5 مصدوم در واژگونی و آتش سوزی دو خودروی سواری در محورهای منطقه تربت حیدریه
حوادث
بزرگنمایی:
در پی واژگونی دو خودرو سواری پژو ۲۰۶ و تیبا که منجر به آتش سوزی خودرو تیبا شد ۵ نفر مصدوم شدند.
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir
نوید تربت- بهروز ممدوحی- در پی واژگونی دو خودرو سواری که منجر به آتش سوزی یکی از آنها شد 5 نفر مصدوم شدند.
به گزارش خبرنگار نوید تربت،مسئول روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در حادثه نخست که ساعت 9 صبح امروز چهارشنبه 12 مهرماه به مرکز ارتباطات و هدایت عملیات اورژانس دانشگاه اعلام شد،واژگونی خودروی سواری 206 در محور جعفر آباد به باخرز منجر به مصدومیت 5 نفر شد که ضمن انجام اقدامات بالینی توسط کارشناسان فوریت های پزشکی، آسیب دیدگان با آمبولانس پایگاه های اورژانس چخماق و دولت آباد به بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین منتقل شدند.
محمدرضا صباغی افزود: حادثه دوم نیز در ساعت 10 صبح امروز اتفاق افتاد که منجر به واژگونی و به دنبال آن آتش سوزی خودروی سواری تیبا در محور مشهد به تربت حیدریه بعد از روستای گرماب شد و یک نفر مصدوم را به همراه داشت.
وی ادامه داد: بلافاصله پس از اعلام حادثه، پایگاه اورژانس سرهنگ به محل حادثه اعزام و با انجام اقدامات درمانی به موقع، آسیب دیده به بیمارستان آموزشی، درمانی امام حسین(ع) تربت حیدریه منتقل گردید.