آخرین مطالب

مدیر عامل و عضو هییت مدیره قند تربت در نشست خبری مطرح کرد:

کارخانه قند تربت حیدریه موفق ترین واحد تولیدی شرق کشور / دلالان اجازه نمی دهند محصول کارخانه را به قیمت مناسب بفروشیم اقتصادی

کارخانه قند تربت حیدریه موفق ترین واحد تولیدی شرق کشور /  دلالان اجازه نمی دهند محصول کارخانه را به قیمت مناسب بفروشیم

  بزرگنمایی:

پایگاه خبری نوید تربت: Navidtorbat.ir

کارخانه قند تربت حیدریه با سرمایه گذاری 6 هزار میلیارد ریالی، با ظرفیت مصرف 3 هزار تن چغندر و تولید 750 تن شکر خام  بعنوان موفق ترین واحد تولیدی شرق کشور، بخش مهمی از شکر با کیفیت و مورد نیاز جامعه را تامین می کند.

به گزارش خبرنگار نوید تربت، مدیرعامل کارخانه فند تربت حیدریه در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان افزود: در حال حاضر با بیش از 2 هزار چغندر کار قرار داد انعقاد کردیم که حدود 1800 نفر آنها کمتر از 50 تن چغندر در سال تولید می کنند اما با توجه به شعاع خدمات این واحد تولیدی که 200 کیلومتر اطراف را شامل می شود در مراحل کاشت، برداشت و همچنین بذر مورد نیاز با کشاورزان همکاری می کنیم.

مهندس محمود انتظاری افزود: با توجه به فعالیت مستقیم 500 نفر در واحد تولیدی، اگر متوسط اعضای خانواده هر نفر را، چهار نفر در نظر بگیریم، حدود 10 هزار نفر از این واحد تولیدی زندگیشان اداره می شود.

وی گفت: در حال حاضر با همت و تلاش متخصصان داخلی و بدون نگاه به خارج و با اشتغالزایی 500 نفر بصورت مستقیم، ظرفیت این واحد تولیدی روزانه به 3 هزار تن چغندر و 750 تن شکر خام رسیده ، این کارخانه در سالهای اخیر بعنوان تولید کننده برتر شکر با کیفیت در کشور مطرح شده.

 

حتی یک ریال بدهی مالیاتی و یا حقوق معوقه نداریم

عضو هیئت مدیره قند تربت حیدریه افزود: با توجه به شرایط تحریم و مشکلات اقتصادی کنونی، این واحد تولیدی نه تنها یک ریال بدهی مالیاتی و یا حقوق معوق به پرسنل ندارد، بلکه اکنون بابت مابه تفاوت قیمت شکر (یارانه دولتی) نیز، مبلغ 180 میلیارد ریال از دولت طلب دارد.

مهندس انتظاری با بیان اینکه برای پرداخت حقوق پرسنل این واحد تولیدی ماهانه 20 میلیارد ریال پرداخت می شود، افزود: این در حالی است که نگهداری از این واحد تولیدی روزانه بین 600 تا 700 میلیون ریال هزینه دارد اما با همین شرایط و به همت پرسنل این واحد تولیدی اکنون ظرفیت کارخانه  به 257 هزار تن مصرف چغندر و تولید 42 هزار تن شکر در سال رسیده است.

وی می گوید: 96.3 درصد سهام کارخانه از آستان قدس و از مجموع 3.7 درصد باقی مانده 2 درصد مربوط به پرسنل کارخانه و بقیه از آن سهامداران  قدیمی می باشد.

 

دلالان اجازه نمی دهند محصول کارخانه را به قیمت مناسب بفروشیم

رئیس هیئت مدیره شرکت سنگاه  تربت حیدریه یکی از مهمترین دغدغه واحد های تولید شکر را نرخ های تکلیفی و قیمت گذاری نامناسب شکر توسط دولت اعلام کرد و افزود: در شرایطی که قیمت هر کیلو تولید شکرخام برای تولید کننده 4200 تومان هزینه دارد اما متاسفانه دولت با نرخ تکلیفی 4 هزار و 50 تومان علاوه بر عدم حمایت از واحد های تولیدی داخل، باعث ضرر و زیان به آنها شده است.

مدیرعامل کارخانه قند تربت حیدریه از دلالان بعنوان یکی از مشکلات بازار شکر یاد کرد و افزود: دلالان اجازه نمی دهند تا محصول کارخانه را به قیمت مناسب بفروش برسانیم و گاهی این دلال بازی های باعث شده که شکر را به زیر قیمت فروخته ایم.

مهندس انتظاری گفت: بخشنامه های دولتی برای ما قابل اجراست اما برای دلالان اینگونه نیست و این باعث آسیب به واحدهای تولیدی شده است.

وی افزود: این در حالی است که قیمت هرتن چغندر قند با عیار 16 حدود 374 هزار تومان  است که 61 هزار تومان نیز کمک هزینه برای حمل بار توسط این واحد تولیدی پرداخت می شود. از دولتمردان تقاضا داریم برای پیشرفت بهتر این واحد تولیدی که  برای بیش از 3 هزار نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده کمک نمایند.

عضوهییت مدیره قند تربت گفت: با توجه به همه مشکل بوجود آمده در تابستان امسال و عدم کنترل قیمت شکر، برای نخستین بار در طول عمر کارخانه، از اواسط اردیبشهت ماه این واحد تولیدی را فعال و از ابتدای خرداد تا هشتم مرداد ماه موفق شدیم 40 هزار تن شکر را تولید و تحویل دولت دهیم.

مدیرعامل کارخانه قند گفت: با توجه به استهلاک تجهیزات و لزوم بروز رسانی آن و همچتین افزایش سرمایه و پرداخت بموقع مطالبات کشاورزان و کارگران، انتظار داریم قیمت گذاری شکر بصورت مناسب توسط دولت انجام تا بتوانیم با رعایت ملزومات قانونی نسبت به فروش محصول خود بهتر عمل کنیم‌.

مهندس انتظاری با بیان اینکه هیچگونه بدهی به کشاورزان، رانندگان و یا کارگران نداریم، گفت: انتظار داریم همانگونه که در مدیریت و هدایت بزرگترین واحد تولیدی تربت حیدریه شفاف و حساب شده عمل می شود، بتوانیم با کمک دولت در بازار فروش محصولات متناسب با فعالیت هایمان عمل کنیم‌.

 

راه اندازی تصفیه خانه و صرفه جویی 17 لیتری آب

مدیر عمل کارخانه قند تربت حیدریه به تاسیسات تصفیه خانه کارخانه نیزاشاره کرد واظهار داشت: کارهای مطالعاتی احداث تصفیه خانه از سال 91 با هدف کنترل پساب کارخانه آغاز و اکنون با صرف بالغ بر صد میلیارد ریال اعتبار، استخر تصفیه ‌خانه همراه با استانداردهای زیست محیطی راه اندازی شده است.

مهندس انتظاری افزود: تا قبل احداث تصفیه خانه، 33 لیتر بر ثانیه و حتی بیشتر از این میزان آب استفاده می کردیم، اما اکنون میزان مصرفی آب خود را به زیر 17 لیتر در ثانیه رساندیم زیرا آب آلوده به پساب دوباره فرآوری و به چرخه مصرف کارخانه باز می گردد.

 

خودکفایی در تولید برق و داشتن مازاد مصرف

وی در بخش دیگری گفت: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و نیز تحقق شعار سال مبنی بر رونق تولید، بالغ بر بالغ بر 600 میلیارد ریال دارایی های بلا استفاده کارخانه را مجدداً به چرخه تولید بازگرداندیم که یکی از آن ها راه اندازی توربین تولید برق می باشد.

عضو هییت مدیره قند تربت با بیان اینکه بخش تولید برق کارخانه مجهز به سه دستگاه توربین است، افزود: این بخش شامل یک توربین زیمنس با تولید 7 مگاوات، یک توربین لهستانی با تولید 5.5 مگاوات و یک توربین هلندی با ظرفیت 2.2 مگاوات برق است که در راستای حرکت های جهادی و استفاده از نیروی کار ایرانی ظرف سه سال اخیر موفق شدیم با راه اندازی مجدد آن ها 100 درصد  برق مصرفی کارخانه را تامین و از برق شهری بی نیاز شویم.

وی  گفت:میزان برق مورد نیاز کارخانه 6.5 مگاوات است و همین میزان نیز برق مازاد تولید می کنیم که قادر خواهیم بود در شرایط اضطراری در تامین برق شهری نیز کمک کنیم.


http://t.me/navidtorbatkabar


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

افتتاح اتاق بهداشت مدارس در منطقه تربت حیدریه

وقوع سه همسرکُشی شب هولناکی را در پایتخت خراسان رضوی رقم زد

همکاری ‌روابط عمومی بیشتر دستگاه‌های اجرایی با کنگره ملی شهدا ضعیف است

خشک شدن ‌70 درصد قنات‌های تربت‌حیدریه در پی خشکسالی‌های اخیر

تصاویر: طبیعت بهاری هورامان تخت

دستگیری حفاران غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه

تصاویر: ویرانی گسترده در روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان

تربت حیدریه بیشترین بارش را تجربه خواهد کرد

کسب رتبه سوم نخستین جشنواره «کیش بهشت خانواده» توسط عکاس تربتی

تشکیل خانواده و فرزند آوری بدون زیر ساخت های مورد نیاز ممکن نیست

واژگونی خودرو در مه‌ولات دو کشته و مصدوم برجای گذاشت

مخازن آبهای زیرزمینی تربت حیدریه در وضعیت بحرانی است

اینجا تربت‌حیدریه، قلب جامعه کارگری نرم‌نرمک می‌تپد

احداث سه زمین ورزشی چمن مصنوعی در شهرک ولیعصر تربت حیدریه

10 مدرسه در دستور تخریب تربت حیدریه هنوز در حال استفاده است

اجرای طرح ایجاد باغچۀ سالم خانگی در شهرستان زاوه

ممیزی بیش از 130 هزار هکتار مراتع تربت‌حیدریه

قابلیت تبدیل شهر کَدکَن به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه

زیارت آستان بقیع در حرم خورشید هشتم

جامعه‌ای که از اهداف و آرمان‌های خود با استدلال دفاع نکند تحلیل می‌رود

حمایت دانشگاهیان تربت‌حیدریه از دانشجویان مدافع فلسطین

پزشکیان: بزرگان ما وقتی مریض می‌شوند سریع به اروپا می‌روند؛ چرا برای اقتصاد بیمار به سراغ اروپا نمی‌روید؟

زنان تاریخ‌‌ساز؛ با اولین مهمانداران زن هواپیما در جهان آشنا شوید

تجهیز کلینیک احمدیه تربت حیدریه به دستگاه اسلیت لمپ چشم پزشکی

خواف شهری از عهد اشکانیان و ساسانیان

امام جمعه تربت حیدریه: اعضای شورای باید به وعده‌های باقی مانده خود عمل کنند

رقابت 4 هزار و 623 داوطلب کنکور سراسری در تربت حیدریه

کشت گندم و جو دیمی در بیش از4500 هکتار اراضی بخش رخ تربت حیدریه

خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا

پدیده جدید راه خواری در پارک پیشکوه تربت حیدریه+ جوابیه

بورسیه رتبه های زیر هزار کنکور برای پنجمین سال متوالی توسط خیر نیک اندیش تربتی

همه خدمات پیشگیری و درمان هاری به‌صورت کاملآ رایگان انجام می‌شود

رکورد جوجه ریزی سالانه مرغداری های شهرستان زاوه شکسته شد

رفع تداخل بیش از 21هزار هکتار اراضی شهرستان مه ولات

آتش بس ایران و اسرائیل موقتی است؟ / جعبه پاندورا باز شد

افزایش 51 درصدی تعهدات بلند مدت تامین اجتماعی منطقه تربت حیدریه در سال گذشته

تصاویر: مراسم هزار دف در روستای پالنگان

شرایط جدید بنیاد مسکن برای تامین قیر رایگان به زیان روستاهای محروم است

جاذبه های چشم‌نواز بهاری محیط زیست خراسان رضوی

نقش مؤثرشرکت نفت منطقه تربت حیدریه در تامین پایدار سوخت خراسان جنوبی

بی توجهی به مناسب سازی معابر تربت حیدریه، خطری در کمین کم توانها

در «رویدادی بی‌سابقه»، یک ستاره‌ مرده‌ زندگی را از سر گرفت

تصاویر: سیل در دوبی

نشست‌های شورای اداری باید خروجی داشته باشد/ جهش تولید با کار ظاهری محقق نمی‌شود / مردم از رفتار برخی کارمندان گلایه دارند/ عقب افتادگی سیاسی دلیل اصلی عقب ماندگی منطقه تربت حیدریه است

افزایش تعرفه ویزیت پزشکان و مسدود شدن سامانه بیمه سلامت

مرمت آثار تاریخی تربت‌حیدریه شتاب می گیرد

تاثیر تصمیم‌سازی سیاسی در تامین آب صنایع تربت‌ حیدریه

پیش‌بینی برداشت 300 تن کلزا از اراضی کشاورزی بخش رخ تربت حیدریه

بر طرف شدن مشکل راه ورودی و خروجی بیمارستان راشد زاوه

راننده خودروی حامل سوخت قاچاق در آتش سوخت