بزرگنمایی:
معاون فرماندار تربت حیدریه:ترتیبی اتخاذ شده که جشن شکرانه زعفران با کنسرت موسیقی هنرمند بزرگ کشور "سالارعقیلی" در این خطه برگزار شود.
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir
نوید تربت- معاون برنامهریزی و امور اقتصادی فرماندار تربتحیدریه با بیان اینکه امسال در پایان فصل برداشت زعفران، جشن شکرگذاری این محصول محوری و دیگر محصولات کشاورزی خاص این خطه نظیر سیبزمینی، گندم و بادام، 25 آبان ماه جاری برگزار میشود، گفت: ترتیبی اتخاذ شده که کنسرت موسیقی هنرمند بزرگ کشور "سالارعقیلی" نیز در این خطه برگزار شود.
به گزارش نوید تربت، جعفر رضوانی روز سهشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی افزود: قصد داریم در این جشنواره ضمن آشنا کردن مردم با خواص زعفران و فرهنگسازی مصرف آن در سبد روزانه خانوار ایرانی، روی خواستگاه کنونی زعفران که منطقه تربتحیدریه است نیز، کار کنیم.
وی گفت: بنا داریم خواستگاه زعفران را از قائنات خارج و به این منطقه منتقل کنیم زیرا از حیث میزان تولید این خطه بیشترین سهم را در جهان به خود اختصاص داده و شایسته نیست دیگر از قائنات به عنوان خواستگاه زعفران جهان نام برد.
رضوانی در رابطه با کنسرت موسیقی سالار عقیلی نیز گفت: از آنجا که جشن شکرانه تنها محدود به این شهرستان و برای شرکت مردم برنامهای برای فروش بلیت نداریم، لذا در کنترل جمعیت از حیث رعایت شئونات دینی با مشکل مواجه نخواهیم شد.
در برگزاری جشنواره ملی لالاییخوانی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی را رها کردند
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تربتحیدریه نیز گفت: اگر بنا به برپایی جشن شکرگذاری و حضور سالار عقیلی در آن است، حتما باید مصوبه شورای فرهنگ عمومی را داشتهباشد تا بتوانیم بر اساس آن، کار را دنبال کنیم.
امیر قربانی با شاره به میزبانی ضعیف تربتحیدریه در برپایی نخستین جشنواره ملی لالاییخوانی که مهرماه امسال برگزار شد، افزود: با وجودی که جشنواره دارای مصوبه بود، اما در میانه راه دستگاههایی که قول مساعدت دادهبودند، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تربتحیدریه را رها کرده و ما در مقابل یک کار انجام شده قرار گرفتیم.
وی اظهار کرد: تبعات چنین بیتوجه موجب شد در حالی که منتظر جذب نزدیک به یک میلیارد و 600 ملیون ریال اعتبار از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بودیم، صورت نگرفت و لذا همه چیز دست به دست هم دادند تا سطح کیفی کار، پایین آید.
قربانی اضافه کرد: اینکه برخی گفتند ای کاش جشنواره برگزار نمیشد، حق داشتند زیرا آنچه در ذهن داشتیم قرار گرفتن تربتحیدریه در ویترین بزرگی مملو از عقبه فرهنگی و تاریخی یک دیار کهن بود، اما شوربختانه نتواستیم این خطه را آن طور که باید و شاید در شان خودش معرفی کنیم.
نیاز به یک پدر معنوی است که تربتیها را با هم ترکیب و یک دست کند
در ادامه مدیرعامل موسسه فرهنگی قرآن و عترت زلالنور گفت: بهترین توصیفی که از شهرستان تربتحیدریه میتوان ارایه کرد، تشبیه آن به دانشآموز موفقی میباشد که در تمام دروس به جز یک درس، نمرات خوبی کسب کردهاست.
محمدجواد اسماعیلزاده افزود: مردم این خطه در درس ادبیات حماسی موفق هستند زیرا 45 روز زودتر سایر شهرهای کشور انقلاب کردند و در درس جغرافیا نیز موفقند زیرا از جغرافیای طبیعی و بکری برخوردارند.
وی با بیان اینکه در درس ریاضی نیز موفقند زیرا از حیث ثروت مادی بسیار غنی و رتبه نخست استان را، به خود اختصاص دادهاند، گفت: در درس فیزیک نیز نمره خوبی دارند و زمانی این خطه 36 امام جمعه در شهرهای مختلف داشت، اما شوربختانه در درس شیمی نمره خوبی کسب نمیکنند چراکه تربتیها دارای خواص شیمیایی خاصی هستند که هیچگاه با هم ترکیب و یک دست نمیشوند.
این عضو شورای فرهنگ عمومی خطاب به امام جمعه گفت: نیاز به یک پدر معنوی است که تربتیها را با هم ترکیب و یک دست کند تا به نتایج بهتری در برنامهریزیها برسیم.
انتقاد از غیبت اکثریت اعضای شورای فرهنگ عمومی
در ادامه امام جمعه و رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان تربتحیدریه با بیان اینکه وقتی چنین عناصری شیمیایی را با هم ترکیب کنیم، منفجر میشوند، کاری از دست این پدر بر نمیآید، گفت: پدر فرزند بد خود را نیز تحمل، اما حذف نمیکند.
حجتالاسلام سیدمحمد معلمی افزود: در همین جلسه با وجودی که تعداد اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان تربتحیدریه 22 نفر عضو اصلی است، اما شوربختانه تنها چهار نفر از این تعداد در جلسه حاضرند.

وی گفت: اهمیت این موضوع زمانی برای اعضای این جلسه بیشتر مشخص میشود که بدانند شورای فرهنگ عمومی یک مرجع مهم قانونگذاری در حوزه فرهنگ عمومی این خطه و اساسنامه آن از بالا تصویب شده و حضور اعضا طبق قانون الزامی میباشد.
معلمی تصریح کرد: برپایی چنین جلسه مهمی به این شکل یعنی یک فاجعه و با این شیوه هیچ خروجی مناسبی از این شورا بیرون نمیآید.