آخرین مطالب

مدیر امور مالیاتی و دارایی تربت‌حیدریه:

در منطقه تربت حیدریه قدرت مانور زیادی برای وصول مالیات نداریم اقتصادی

در منطقه تربت حیدریه قدرت مانور زیادی برای وصول مالیات نداریم

  بزرگنمایی:
ساختار کشاورزی در منطقه تربت‌حیدریه موجب شده تا دست اندرکاران کشاورزی و دامداری این منطقه بر اساس ماده ۸۱ قانون مالیات‌های مستقیم، از معافیت مالیاتی قابل توجهی بهره‌مند شوند.

پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت- علیرضا حسینی مقدم-ساختار کشاورزی در منطقه تربت‌حیدریه موجب شده تا دست اندرکاران کشاورزی و دامداری این منطقه بر اساس ماده 81 قانون مالیات‌های مستقیم، از معافیت مالیاتی قابل توجهی بهره‌مند شوند.

به گزارش نوید تربت،معاون مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی و مدیر حسابرسی مالیاتی منطقه تربت‌حیدریه افزود: این موضوع موجب شده تا منطقه تربت‌حیدریه، زاوه، مه‌ولات و رشتخوار با دارا بودن حدود 28 هزار مودی مالیاتی که 70 درصد آن ها از اهالی تربت‌حیدریه هستند آن طور که باید و شاید قدرت مانور زیادی در وصول مالیات نداشته‌باشیم و سهم این منطقه از وصولی استان، حدود یک ونیم درصد بیشتر نیست.

مجید کریمی‌دوست گفت: به عبارت بهتر خوشبختانه برای کشاورزان و متأسفانه به دلیل سوء‌استفاده دلالان از بخش کشاورزی و شاغلان این حوزه، اقتصاد مبتنی بر کشاورزی با عنایت به فقدان شفافیت در این بخش، برای منطقه تربت‌حیدریه معافیت مالیاتی بی‌شمار به همراه داشته باشد.

 

94 درصد سهمیه مالیاتی سال 1402 وصول شد

مدیر امور مالیاتی و دارایی تربت‌حیدریه گفت: با این حال برای سال 1402 با تلاش مستمر همکاران ادارات امور مالیاتی تربت حیدریه، مه ولات، رشتخوار و دولت آباد موفق شدیم، تا حدود 94 درصد سهمیه در نظر گرفته شده که حدود یک و نیم درصد وصولی استان است را دریافت کنیم.

کریمی‌دوست افزود: از آنجا که محور اقتصادی این منطقه کشاورزی و دامپروری است، لذا با وجود درآمدهای قابل توجه از محل کشت زعفران، پسته یا تولید ابریشم، دام وطیور و موارد مشابه اما چون خوشبختانه حسب مواد قانونی از مالیات معاف هستند، این بخش از فعالیت منطقه تاثیر قابل توجهی در میزان وصولی مالیات نداشته و ندارد.

وی اضافه کرد: البته با همراهی دستگاه های ذیربط وایجاد بانک اطلاعاتی مبتنی بر اسناد و مدارک و جداسازی فعالیت‌های دلالی از کشاورزی و موارد مشابه امکان شناسایی و دریافت مالیات عادلانه از بخش دلالی فراهم خواهد شد.

 

نبود شفافیت مانع شناسایی دلالان شده است

مدیر امور مالیاتی و دارایی تربت‌حیدریه با بیان این که مشکل به همین جا ختم نمی‌شود گفت: به دلیل نبود شفافیت، امکان شناسایی و تفکیک دلالان از کشاورزان این حوزه و نیز از صنایع مرتبط با تولیدات کشاورزی و دامپروری و دریافت مالیات صحیح وعادلانه اکنون فراهم نیست.

کریمی‌دوست افزود: اطلاعات پایه و دقیق از جمله اطلاعات کشاورزان و این که زمین و آب، وضعیت ملکی یا استیجاری اراضی، میزان محصول برداشتی برای هر کشاورز و مسایل مرتبط را حتی جهاد کشاورزی نیز به طور دقیق ندارد تا در اختیار ما بگذارد.

وی اضافه کرد: البته نبود شفافیت تنها محدود به بخش کشاورزی نیست و در سایر بخش‌ها و از جمله شهرداری نیز وجود دارد و این نهاد خدمات اجتماعی فاقد یک سامانه دقیق است که بر اساس آن بتوان از وضعیت املاک مسکونی و تجاری افراد اطلاعات کسب کرد.

او اظهار کرد: طبق اصل 51 قانون اساسی "هیچ مالیاتی وضع نمی‌شود مگر به موجب قانون و موارد معافیت و بخشودگی و تخفیف مالیاتی را نیز، قانون مشخص می‌کند" لذا تمام اقدامات این دستگاه باید محل قانونی داشته‌ باشد.

کریمی‌دوست افزود: از سوی دیگر در تربت‌حیدریه واحدهای صنعتی پردرآمدی نیز نداریم تا بتوانیم با استناد به قانون از آن‌ها مالیات درخوری دریافت کنیم.

 

صداقت، عدالت و شفافیت اقتصادی از جمله اصول محوری کاری است

مدیر امور مالیاتی و دارایی تربت‌حیدریه با بیان این که تکریم حداکثری مودیان مالیاتی به همراه صداقت، عدالت و شفافیت اقتصادی از جمله اصول محوری کار ماست و باید مشخص شود هر کسی چه میزان درآمد مشمول مالیات دارد تا بر اساس آن، مالیات از او اخذ شود.

کریمی دوست افزود: یکی از مهمترین و بهترین تسهیلات قانون مالیات‌های مستقیم برای مودیان متوسط به پایین، حکم تبصره ماده 100 قانون فوق مورد اشاره بوده که چندین سال است سازمان امور مالیاتی شرایط استفاده مودیان از این ماده را فراهم آورده‌ است.

وی اضافه کرد: بر اساس عملکرد سال 1401 سقف مبلغ موضوع تبصره ماده 100 مبلغ 68 میلیارد ریال بود که از مجموع 24 هزار و 800 مودی، حدود 19 هزار و 100 نفر اقدام به ارائه اظهارنامه و استفاده از تسهیلات این ماده قانونی کردند.

او ادامه داد: به مودیان توصیه می‌شود چنانچه شرایط استفاده از این ماده قانونی را دارند برای عملکرد 1402 تا خرداد امسال فرصت دارند.

مدیر امور مالیاتی و دارایی تربت‌حیدریه گفت: هدف اصلی این قانون آن کاهش مراجعات مودیان و افزایش میزان رضایتمندی آنها با تکمیل فرم مربوط به تبصره به نحوی است که با تکمیل فرم یاد شده دیگر نیازی به تکمیل اظهارنامه مالیاتی و همچنین نگهداری اسناد و مدارک و رسیدگی آنها نیست.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

افتتاح استخر شهدای غواص تربت‌حیدریه با حضور وزیر ورزش و جوانان

خیرین سلامت بدانند حمایت از بیماران سرطانی فقط کمک به درمان نیست

پیتزا روی سپر جنگی؛ آیا سربازان هخامنشی مخترع واقعی پیتزا بودند؟

460 گونه گیاهان دارویی در شرایط شوری زیاد آب و خاک می‌توانند رشد کنند

شکست انزوای ایران با برگزاری اجلاس کمیته سیاسی مجمع بین‌المجالس آسیایی در مشهد

اهدای زندگی؛ میراث ماندگار یک مرد 37 ساله

تصاحب سهم ایران از تجارت جهانی زعفران توسط افغانستان و اسپانیا

ششمین همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی در تربت‌حیدریه برگزار شد/ دانشگاه تربت‌حیدریه حلقه واسط بین تولیدکننده و مصرف‌کننده گیاهان دارویی

سپر ایمنی ملی: طرح الزام‌آور واکسیناسیون آنفلوانزا در مدارس ایران / سلامت دانش‌آموزان، پاشنه‌آهنین توسعه

آغاز طرح پخت و توزیع نان سبوس‌دار کامل در تربت‌حیدریه

بیمارستان نهم دی تربت حیدریه به دستگاه پیشرفته نوار عصب و عضله مجهز شد

کسب مقام دوم شانزدهمین جشنواره ی سودای عشق توسط هنرمند تربت حیدریه

ایجاد مزارع الگویی گیاهان دارویی کم‌آب در تربت‌حیدریه

بازگشایی تنها سینمای تربت حیدریه، شاید وقتی دیگر

ششمین همایش ملی دوسالانه گیاهان دارویی و طب سنتی در دانشگاه تربت‌حیدریه برگزار می‌شود

مؤسسه پاستور فرانسه: آنفلونزای پرندگان درصورت جهش، می‌تواند همه‌گیری شدیدتر از کرونا ایجاد کند

کشف شواهد هولناک آدم‌خواری در نئاندرتال‌ها؛ قربانیان زنان و کودکان گروه رقیب بودند

سه پروژه مسکن مهر تربت‌حیدریه پس از 14 سال در آستانه تکمیل و بهره‌برداری قرار گرفت

کمبود 38 میلیون مترمکعبی منابع آب، مهم‌ترین چالش‌ توسعه پایدار تربت‌حیدریه

فرماندار تربت‌حیدریه: برنامه آموزشی ما باید به سمت جغرافیای گردشگری تغییر کند

کلنی‌های قدرت اجازه اصلاح آموزش و پرورش را نمی‌دهند/ مشاهده رد پای ذی‌نفعان در چاپ کتاب درسی و کمک آموزشی

رازهای هولناک بدن‌های مشهور که قرن‌ها سفر کردند/ از مغز اینشتین تا قلب پادشاه فرانسه

پلمب آرایشگاه زنانه مداخه‌گر در امور پزشکی در تربت‌ حیدریه

سرنوشت اینترنت میلیون‌ها ایرانی در دست این چند نفر/ مخالفت با فیلترینگ در تریبون، همراهی با آن پشت درهای بسته

وزیر علوم: از این پس فقط مقالات علمی معیار انحصاری ارتقا استادان نخواهد بود

دشمن در حال تقویت جنگ روانی برای القای شکست جمهوری اسلامی است

«جمعه سیاه» و تخلفات صنف پوشاک در مشهد

آغاز تصویربرداری فیلم کوتاه «برادری» در تربت‌حیدریه

سه بیماری خطرناک پشت در مدارس

فرماندار تربت حیدریه: در جنگ 12 روزه از تمام توان نظامی خود استفاده نکردیم

برگزاری تشییع شهید کردار و یک شهید گمنام در تربت‌حیدریه

یک هوش مصنوعی در یک سال میلیونر شد و حالا می‌خواهد «انسان» اعلام شود

مریخ‌نورد پرسویرنس سنگی را در مریخ یافته است که به آنجا تعلق ندارد

آغاز پروژه ممیزی 57 هزار ملک در تربت‌حیدریه

انسداد 105 حلقه چاه غیرمجاز و صرفه جویی 1.3میلیون مترمکعب آب در تربت‌حیدریه

افتتاح مرکز راهبری وپایش بار ناحیه شرق استان / آغاز اولین مرحله امحا و بازیافت چراغ‌های پرمصرف خراسان رضوی / رونمایی از دو خودروی تخصصی جدید به اداره برق

راز جنایت زن بلاگر و همدستش آشکار شد

راز پنهان ذوب مس در ایران باستان پس از 5 هزار سال آشکار شد

تصاویر: مسابقه عکاسی کمدی حیات وحش 2025

تخصیص4 هزار تن برنج به تربت‌حیدریه

از «چشم سوم» چیست و آیا به انسان قدرتی ماورایی می‌دهد؟

دو مقام سی‌و‌پنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی به تربت حیدریه رسید

اصلاح و نوسازی سه واحد بزرگ تولید قارچ دکمه ای در تربت حیدریه

تولید بیش از 4هزار و 600 تن تخم مرغ در تربت حیدریه

در شاهنامه هرچیزی در جای خودش است / شاهنامه حتی از یک واژه زشت استفاده نشده است/ فردوسی نگاهِ خردمندانه‌ای به زنان دارد

جنگ 12 روزه، نشان داد هر گونه تعرض به خاک و تمامیت کشور پاسخ کوبنده خواهد داشت

میزبانی تربت‌حیدریه از پیکر مطهر یک شهید گمنام

احزاب؛ پل گمشده میان مردم و حکومت

هدف جنگ 12 روزه تسخیر ذهن‌ها و ایجاد یأس در مردم بود

اجرای طرح آفتاب مهربانی آستان قدس رضوی در تربت حیدریه