچ وقت به آزادی و عدالت عمل نکرد، اما این مفاهیم توسط پیامبر اسلام اجرایی شد.

-احکام فردی و اجتماعی اسلام منطبق بر ارزش‌های اسلامی است. این ها مجموعه است که در بعثت به مردم هدیه داده شد. اگر بخواهیم این ارزش ها محقق شود، به قدرت سیاسی نیاز دارد. اگر قدرت سیاسی نباشد، قلدرها و تنبل ها زیر بار نمی روند.

-پیامبر (ص) قبل از هجرت به مدینه، از مردم این شهر بیعت گرفت و اولین کار پیامبر(ص) در مدینه، تشکیل حکومت بود.

-پیامبران دشمنان زیادی دارند و وقتی حکومت تشکیل می دهند، دشمن خارجی هم اضافه می شود، مخالفان عدالت و آزادی دشمن پیامبر می شوند.

-این همان نسخه ای است که امام خمینی(ره) به آن عمل کرد. معارف، ارزش ها و احکام همان معارف، ارزش ها و احکام پیامبر(ص) است. امام(ره) می دانست ایمان اسلامی در اعماق جان ملت ایران رسوخ دارد. قدرت ایمانی مردم خیلی زیاد است و امام(ره) این را می دانست و مساله حکومت اسلامی را مطرح کرد. زمینه ایجاد حکومت اسلامی هم فراهم بود؛ یعنی حکومت فاسد و ظالمی وجود داشت.

-جامعه نخستین اسلامی در مدینه شامل هفت هشت هزار نفر می‌شد. به برکت ارشاد، احکام و معارفی که پیغمبر(ص) ایجاد کرد که روز به روز بر تعداد مسلمین افزوده شد. در قرن چهارم هجری، جامعه اسلامی از لحاظ سیاسی وسیع ترین جامعه در دنیا بود. از لحاظ دانش پیشرفته ترین سطح علمی و به لحاظ نظامی، قدرتمند بود.

-این مخصوص زمانی است که خلفای نابابی مثل بنی امیه و بنی عباس بر سر کار بودند، اگر ائمه سرکار بودند، پیشرفت چند برابر بود.

-اگر امروز صادقانه عمل کرده، کوته بینی و ساده نگری نداشته باشیم و تنبلی نکنیم، می‌توانیم ایران را به قله سیاسی، نظامی، فرهنگی، علمی، اقتصادی برسانیم، البته هدف دور ما ایجاد تمدن اسلامی است.

-از دشمنی با انقلاب اسلامی نباید تعجب کرد. دشمنان با هم علیه انقلاب اسلامی همکاری می‌کنند. امروز دشمن کم نداریم اما خبیث ترین دشمن ما آمریکا است. مسئولان آمریکایی وقیح، دروغ گو، طماع،، ظالم، بی رحم، تروریست، شارلاتان، پشت سر هم انداز هستند.

خداوند برای مقابله با دشمن، دستورالعمل داده و به پیامبر(ص) توصیه به صبر و استقامت کرد. صبر به معنای نشستن و انتظار حوادث کشیدن، نیست؛ صبر یعنی مقاومت کردن و محاسبه خود را با خدعه دشمن تغییر ندادن و با روحیه ادامه دادن و ثابت قدم بودن که اگر با حرکت با تعقل و مشورت همراه شود، موفقیت حاصل می‌شود.

- با قاطعیت می گویم ملت ایران صبور هستند، اما مسئولان گاهی بی صبری کرده ایم. برخی روشن فکرنماها بی صبری را به مرز همکاری با دشمن رسانده اند، در مقابل جوانان مومن خیلی زیادی وجود دارند.

- چند بار گفته‌ام که کشور باید قوی شود. قوی شدن هم از بعثت و قرآن گرفته شده است. قوت شامل عرصه های علمی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، نظامی، تبلیغی است.
-حفط نسل جوان کشور یکی از عناصر قدرت است. اگر موالید به انداره کافی نباشد که الان نیست، نسل جوان کم می شود.

-قوت در فضای مجازی حیاتی است. قوت در زمینه بهداشتی و درمانی حیاتی است که در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده است.

-جهش تولید، از ابزارهای قدرت است. جهش تولید به ابزارهایی نیاز دارد، از قاچاق و واردات بی رویه جلوگیری شود. به تولیدکننده کمک شود. امسال این کارها باید انجام شود.

-این روزها با بیماری همه گیر بین المللی مواجه هستیم. بعضی‌ها در کشور خود اطلاعات این بیماری را پنهان می‌کنند. این بیماری مشکلات اقتصادی ایجاد می‌کند که خداوند می فرماید اینجا هم صبر لازم است. مسئولین محترم در این کار دستوراتی داده‌اند که همه باید به آن عمل کنند تا این بیماری خطرناک در کشور کنترل شود.

-آمریکایی ها چندبار گفته اند حاضرند کمک دارویی به ایران کنند و گفته اند فقط شما از ما بخواهید. این از حرف‌های عجیب است. اولا خودتان دچار کمبود هستید. اگر دستتان باز است خودتان استفاده کنید. شما متهم هستید، این ویروس را ایجاد کرده اید. من نمی دانم این اتهام چقدر واقعی است. اما ممکن است دارویی وارد کشور کنید که این ویروس را ماندگار کند. شاید کسی را وارد ایران کنید تا اطلاعات خود را از میزان اثرگذاری این ویروس را تکمیل کند.

-کشور ظرفیت مقابله با چالش ها در هر سطحی را داراست. باید ظرفیت های داخلی شناسایی شود و افراد مومن و باانگیزه و جوان و متشرع به کار گرفته شوند.

-به دستورات مسولان ستاد مقابله با کرونا عمل شود. حتی اجتماعات دینی تعطیل شده که بی سابقه است، ولی چاره ای نبوده است. این مسائل و توصیه ها رعایت شود تا زودتر این بلا از مردم ایران، کشورهای اسلامی و بشر کوتاه شود


http://t.me/navidtorbatkabar


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

شکست انزوای ایران با برگزاری اجلاس کمیته سیاسی مجمع بین‌المجالس آسیایی در مشهد

اهدای زندگی؛ میراث ماندگار یک مرد 37 ساله

تصاحب سهم ایران از تجارت جهانی زعفران توسط افغانستان و اسپانیا

ششمین همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی در تربت‌حیدریه برگزار شد/ دانشگاه تربت‌حیدریه حلقه واسط بین تولیدکننده و مصرف‌کننده گیاهان دارویی

سپر ایمنی ملی: طرح الزام‌آور واکسیناسیون آنفلوانزا در مدارس ایران / سلامت دانش‌آموزان، پاشنه‌آهنین توسعه

آغاز طرح پخت و توزیع نان سبوس‌دار کامل در تربت‌حیدریه

بیمارستان نهم دی تربت حیدریه به دستگاه پیشرفته نوار عصب و عضله مجهز شد

کسب مقام دوم شانزدهمین جشنواره ی سودای عشق توسط هنرمند تربت حیدریه

ایجاد مزارع الگویی گیاهان دارویی کم‌آب در تربت‌حیدریه

بازگشایی تنها سینمای تربت حیدریه، شاید وقتی دیگر

ششمین همایش ملی دوسالانه گیاهان دارویی و طب سنتی در دانشگاه تربت‌حیدریه برگزار می‌شود

مؤسسه پاستور فرانسه: آنفلونزای پرندگان درصورت جهش، می‌تواند همه‌گیری شدیدتر از کرونا ایجاد کند

کشف شواهد هولناک آدم‌خواری در نئاندرتال‌ها؛ قربانیان زنان و کودکان گروه رقیب بودند

سه پروژه مسکن مهر تربت‌حیدریه پس از 14 سال در آستانه تکمیل و بهره‌برداری قرار گرفت

کمبود 38 میلیون مترمکعبی منابع آب، مهم‌ترین چالش‌ توسعه پایدار تربت‌حیدریه

فرماندار تربت‌حیدریه: برنامه آموزشی ما باید به سمت جغرافیای گردشگری تغییر کند

کلنی‌های قدرت اجازه اصلاح آموزش و پرورش را نمی‌دهند/ مشاهده رد پای ذی‌نفعان در چاپ کتاب درسی و کمک آموزشی

رازهای هولناک بدن‌های مشهور که قرن‌ها سفر کردند/ از مغز اینشتین تا قلب پادشاه فرانسه

پلمب آرایشگاه زنانه مداخه‌گر در امور پزشکی در تربت‌ حیدریه

سرنوشت اینترنت میلیون‌ها ایرانی در دست این چند نفر/ مخالفت با فیلترینگ در تریبون، همراهی با آن پشت درهای بسته

وزیر علوم: از این پس فقط مقالات علمی معیار انحصاری ارتقا استادان نخواهد بود

دشمن در حال تقویت جنگ روانی برای القای شکست جمهوری اسلامی است

«جمعه سیاه» و تخلفات صنف پوشاک در مشهد

آغاز تصویربرداری فیلم کوتاه «برادری» در تربت‌حیدریه

سه بیماری خطرناک پشت در مدارس

فرماندار تربت حیدریه: در جنگ 12 روزه از تمام توان نظامی خود استفاده نکردیم

برگزاری تشییع شهید کردار و یک شهید گمنام در تربت‌حیدریه

یک هوش مصنوعی در یک سال میلیونر شد و حالا می‌خواهد «انسان» اعلام شود

مریخ‌نورد پرسویرنس سنگی را در مریخ یافته است که به آنجا تعلق ندارد

آغاز پروژه ممیزی 57 هزار ملک در تربت‌حیدریه

انسداد 105 حلقه چاه غیرمجاز و صرفه جویی 1.3میلیون مترمکعب آب در تربت‌حیدریه

افتتاح مرکز راهبری وپایش بار ناحیه شرق استان / آغاز اولین مرحله امحا و بازیافت چراغ‌های پرمصرف خراسان رضوی / رونمایی از دو خودروی تخصصی جدید به اداره برق

راز جنایت زن بلاگر و همدستش آشکار شد

راز پنهان ذوب مس در ایران باستان پس از 5 هزار سال آشکار شد

تصاویر: مسابقه عکاسی کمدی حیات وحش 2025

تخصیص4 هزار تن برنج به تربت‌حیدریه

از «چشم سوم» چیست و آیا به انسان قدرتی ماورایی می‌دهد؟

دو مقام سی‌و‌پنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی به تربت حیدریه رسید

اصلاح و نوسازی سه واحد بزرگ تولید قارچ دکمه ای در تربت حیدریه

تولید بیش از 4هزار و 600 تن تخم مرغ در تربت حیدریه

در شاهنامه هرچیزی در جای خودش است / شاهنامه حتی از یک واژه زشت استفاده نشده است/ فردوسی نگاهِ خردمندانه‌ای به زنان دارد

جنگ 12 روزه، نشان داد هر گونه تعرض به خاک و تمامیت کشور پاسخ کوبنده خواهد داشت

میزبانی تربت‌حیدریه از پیکر مطهر یک شهید گمنام

احزاب؛ پل گمشده میان مردم و حکومت

هدف جنگ 12 روزه تسخیر ذهن‌ها و ایجاد یأس در مردم بود

اجرای طرح آفتاب مهربانی آستان قدس رضوی در تربت حیدریه

اگر زمین تخت است چرا ما از لبه آن سقوط نمی‌کنیم؟ توضیح زمین تخت گرایان را بخوانید

درس موشکی‌ای که ایران از جنگ 12 روزه آموخت

ورود به فصل سرما و هشدار نسبت به موج مسمومیت با گاز CO

فرماندار زاوه: جشنواره عکس ایران جوان فرصتی برای برندسازی زعفران است