بزرگنمایی:
احداث تصفیهخانه شهر تازه تاسیس نسر تربت حیدریه که معروف به بام خراسان رضوی است آغاز شد.
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir
نوید تربت- علیرضا حسینی مقدم- احداث تصفیهخانه شهر تازه تاسیس نسر تربت حیدریه که معروف به بام خراسان رضوی است آغاز شد.
به گزارش خبرنگار نوید تربت، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان تربتحیدریه روز دوشنبه در آغاز عملیات اجرایی احداث تصفیهخانه شهر نسر با ذکر اینکه برای احداث این تصفیه خانه 185 میلیارد ریال اعتبار نیاز است افزود: با پیگیری 2 ساله، قرارداد احداث تصفیهخانه شهر نسر منعقد و به شرکت پیمانکار ابلاغ و قرار است پروژه در مدت 24 ماه احداث و به بهرهبرداری برسد.
علیرضا عباسی گفت: تصفیهخانه در زمینی به مساحت یک هکتار با 2 خط جریان شامل ساخت واحدهای فرایندی، حوضچههای ورودی، آشغالگیر، دانهگیر، راکتور بیهوازی، تالابهای مصنوعی با جریان زیرسطحی واحد گندزدایی و خط بایپاس اضطراری و نیز ساختمانهای جنبی مرتبط شامل ساختمان اداری، انبار، اتاق مواد شیمیایی و راههای دسترسی بین واحدها مطابق مشخصات فنی و آلبوم نقشههای اجرایی احداث خواهد شد.

مدیرعامل آبفای تربتحیدریه تصریح کرد: نکته مهم در عملیاتی کردن پروژه، تعیین تکلیف قرارداد قبلی پروژه بود که پیمانکار در زمان آبفای روستایی (سابق) کار را نیمه تمام رها کردهبود، اما با حمایت دستگاه قضایی شهرستان و دفتر حقوقی آبفای کشور موضوع تعیین تکلیف و قرارداد به پیمانکار واگذار شد.
عباسی همچنین اظهار کرد: اکنون در شهر نسر هزار و 410 مشترک آبفا وجود دارد.
شهردار شهر تازه تاسیس نسر نیز گفت: با توجه به اینکه این خطه پر جمعیتترین روستای بخش جلگه رخ بود، لذا از آبان سال 1400 تبدیل به شهر شد و اکنون بالغ بر 5 هزار نفر جمعیت دارد که در قالب هزار و 500 خانوار زندگی میکنند.
سعید دیدهبان با بیان اینکه صدرصد ساکنان این شهر از مزایای آب لولهکشی بهرهمند هستند، افزود: اما از مجموع 21 کیلومتر شبکه اکو (فاضلاب شهری) تنها هفت کیلومتر آن اجرا شده است.
از آنجا که شهر نسر 137 روز در سال دارای یخبندان است، لذا مسوولان این خطه بنا دارند به عنوان یکی از جاذبههای گردشگری این خطه، نسر را به عنوان "سردشهر" و "بام خراسان رضوی" معرفی کنند.
وی با اشاره به اینکه سد نسر سال 98 با حضور رییس وقت مجلس شورای اسلامی افتتاح شد، گفت: هدف از ساخت سد، تغذیه مصنوعی آبخوان دشت پایین دست، کنترل سیلاب و جلوگیری از تخریب های احتمالی و بهبود وضعیت آبگیری از رودخانه، افزایش راندمان انتقال آب، بهبود وضعیت کشاورزی و اشتغالزایی در منطقه است.