بزرگنمایی:
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه : با توجه به اینکه ۵۰ درصد مراجعه کنندگان بانوان هستند، پیگیر راهاندازی اورژانس بانوان هستیم که در کسب رضایت شهروندان تاثیر مثبت دارد.
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir
نوید تربت-داود شریفی- رییس اورژانس پیش بیمارستانی و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه با ذکراینکه اورژانس بانوان در آینده نزدیک راهاندازی می شود گفت: با توجه به اینکه 50 درصد مراجعه کنندگان بانوان هستند، پیگیر راهاندازی اورژانس بانوان هستیم که در کسب رضایت شهروندان تاثیر مثبت دارد.
جواد امیری در گفت و گو با خبرنگار نوید تربت فرسودگی ناوگان آمبولانس را عمدهترین چالش نهاد خدمات اجتماعی منطقه عنوان کرد و افزود: این بدان معناست که سیستم ناوگان حمل و نقل ما نیاز مبرم به امدادرسانی از سوی مسوولان بالاستی دارد.
وی ادامه داد: با این وجود اجازه ندادیم میانگین حضور مان از نرخ استاندارد کشوری یعنی در مناطق شهری کمتر از هشت دقیقه و در مناطق جادهای کمتر از 15 دقیقه، بیشتر شود.
وی در عین حال گفت: هر چند فرسودگی ناوگان آمبولانس چالشی کشوری محسوب میشود، اما در عین حال 60 درصد ناوگان آمبولانس این خطه بالای 15 سال یعنی از سقف عمر استاندارد عبور کرده و برای نگهداری و سرپانگه داشتن آن هزینه سنگینی پرداخت میشود.
رییس اورژانس منطقه تربتحیدریه با بیان اینکه اکنون 21 پایگاه اورژانس شهری و جادهای و یک مرکز ارتباطات اورژانس در منطقه تحت پوشش علوم پزشکی تربتحیدریه فعالیت دارند، گفت: طبق برنامه ششم، باید 26 پایگاه فعال باشد که البته تا پایان امسال 2 پایگاه در شهر تازه تاسیس نسر و روستای رودمعجن بخش بایگ تربتحیدریه به همراه نیروی انسانی متخصص، دایر خواهد شد.
امیری تصریح کرد: پایگاه جادهای صفیآباد شهرستان زاوه نیز، سال آینده به بهرهبرداری میرسد و در عین حال شوربختانه پایگاه 6 و 7 شهری از برنامه ششم توسعه عقب و با توجه به محدودیت اعتبارات، دست نیاز به سمت خیران دراز میکنیم.
وی تصریح کرد: برای ساخت و تجهیز یک پایگاه استاندارد مورد نظر تیپ کشوری، دست کم 20 میلیارد ریال اعتبار نیاز است و به طور متوسط هر پایگاه به 9 نفر نیرو نیاز دارد.
رییس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه با بیان اینکه ظرف 2 سال اخیر پنج پایگاه جدید جادهای و شهری در این خطه به بهرهبرداری رسید، افزود: البته با اضافه شدن این پایگاهها هیچ ناوگان آمبولانسی اضافه نشد و ما تنها از امکانات موجود مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، پایگاهها یاد شده را تجهیز کردیم.
وی تعداد کنونی نیروی اورژانس این منطقه را، 150 نفر اعلام و اظهار کرد: برای امسال مجوز جذب 22 نفر برای فوریتهای پزشکی را دریافت کردهایم.
امیری با اشاره به اینکه به صورت میانگین در روز50 ماموریت به انجام میرسد، گفت: در یک سال اخیر به طور میانگین 20 هزار تماس برقرار شده که 30 درصد آنها منجر به اعزام آمبولانس و 10 درصد مزاحمت تلفنی بودهاست.