آخرین مطالب

رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در نشست خبری:

سلامت مردم موضوع کشاکش و رقابت های سیاسی قرار نگیرد

سلامت مردم موضوع کشاکش و رقابت های سیاسی قرار نگیرد

  بزرگنمایی:
نباید اجازه داد در کشاکش منازعات سیاسی از سلامت مردم بعنوان یک اهرم استفاده شود.

پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نباید اجازه داد در کشاکش منازعات سیاسی از سلامت مردم بعنوان یک اهرم استفاده شود.

به گزارش خبرنگار نوید خراسان،رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در نشست خبری افزود: مقابله کرونا باید در درون جامعه و توسط  خود مردم مدیریت شود، نه مراکز درمانی، در این صورت بسیاری از موانع بر سر راه کنترل این بیماری برداشته می شود.

دکتر حسین ابراهیمی پوردر این زمینه رسانه‌ها را ابزار اصلی در بحث فرهنگ‌سازی دانست و گفت: انتظار داریم خبرنگاران و اصحاب رسانه حوزه بهداشت و درمان را برای مدیریت مناسب بیماری کرونا همراهی کنند.

وی ادامه داد: رسانه ها و مطبوعات رکن اصلی حوزه سلامت هستند چراکه خواسته متخصصان حوزه سلامت را به جامعه و متقابلا مطالبات مردم را به متخصصان منتقل می کنند که نتیجه این اقدام توفیق برای حوزه سلامت است.

ابراهیمی پور گفت: پنجم اردیبهشت در هفته سلامت با عنوان "رسانه ها، آموزش و فرهنگ سازی" نام گرفته است، بحث کرونا فارغ از همه بدی هایش، بین حوزه سلامت و عموم مردم وفاق و همدلی ایجاد کرد و موضوع ایثار و ازخودگذشتگی و تلاش برای بهبود جامعه در همه اقشار جامعه ظهور و بروز پیدا کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: سال گذشته تنها بیمارستان رازی و نهم دی تربت حیدریه با 70 تخت می توانستند به بیماران کرونایی خدمت رسانی کنند اما اکنون با تلاش هایی که همکاران ما در حوزه درمان و ستاد کشیدند 200 بیمار را بدون هیچ مشکلی می توانیم درمان کنیم و اگر می بینیم که موج چهارم کرونا تاثیر آنچنانی در جمعیت زیر پوشش این دانشگاه نداشته، ناشی از زحمات همکاران ما در حوزه درمان و سلامت است.

ابراهیمی پور گفت: در حوزه تجهیزات در حالی که در ابتدای شروع کرونا فقط یک کپسول هشت تنی اکسیژن داشتیم اما اکنون 2 مخزن 20 تنی اکسیژن و یک دستگاه اکسیژن ساز داریم، در حوزه مربوط به دارو نیز تا سه ماه داروهای استراتژیک که برای کرونا لازم است را ذخیره کرده ایم و در حوزه بهداشت هم مراکز 16 ساعته را برای بیماران سرپایی در مناسب ترین مناطق راه اندازی کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه چهار مرکز برای بیماران کرونایی داریم که برای جمعیت حدود 400 هزار نفری ما کافی است افزود: موضوع کرونا زمانی رفع می شود که بتوانیم همه جمعیت را واکسینه کرده و یا مردم پروتکل های بهداشتی را به درستی رعایت کنند تا زنجیره انتقال ویروس قطع شود ، غیر از این هیچ راه کار دیگری وجود ندارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: مشکل زمانی شروع شد که رعایت دستورالعمل های بهداشتی کاهش یافت، درحالی که اول اسفند سال قبل 90 درصد شهروندان از ماسک استفاده می کردند اما در هفته دوم عید نوروز این رقم به 50 درصد رسید.

ابراهیمی پور گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون 4 هزار و 250 نفر در بخش های کرونایی مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بستری شدند که از این تعداد 355 نفر جان خود را از دست دادند.

 

واکسناسیون جانبازان شیمایی و پاکبانان در اولویت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در مورد واکسیناسیون نیز گفت: بر اساس جدول زمان‌بندی وزارت بهداشت، مرحله پنجم واکسیناسیون در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه به ماموران پاکبان اختصاص دارد که ماموران بالای 50 سال در اولویت هستند.

وی ادامه داد تزریق واکسیناسیون پاکبانان از نوع سینوفارم به تعداد هزار و 920 دوز واکسن تا هفته آینده ادامه به اتمام می رسد.

ابراهیمی پور با بیان این‌که تاکنون چهار مرحله واکسیوناسیون انجام و در مجموع هزار و 400 نفر واکسینه شدند، گفت: جامعه هدف در معرض خطر در این چهار مرحله به ترتیب کادر درمان بخش کرونا، جانبازان بالای 70 درصد، سالمندانی که به صورت تجمعی نگهداری می‌شوند و معلولانی که بهزیستی معرفی نموده است.

وی ادامه داد: بر اساس جدول تعیین شده توسط وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در صورت ارسال، تا پایان آذرماه امسال بیش از 50 درصد جامعه هدف تحت پوشش این دانشگاه واکسن کرونا دریافت خواهند کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در ادامه گفت: تاکنون چهار نوع واکسن به این دانشگاه اختصاص یافته که عبارت از اسپوتنیک‌وی (روسی) ، بهارات (هندی) ، سینوفارم (چینی) و آسترازنکا (کره و سوئد) که به بخش بهداشت و درمان واکسن آسترزانکا تزریق شد.

 

آغاز فاز دوم واکسیناسیون کرونا با اولویت گروه های سنی و سالمندان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز در این نشست خبری گفت: از پایان این هفته با اعلام وزارت بهداشت فاز دوم واکسیناسیون کرونا شروع می شود که برای بخشی از جمعیت عمومی با اولویت گروه های سنی و سالمندان است اما برای فراخوان واکسیناسیون، اگر تاکنون کسی تشکیل پرونده سلامت نداده است به نخستین پایگاه سلامت و خانه بهداشت نزدیک منزلشان مراجعه کنند تا در اولویت دریافت واکسن قرار گیرند.

دکتر الهام بهره مند با تاکید بر ضرورت آموزش افزود: آموزش همگانی و آموزش سبک زندگی با کرونا به عنوان راهبرد سوم در گام پنجم مقابله با کرونا مطرح است، باید بتوانیم موارد لازم در مقابله با این بیماری را به مردم آموزش دهیم.

وی گفت: راهبرد چهارم در گام پنجم مقابله با کرونا حفاظت از گروه های آسیب پذیر مثل سالمندان، مادران باردار و افراد با بیماری زمینه ای است و راهبرد پنجم تقویت و درمان سرپایی است . باید تلاش کنیم بیماران در قسمت سرپایی درمان شوند و به همین دلیل مراکز 16 ساعته خود را تقویت کردیم ، نظارت بر پروتکل های بهداشتی راهبرد ششم ماست.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مرکز تخصصی فیزیوتراپی بیمارستان ارتش در تربت حیدریه راه اندازی شد

ابتکار عجیب دانشمندان: استفاده از نیش پشه برای چاپ سه‌بعدی با دقتی فوق‌العاده

ریاضت برای مردم، افزایش 8.2 درصدی بودجه برای سازمان تبلیغات / اختصاص 7 هزار و 876 میلیارد تومان ناقابل برای این نهاد

همزمان با افزایش اندک حقوق کارمندان، بودجه صداوسیما با 20 درصد رشد به 33 هزار میلیارد تومان رسید

مردی زنش را با ضربات تبر در رختخواب کشت

فرماندار تربت‌حیدریه: شوراها ستون مردم‌سالاری و قلب مدیریت محلی هستند

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه؛ قطب تامین انرژی شرق کشور

اعضای هیات اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی تربت حیدریه تعیین شدند

توزیع 500 بسته میوه شب یلدا میان افراد کم برخوردار بخش رخ و کدکن تربت حیدریه

با وجود بارش‌های اخیر تربت‌حیدریه همچنان با بحران آبی مواجه است

تولید فیلم کوتاه خفقان در تربت حیدریه

پرداخت بیش از 33میلیارد ریال وام به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

چگونه شکار عکس بی‌نقص قورباغه کهکشانی «جادویی» را به مرز انقراض کشاند

گزارش تصویری از برگزاری شب یلدا در تربت حیدریه

بودجه 1405؛ آزمون صداقت دولت در برابر مردم

رئیس اتاق اصناف تربت‌حیدریه: با گران‌فروشان و محتکران قاطعانه برخورد می شود

کرسی آزاداندیشی با موضوع مهاجرت نخبگان

هشدار محیط زیست درباره ورود حیات وحش به مناطق مسکونی

بارش 24 سانتی متری برف در بخش رخ تربت حیدریه

شب چله؛ فرصتی برای یادآوری ارزش‌های ملی و فرهنگی ایران است

اسکان بیش از185مسافر گرفتار در برف و کولاک در بخش رخ تربت حیدریه

بارش برف و باران و تلاش برای تأمین برق پایدار

اختصاص50 میلیارد ریالی مجمع خیران کشور به ساخت فضاهای آموزشی تربت‌حیدریه

آماده‌باش واحدهای اقامتی رسمی و غیررسمی تربت‌حیدریه ‌برای اسکان اضطراری مسافران

بزرگراه تربت‌حیدریه به مشهد و بلعکس لغزنده است

سومین هشدار نوید تربت در سه سال پیاپی؛ تا دیر نشده جلو فاجعه را بگیرید

فرماندار: خطرات ناشی از ساخت و سازهای غیرمجاز بر عهده دستگاه‌های متولی است/ عضو نظام مهندسی ساختمان: در تربت‌حیدریه شورای ایجاد ترافیک موفق تر از شورای ترافیک است

آغاز رویداد صدرا با حضور بیش از 33 شرکت فعال حوزه‌های مختلف در تربت حیدریه

امکانات و نیروهای راهداری تربت حیدریه در آماده‌باش کامل قرار گرفتند

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی: بی‌تفاوتی شهروندان بزرگترین تهدید برای کشور است

کشف بیش از 18 هزار عدد از انواع قرصهای مخدر در تربت‌حیدریه

پذیرش دانشجو در دانشگاه دولتی تربت حیدریه

رییس دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه:فراهم آمدن اشتغال دانشجویان با رویداد «صدرا»

اجرای طرح سه ‌نرخی شدن بنزین و استقرار 90 تیم کنترلی در منطقه تربت‌حیدریه

بارش باران و برف و لغزندگی محور تربت حیدریه- مشهد

گزارش تصویری: چشمه گفتگو از ابتدا تا انتها

چشمه گفتگوی مشهد جایی برای گفتگوی دوستانه بابن مایه‌ی خرد گروهی

معاون وزیر ارشاد: رسانه‌ها در عبور از چالش کاهش جمعیت نقش محوری دارند

فرماندار تربت حیدریه: رسانه‌ها باید مبلغ جوانی جمعیت باشند نه مخرب آن

اختتامیه جشنواره ملی عکس ایران جوان در تربت حیدریه برگزار شد

تربت‌حیدریه میزبان بزرگ‌ترین رویداد رزمی خراسان رضوی

مجهز شدن آتش‌نشانی تربت‌حیدریه به خودروی سیار مرکز فرماندهی مدیریت بحران

شش گروه در معرض بیشترین خطر آنفولانزا هستند

دولتِ وعده‌ها در محاصره واقعیت‌ها/ جامعه در سال دوم، شعار نمی‌خواهد نتیجه می‌خواهد

اولین رصدخانه هوشمند آبهای زیرزمینی کشور در تربت‌حیدریه راه‌اندازی می‌شود

عملیات مشترک امداد زمستانی راهداری و هلال‌احمر تربت‌حیدریه آغاز شد

شناسایی 30 نفر مبتلا به اتیسم در تربت‌حیدریه

آغاز طرح تعویض بخاری‌های فرسوده با بخاری‌های کم‌مصرف در تربت حیدریه

اهداء 20 سری جهزیه به افراد تحت پوشش بهزیستی تربت‌حیدریه

افتتاح استخر شهدای غواص تربت‌حیدریه با حضور وزیر ورزش و جوانان