آخرین مطالب

پیامک «بیایید طعمه آورده ام!» راز باند زورگیران خراسانی حوادث

پیامک «بیایید طعمه آورده ام!» راز باند زورگیران خراسانی

  بزرگنمایی:
یک باند مخوف زورگیری گوشی های گران قیمت، درحالی با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی در مشهد متلاشی شد که یکی از اعضای این باند، با دسیسه ای شوم طعمه ها را به تفرجگاه ها می کشاند و سپس خود را نیز در معرض زورگیری همدستانش قرار می داد.

پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

یک باند مخوف زورگیری گوشی های گران قیمت، درحالی با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی در مشهد متلاشی شد که یکی از اعضای این باند، با دسیسه ای شوم طعمه ها را به تفرجگاه ها می کشاند و سپس خود را نیز در معرض زورگیری همدستانش قرار می داد.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی روز گذشته به تشریح ماجرای دستگیری اعضای این باند مخوف پرداخت و اظهار کرد: همزمان با اجرای طرح گسترده مبارزه با جرایم خشن در مشهد، پرونده ای در پلیس آگاهی مورد واکاوی تخصصی قرار گرفت که محتویات آن نشان می داد دو جوان 20 و 22 ساله، در تفرجگاه های اطراف بولوار نماز طعمه زورگیران قمه به دست شده اند و دزدان موتورسوار گوشی های تلفن آنان را زورگیری کرده اند.

سرهنگ کارآگاه جواد شفیع زاده افزود: با توجه به اهمیت جرایم خشن در خراسان رضوی، این پرونده در حالی به طور ویژه زیر ذره بین تحقیقات قرار گرفت که یکی از شاکیان هیچ استرسی نداشت و در برابر این زورگیری وحشتناک عکس العمل خاصی از خود نشان نمی داد. حتی گاهی دوست وی که گوشی آیفون او نیز توسط زورگیران ربوده شده بود، به جای «میلاد» سخن می گفت. به همین دلیل کارآگاهان دایره مبارزه با جرایم خشن براساس تجربیات کارآگاهی، به رفتارهای عادی «میلاد» مظنون شدند و با استفاده از شگردهای فنی و پلیسی او را برای مدتی زیر نظر گرفتند و سپس به طرح سوالاتی جداگانه از دو شاکی پرونده پرداختند.

این مقام ارشد انتظامی خراسان رضوی اضافه کرد: در این میان سرنخ هایی مبهم به دست آمد که  نشان می داد «میلاد» (یکی از شاکیان) موضوعاتی را از پلیس پنهان می کند. وی تصریح کرد: این گونه بود که ردیابی های کارآگاهان تغییر کرد و آن ها با بررسی های فنی دریافتند که پیامکی با عنوان «بیایید طعمه آورده ام!» از گوشی سرقتی «میلاد» برای فرد دیگری ارسال شده است. سرهنگ شفیع زاده تاکید کرد: با این سرنخ مهم و با کسب مجوزهای قضایی، شاکی پرونده در جایگاه متهم قرار گرفت و بازجویی های تخصصی از وی آغاز شد چرا که اسناد و مدارک پلیس نشان می داد او خود در ماجرای زورگیری های مخوف نقش دارد.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی افزود: دقایقی بعد این جوان 22 ساله به نقش خود در زورگیری های خشن اعتراف کرد و گفت: «من به اتفاق سه تن دیگر از همدستانم نقشه زورگیری در تفرجگاه های طبیعی را طرح کردیم و ماجرا این گونه بود که من با افرادی طرح رفاقت و دوستی می ریختم و آن ها را به کوه یا طبیعت اطراف بولوار نماز می کشاندم. سپس به دوستانم اطلاع می دادم که طعمه را به کدام منطقه آورده ام. آن ها نیز با قمه و چاقو به ما حمله ور می شدند و گوشی و لوازم همراه ما را می ربودند ولی بعد از چند ساعت گوشی مرا باز می گرداندند و گوشی سرقتی طرف دیگر را به مالخران می فروختیم.

سرهنگ کارآگاه جواد شفیع زاده ادامه داد: بلافاصله در پی اعترافات این جوان زورگیر تحقیقات کارآگاهان وارد مرحله جدیدی شد و آنان با هماهنگی های قضایی به سراغ دیگر اعضای این باند مخوف رفتند.

وی خاطر نشان کرد: کارآگاهان دایره مبارزه با جرایم خشن که به سرپرستی سرهنگ جعفرزاده وارد عملیات تخصصی شده بودند در چند عملیات هماهنگ و ضربتی در مناطق مختلف شهر سه همدست دیگر «میلاد» را نیز دستگیر کردند و به مقر انتظامی انتقال دادند.

کارآگاه ارشد خراسان رضوی در ادامه این گفت و گوی اختصاصی تصریح کرد: چهار متهم جوان این پرونده که به طور غافلگیرانه در چنگ قانون گرفتار شده بودند، در اعترافات خود به زورگیری از دیگر جوانانی که با خودرو یا وسایل نقلیه دیگر به تفرجگاه های جنوبی شهر می رفتند اقرار کردند که مقادیری طلا و جواهرات نیز از دختران همراه طعمه های خود به سرقت برده اند. وی همچنین به دستگیری سه تن از مالخران اموال سرقتی در این پرونده اشاره کرد و گفت: به دنبال اعترافات متهمان، عملیات دستگیری مالخران نیز در دستور کار قرار گرفت و کارآگاهان دایره مبارزه با جرایم خشن با نظارت و هدایت سرهنگ مرادی (رئیس اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی) موفق شدند سه تن از مالخران گوشی های گران قیمت و به ویژه گوشی های آیفون را در عملیات های جداگانه دستگیر کنند که 27 گوشی نیز از اعضای این باند خطرناک کشف و ضبط شده است.

سرهنگ کارآگاه شفیع زاده در پایان با اشاره به ادامه تحقیقات گسترده در این پرونده تصریح کرد: چهار متهم به زورگیری تاکنون به 31 فقره زورگیری از جوانان و نوجوانان اعتراف کرده اند که تلاش کارآگاهان برای شناسایی دیگر مال باختگان آغاز شده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

سپر ایمنی ملی: طرح الزام‌آور واکسیناسیون آنفلوانزا در مدارس ایران / سلامت دانش‌آموزان، پاشنه‌آهنین توسعه

آغاز طرح پخت و توزیع نان سبوس‌دار کامل در تربت‌حیدریه

بیمارستان نهم دی تربت حیدریه به دستگاه پیشرفته نوار عصب و عضله مجهز شد

کسب مقام دوم شانزدهمین جشنواره ی سودای عشق توسط هنرمند تربت حیدریه

ایجاد مزارع الگویی گیاهان دارویی کم‌آب در تربت‌حیدریه

بازگشایی تنها سینمای تربت حیدریه، شاید وقتی دیگر

ششمین همایش ملی دوسالانه گیاهان دارویی و طب سنتی در دانشگاه تربت‌حیدریه برگزار می‌شود

مؤسسه پاستور فرانسه: آنفلونزای پرندگان درصورت جهش، می‌تواند همه‌گیری شدیدتر از کرونا ایجاد کند

کشف شواهد هولناک آدم‌خواری در نئاندرتال‌ها؛ قربانیان زنان و کودکان گروه رقیب بودند

سه پروژه مسکن مهر تربت‌حیدریه پس از 14 سال در آستانه تکمیل و بهره‌برداری قرار گرفت

کمبود 38 میلیون مترمکعبی منابع آب، مهم‌ترین چالش‌ توسعه پایدار تربت‌حیدریه

فرماندار تربت‌حیدریه: برنامه آموزشی ما باید به سمت جغرافیای گردشگری تغییر کند

کلنی‌های قدرت اجازه اصلاح آموزش و پرورش را نمی‌دهند/ مشاهده رد پای ذی‌نفعان در چاپ کتاب درسی و کمک آموزشی

رازهای هولناک بدن‌های مشهور که قرن‌ها سفر کردند/ از مغز اینشتین تا قلب پادشاه فرانسه

پلمب آرایشگاه زنانه مداخه‌گر در امور پزشکی در تربت‌ حیدریه

سرنوشت اینترنت میلیون‌ها ایرانی در دست این چند نفر/ مخالفت با فیلترینگ در تریبون، همراهی با آن پشت درهای بسته

وزیر علوم: از این پس فقط مقالات علمی معیار انحصاری ارتقا استادان نخواهد بود

دشمن در حال تقویت جنگ روانی برای القای شکست جمهوری اسلامی است

«جمعه سیاه» و تخلفات صنف پوشاک در مشهد

آغاز تصویربرداری فیلم کوتاه «برادری» در تربت‌حیدریه

سه بیماری خطرناک پشت در مدارس

فرماندار تربت حیدریه: در جنگ 12 روزه از تمام توان نظامی خود استفاده نکردیم

برگزاری تشییع شهید کردار و یک شهید گمنام در تربت‌حیدریه

یک هوش مصنوعی در یک سال میلیونر شد و حالا می‌خواهد «انسان» اعلام شود

مریخ‌نورد پرسویرنس سنگی را در مریخ یافته است که به آنجا تعلق ندارد

آغاز پروژه ممیزی 57 هزار ملک در تربت‌حیدریه

انسداد 105 حلقه چاه غیرمجاز و صرفه جویی 1.3میلیون مترمکعب آب در تربت‌حیدریه

افتتاح مرکز راهبری وپایش بار ناحیه شرق استان / آغاز اولین مرحله امحا و بازیافت چراغ‌های پرمصرف خراسان رضوی / رونمایی از دو خودروی تخصصی جدید به اداره برق

راز جنایت زن بلاگر و همدستش آشکار شد

راز پنهان ذوب مس در ایران باستان پس از 5 هزار سال آشکار شد

تصاویر: مسابقه عکاسی کمدی حیات وحش 2025

تخصیص4 هزار تن برنج به تربت‌حیدریه

از «چشم سوم» چیست و آیا به انسان قدرتی ماورایی می‌دهد؟

دو مقام سی‌و‌پنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی به تربت حیدریه رسید

اصلاح و نوسازی سه واحد بزرگ تولید قارچ دکمه ای در تربت حیدریه

تولید بیش از 4هزار و 600 تن تخم مرغ در تربت حیدریه

در شاهنامه هرچیزی در جای خودش است / شاهنامه حتی از یک واژه زشت استفاده نشده است/ فردوسی نگاهِ خردمندانه‌ای به زنان دارد

جنگ 12 روزه، نشان داد هر گونه تعرض به خاک و تمامیت کشور پاسخ کوبنده خواهد داشت

میزبانی تربت‌حیدریه از پیکر مطهر یک شهید گمنام

احزاب؛ پل گمشده میان مردم و حکومت

هدف جنگ 12 روزه تسخیر ذهن‌ها و ایجاد یأس در مردم بود

اجرای طرح آفتاب مهربانی آستان قدس رضوی در تربت حیدریه

اگر زمین تخت است چرا ما از لبه آن سقوط نمی‌کنیم؟ توضیح زمین تخت گرایان را بخوانید

درس موشکی‌ای که ایران از جنگ 12 روزه آموخت

ورود به فصل سرما و هشدار نسبت به موج مسمومیت با گاز CO

فرماندار زاوه: جشنواره عکس ایران جوان فرصتی برای برندسازی زعفران است

نخستین همایش کشوری حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در تربت حیدریه

جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان به میزبانی تربت‌حیدریه برگزار می شود

احیای سنت‌های تاریخی و فرهنگی موجب تقویت وحدت ملی می شود

بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان/ انتقال آب از دریای مازندران و خلیج‌فارس/ نوسازی خطوط فرسوده انتقال آب/ اقامه نماز استسقاء برای طلب باران