آخرین مطالب

«تایید» یا «تکذیب» چند دیدار سیاسی سیاسی

«تایید» یا «تکذیب» چند دیدار سیاسی

  بزرگنمایی:
زمزمه‌هایی مبنی بر دیدار‌هایی بین برخی فعالان سیاسی با مسئولان کشور بر محور بررسی و ریشه یابی تحولات اخیر در کشور شنیده شده ؛ اما این گمانه زنی ها یا تایید شدند یا تکذیب.

پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

چند روز اخیر بر خلاف روز‌های قبل از آن که هیچ خبری از تحرکات و سخنان برخی از جناح‌های سیاسی کشور به خصوص اصلاح طلبان شنیده نمی‌شد، زمزمه‌هایی مبنی بر دیدار‌هایی بین برخی فعالان سیاسی با مسئولان کشور شنیده شده و درباره جزییات آن گمانه زنی‌هایی مطرح می‌شود.

تابناک  نوشته: چند روز اخیر بر خلاف روز‌های قبل از آن که هیچ خبری از تحرکات و سخنان برخی از جناح‌های سیاسی کشور به خصوص اصلاح طلبان شنیده نمی‌شد، زمزمه‌هایی مبنی بر دیدار‌هایی بین برخی فعالان سیاسی با مسئولان کشور شنیده شده و درباره جزییات آن گمانه زنی‌هایی مطرح و گفته می شود این دیدارها که بر محوریت بررسی و ریشه یابی تحولات اخیر در کشور بوده، در میان برخی مسئولان ارشد کشور هم جریان داشته است؛ اما این گمانه زنی ها یا تایید شدند یا تکذیب!

 

واکنش خانواده امام خمینی(ره) محسن هاشمی به ادعای وال استریت ژورنال

به تازگی روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال مدعی شده بود  که علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، ماه پیش محرمانه از خانواده‌های امام خمینی(ره) و مرحوم هاشمی رفسنجانی درخواست کرده که به آرام کردن اوضاع کمک کنند؛ اما این دو خانواده این درخواست را رد کرده‌اند.

اما فرزند ارشد مرحوم هاشمی، ادعای وال استریت ژورنال مبنی بر درخواست دبیر شورای عالی امنیت ملی از خانواده وی برای کمک به کنترل ناآرامی های اخیر را تکذیب کرد.

محسن هاشمی رفسنجانی در واکنش به ادعای درخواست دریابان شمخانی از خانواده‌های امام خمینی(ره) و مرحوم هاشمی رفسنجانی برای کمک به آرام کردن اوضاع و رد این درخواست در گفت‌وگو با ایلنا اظهار کرد: اساسا نه چنین درخواستی از سوی آقای شمخانی خطاب به خانواده مرحوم هاشمی مطرح و نه چنین جلسه‌ای تشکیل شده است. ما دیداری با آقای شمخانی داشتیم که مربوط به قبل از اعتراضات و این اتفاقات بوده است.

اما سایت جماران وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) نیز در پی انتشار این خبر در روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از امین عارف نیا، معاون فرهنگی هنری و ارتباطات این موسسه، انجام ملاقات علی شمخانی با اعضای بیت حضرت امام را تکذیب کرد.

عارف نیا به جماران گفته است: در ماه‌های اخیر درخواستی از جانب دبیر شورای عالی امنیت ملی مبنی بر دیدار با اعضای بیت امام مطرح نبوده و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی هیچ گونه تقاضایی از بیت امام راحل نداشته است.

 

دیدار فاطمه هاشمی رفسنجانی با حجت‌الاسلام سید مجتبی خامنه‌ای

اما خبر دیگر در ارتباط با ادعایی درباره دیداری بین یکی از فرزندان مرحوم هاشمی با یکی از فرزندان رهبر انقلاب بود که به جز پایگاه اطلاع‌رسانی خانه موزه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، منبع دیگری توضیحاتی درباره این خبر منتشر نکرد. خبرگزاری ایلنا به نقل از این منبع خبری نوشت: در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر دیدار خانم فاطمه هاشمی رفسنجانی با حجت‌الاسلام والمسلمین سید مجتبی خامنه‌ای، یک منبع موثق برای تنویر افکارعمومی اعلام کرد: ضمن تایید اصل دیدار، نکته مهم قابل ذکر اینکه، بیشتر نقل قول‌ها و موضوعات مورد اشاره در خبر، خلاف واقع و کذب است.

 

دیدار برخی از اعضای جبهه اصلاحات با اژه ای و شمخانی

چند روز پیش گفته می شد جمعی از اصلاح طلبان دیدارهایی با برخی از مقامات ارشد کشور از رییس قوه قضاییه و دبیر شورای عالی امنیت ملی داشته اند و درخواست هایی در این دیدارها مطرح شده است. روز گذشته برخی رسانه‌ها به نقل از علی شکوری‌راد ضمن تایید این دیدارها در خصوص محتوای این دیدار مطالبی را منتشر کردند.

 

علی شکوری‌راد، سخنگوی جبهه اصلاحات درباره دیدار هیات‌رییسه جبهه اصلاحات با رییس قوه قضاییه و دبیر شورای عالی امنیت ملی گفته است: «در این دیدار‌ها تحلیلی از آنچه این روز‌ها در ایران جریان دارد ارایه شد. همچنین توضیحاتی درباره خواست‌ها و مطالبات معترضان مطرح و بر به رسمیت شناختن حق اعتراض مردم و اجتناب از اغتشاش نامیدن همه اعتراضات و نیز ایجاد فرصت امن برای طرح اعتراضات مردم به خصوص در دانشگاه‌ها از نکات دیگری بود که به آن پرداخته شده است.»


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آغاز برداشت پنبه از سطح 250هکتار اراضی کشاورزی تربت حیدریه

خرید و فروش روزانه 1.5 تن گل زعفران در بازار تربت‌حیدریه

تامین آب مورد نیاز فولاد سیوکی (پروژه ماهان سپهر) ازکجا و به چه قیمتی؟

تربت حیدریه قهرمان مسابقات دو صحرانوردی خراسان رضوی

آزمون صداقت در نحوه برخورد با مفسدان خودی

عراقچی: اگر برجام بد بود، اسنپ‌بک شما را برگرداند به قبل از برجام؛ پس باید از آن استقبال کنید

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش: نسل جدید بومیان دنیای دیجیتال هستند/ فرماندار: 15 هزار دانش‌آموز تربت حیدریه مبانی هوش مصنوعی را فرا گرفته اند

مجتمع عظیم صنعتی تربت حیدریه پس از 14 سال احیا شد

راهیابی نمایش«جفت شیش» از تربت حیدریه به جشنواره استانی سودای عشق

سومین جشنواره توانمندی‌های روستایی شهرستان تربت حیدریه

شناخت فرصت‌ها، چالش‌ها و مسایل فرهنگی در کمیته‌های پنج‌گانه شورای فرهنگ عمومی

جشن آبانگان در روستایی ییلاقی حصار تربت حیدریه برگزار می شود

حضور تربت حیدریه با نمایش(فردا) در جشنواره ی تئاتر خراسان رضوی

برگزاری جشن بزرگ زعفران در تربت حیدریه

راهپیمایی 13 آبان در تربت‌حیدریه برگزار شد

نیروگاه خورشیدی هفت مگاواتی در بخش رخ تربت‌حیدریه به بهره‌برداری رسید

رئیس اسبق دادگستری استان تهران: مرحوم رئیسی به حدی انقلابی بود که می خواست یک کاریکاتوریست اهانت کننده که یک مقام عالی را کشیده بود اعدام کند ولی رهبری نگذاشتند

افتتاح مجموعه تاریخی فرهنگی و گردشگری آب انبار شیرچهارسوق تربت‌حیدریه

برگزاری نخستین اینفو تور جاذبه های گردشگری در شهرستان زاوه

اجرای پویش ملی سلامت دهان و دندان در مدارس تربت‌حیدریه

مراسم نکوداشت استاد محمدرضا خسروی حقوقدان و نویسنده نام‌آور خراسانی برگزار شد

تولستوی: گفت‌وگوهای گروه 3+3 به حل چالش‌های منطقه‌ای کمک می‌کند/ زنگنه: ایران و روسیه از نظر گفتمان و راهبرد به یکدیگر نزدیک شده‌اند/ملت ایران روسیه را دوست و شریک قابل اعتماد خود می‌داند

نتایج سوء تغییر اقلیم بر سفره بهره‌برداران کشاورزی تربت‌حیدریه

تصاویر: نمایش موزیکال «الیور توئیست»

ترامپ، ایران و وسوسه غلط نتانیاهو

برگزاری نخستین نمایشگاه جهیزیه و ازدواج آسان در تربت‌ حیدریه

برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است

رونمایی نایکی از کفش هوشمند جدید؛ دوچرخه‌ برقیِ پاها که سرعت دویدن را بیشتر می‌کند

ظریف: شیفتگی نسبت به روسیه و غرب، هر دو خطر دارد

اجرای طرح انتقال آب هزارمسجد به مشهد

با درخشش فوتسالیست تربت‌حیدریه تیم ملی دختران ایران قهرمان آسیا شد

مقتولی که پس از 10 سال به خواب شاهد آمده بود باعث افشای راز 10ساله پرونده قتل شد

تصاویر: عروسی عشایر کرمانج در کلات نادر

فعالیت 522 پرستار در شهرستان تربت‌ حیدریه

تحلیلی بر جهش حیرت‌آور قبوض آب به بهانه افزایش پلکانی مصرف

پرداخت یکهزار و 800 میلیارد ریال غرامت به کشاورزان خراسان رضوی

آغاز پروژه احداث شبکه روشنایی معابر در بلوار ورزش تربت حیدریه

کوسه‌های «بی‌خطر» یک شناگر را بلعیدند

«قصر دیوانگان»؛ داستان قدیمی‌ترین آسایشگاه روانی جهان

اختصاص 110 میلیارد تومان به طرح‌های اشتغالزایی کمیته امداد تربت‌حیدریه

کمبود 18 هزار معلم در خراسان رضوی /درخواست تغییرنام وزارت آموزش و پرورش به وزارت فرهنگ / لزوم تداوم آموزش هوش مصنوعی در مدارس/ کمبود 53مدرسه در تربت حیدریه

تصاویر: جشنواره «دیزی» خراسان‌شمالی

برگزاری نهمین کاروان ترویج بهره‌وری الگوی کشت در بخش رُخ تربت‌حیدریه

خرید توافقی زعفران در برنامه امسال دولت

تهدیدات اقلیمی مهمترین چالش حوزه زعفران خراسان رضوی

آبخیزداری تنها راهکار برای حفاظت از آب

گزارش تصویری از طاق‌دره اولین مجتمع گردشگری صخره ای شرق کشور

قهرمانی تیم فوتسال زیر 13 سال تربت‌حیدریه در لیگ برتر خراسان رضوی

افتتاح 3 زمین چمن مصنوعی در شهرستانهای تربت حیدریه و زاوه

تجدید فعالیت نخستین دارالایتام کشور برای نگهداری و حمایت از 300 کودک