بزرگنمایی:
مدیر مرکز آموزش فنی و حرفهای منطقه تربتحیدریه: بتازگی شاهد سرقت قسمت هایی از اسکلت فلزی بنای نیمه کاره مرکز فنی و حرفهای هستیم که شایسته است مسوولان بالادستی سریعتر اقدامات لازم را انجام بدهند.
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir
نوید تربت- مدیر مرکز آموزش فنی و حرفهای منطقه تربتحیدریه: بتازگی شاهد سرقت قسمت هایی از اسکلت فلزی بنای نیمه کاره مرکز فنی و حرفهای در شهرک ولیعصر هستیم که شایسته است مسوولان بالادستی سریعتر اقدامات لازم را انجام بدهند.
به گزارش نوید تربت به نقل از ایرنا،هاشم صادقزاده با اشاره به اینکه چون ساختمان قدیمی و کوچک این مرکز پاسخگوی نیاز رو به تزاید هنرجویان و جوانان علاقهمند به حرفهآموزی نیست.از سال 1396عملیات اجرایی ساختمان شهرک ولیعصر در زمینی به مساحت 9 هزار مترمربع آغاز شد.
وی با اشاره به استقبال زیاد هنرجویان و در عین حال کمبود فضای آموزشی به عنوان مهمترین چالش این مجموه آموزشی، گفت: اکنون مرکز فنی و حرفهای تربتحیدریه با چالش توازن بخشی نیاز هنرجویان با امکانات محدود مواجه است و امیدواریم با بهرهبرداری از ساختمان جدید و تجهیز آن، مشکل برطرف شود.
صادقزاده با یادآوری قدمت 54 ساله ساختمان فنی و حرفهای تربتحیدریه و تجهیزات آن که با نیاز و جمعیت امروز شهرستان تناسب ندارد، گفت: این چالش زمانی خود را بیشتر نشان میدهد که شمار قابل ملاحظهای از جوانان این خطه توان پرداخت هزینه حضور در آموزشگاههای آزاد و غیرانتفاعی را ندارند.
وی افزود: سازمان فنی و حرفهای در پاسخ به علاقه و تقاضای هنرجویان تربتحیدریه، در سال 1396عملیات اجرایی ساختمان شهرک ولیعصر را در زمینی به مساحت 9 هزار مترمربع آغاز کرد.
وی با بیان اینکه پیمانکار عملیات ساخت، بسیج سازندگی این خطه است، گفت: بسیج بر اساس موفقیتی که در آگهی مزایده کسب کرد، با اداره کل آموزش فنی و حرفهای خراسان رضوی قراردادی منعقد و لذا هیچ دخل و تصرف یا نظارتی در پروژه نمیتوانیم داشتهباشیم.
صادقزاده در پیوند با اعتبارات جذب شده برای تکمیل پروژه تا امروز، اظهار داشت: عملیات ساخت و کلنگزنی با صرف 20 میلیارد ریال آغاز و تا سال 1400 نیز 24 میلیارد ریال دیگر هزینه شد.
مدیر فنی و حرفهای منطقه تربتحیدریه افزود: پارسال نیز مبلغ 20 میلیارد ریال دیگر جذب و امسال نیز همین رقم تخصیص اما هنوز جذب نشدهاست.
صادقزاده ضمن تقدیر از فعالیت عمرانی بسیج، اظهار کرد: با این وجود تا زمانی که این عزیزان پولی دریافت نکنند، قادر به ادامه تکمیل بنا نیستند.
مدیر مرکز آموزش فنی و حرفهای منطقه تربتحیدریه (تربتحیدریه و زاوه) در ادامه به فعالیتهای آموزشی اشاره و اظهار کرد: از ابتدای امسال 897 نفر دوره به میزان 163 هزار و 634 نفر ساعت دوره آموزشی توسط این مرکز آموزشی فنی و حرفهای برگزار شدهاست.
صادقزاده افزود: از این میزان سهم شهرستان زاوه، برپایی هشت دوره آموزشی برای 103 نفر و به میزان 12 هزار و 568 نفر ساعت آموزش بودهاست.
وی در تشریح جزییات این دورههای آموزشی گفت: در مرکز ثابت 150 نفر دوره به میزان 57 هزار نفر ساعت، در حوزه آموزشهای زندان 10 دوره برای 150 نفر دوره به میزان 20 هزار نفر ساعت و در حوزه آموزشهای پادگان 12 دوره به تعداد 180 نفر دوره و به میزان 22 هزار نفر ساعت برگزار کردیم.
صادقزاده اضافه کرد: در حوزه آموزش روستایی 6 دوره به تعداد 120 نفر دوره و حدود 21 هزار و 950 نفر ساعت، در حوزه آموزش محیط کار واقعی، هفت دوره برای 148 نفر دوره به میزان 2 هزار و 200 نفر ساعت و در حوزه سکونتگاههای غیررسمی نیز چهار دوره برای 46 نفر دوره و به میزان هشت هزار و 116 نفر ساعت برگزار کردیم.
وی در ادامه به اقدامات حوزه عمرانی اشاره و اظهار کرد: در حوزه عمرانی و تجهیزاتی پنل خورشیدی برای کارگاههای برق این مجموعه اضافه شد و همچنین بیش از چهار میلیارد ریال برای بازسازی ساختمان اداری و کارگاه مرکز هزینه کردیم.