آخرین مطالب

در بازدید سرپرست فرمانداری تربت حیدریه از مجتمع فولاد رخ اعلام شد:

نقش مهم و تاثیر گزار مجتمع فولاد تربت حیدریه در تحول اقتصاد شرق کشور اقتصادی

نقش مهم و تاثیر گزار مجتمع فولاد تربت حیدریه در تحول اقتصاد شرق کشور

  بزرگنمایی:
سرپرست فرماندار تربت حیدریه از روند اجرایی پیشرفت مجتمع فولاد تربت حیدریه در بخش رخ که یکی از بزرگترین پروژه های صنعتی شرق کشور محسوب می شود بازدید کرد.

پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

سرپرست فرماندار تربت حیدریه از روند اجرایی پیشرفت مجتمع فولاد تربت حیدریه در بخش رخ که یکی از بزرگترین پروژه های صنعتی شرق کشور محسوب می شود بازدید کرد.

حسین شرافتی راد در حاشیه این بازدید به خبرنگار نوید تربت گف: احداث واحدهای تولیدی بزرگ ضمن اشتغال زایی مناسب و پایدارموجبات آرامش و آسایش آیندگان را فراهم می آورد

وی افزود: ضرورت ایجاب می کند تا همه مسئولان شهرستان دست به دست یگدیگر داده و تلاش کنیم تا این واحد مهم و زیر بنایی با تولید ورق های فولادی هرچه سریعتر کامل و راه اندازی شود چراکه بهره برداری ازمجتمع  فولاد رخ نقش مهمی درجهت  توسعه، پیشرفت و آبادانی  صنعت و شکوفایی منطقه دارد و در وهله اول مردم از آن سود خواهند برد.

شرافتی بر رفع مشکلات و موانع سر راه این پروژه تاکید و اظهار امیدواری کرد هر چه سریعتر این موانع مرتفع گردد.

 

اشتغال بیش از 14 هزار نفر در گرو بهره برداری از مجتمع فولاد تربت حیدریه

در جریان این بازدید،قائم مقام مدیرعامل مجتمع فولاد تربت حیدریه نیز گزارشی از روند اجرای این پروژه‌ ، بعنوان بزرگترین  پروژه بزرگ و مهم صنعتی شرق کشور ارائه داد و گفت: در صورت گشایش اعتبار اسنادی (LC ) و راه اندازی این پروژه مهم، در فازهای اول و دوم سالانه 1/5 میلیون تن انواع ورق های خاص تولید خواهد کرد.

مهندس رضوی افزود: این پروژه در زمینی به مساحت 550 هکتار و با اعتبار یک میلیارد یورو در فازهای اول و دوم عملیات اجرایی آن شروع که با اتمام کار ساخت، برای 2800 هزار نفر به صورت مستقیم و 12 هزار نفر غیر مستقیم اشتغال فراهم خواهد شد.

وی ادامه داد: این پروژه شامل کارخانجات: واحد انباشت و برداشت گندله به ظرفیت 2/5 میلیون تن درسال ، واحد گندله سازی 3 میلیون تن در سال ، واحد احیا مستقیم با ظرفیت 1/85  میلیون تن در سال ، واحد فولاد سازی و ریخته گری با ظرفیت 1/5میلیون تن درسال ،واحد نورد ورق با ظرفیت 1/5 میلیون تن در سال و واحد تولید اکسیژن، پست برق، پست گاز، آزمایشگاها، تعمیر گاهها، جرثقیلهای سقفی و تصفیه خانه ها می باشد.

 قائم مقام مدیرعامل مجتمع فولاد تربت حیدریه گفت: در فاز اول، عملیات اجرایی واحدهای انباشت و برداشت مواد اولیه ، ساخت زیر بناها و ایستگاه راه آهن متصل به شبکه سراسری، ایستگاه گاز و پست برق این مجتمع با حضور وزیر صمت وقت در مرداد ماه سال 1397 آغاز که تاکنون 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد ، خط تولید آن نیز در حال حاضر شامل: انجام کلیه مطالعات فنی و مهندسی، احداث دودکش، احداث اسکلت فلزی ریفرمر، احداث بخشی از ساختمان  کنترل برق و فرآیند و احداث بخشی از کوره احیا مستقیم می باشد.

مهندس رضوی  هزینه سرمایه گذاری فاز اول مجتمع را بالغ بر 36 هزار میلیارد ریال اعلام کرد

وی با بیان اینکه مجموع هزینه کل این پروژه برای فازهای اول و دوم یک میلیارد یورو برآورد شده افزود: این پروژه بر اساس استاندارد های ایران و بین المللی ساخته می شود و فاز اول آن که احیا مستقیم است طی 28 ماه آینده به بهره برداری می رسد.

قائم مقام مدیر عامل فولاد تربت حیدریه گفت: بخشی از اعتبارات این فاز از طریق بانک صنعت و معدن و بخشی از منابع سرمایه گذار تامین می شود.

وی در خصوص زیرساختهای مورد نیاز این مجتمع گفت: تمامی مجوزات از قبیل راه و راه آهن، قرارداد تامین برق ،قرارداد تامین گاز و مجوز زیست محیطی از ارگانهای مرتبط اخذ شده است و آب مورد نیاز این مجتمع صنعتی از پساب شهر تربت حیدریه تامین خواهد شد.

 وی افزود: اهمیت و حجم این پروژه با بزرگی مجتمع فولاد مبارکه اصفهان قابل قیاس خواهد بود و با ایجاد زنجیره های پایین دستی و صنایع وابسته می تواند اقتصاد شرق کشور را متحول کند.

مجید رضوی گفت: باتوجه به قابلیت‌ها و پتانسیل‌های کم نظیر و خاص این بخش، در آینده  و با راه اندازی صنعت فولاد، شاهد فرصت‌های شغلی و توسعه کسب و کار‌های وابسته به آن خواهیم بود.

 

شاهد یک چرخه کامل تولید فولاد در منطقه خواهیم بود

وی با بیان اینکه راه اندازی صنعت فولاد فرصت‌های اشتغالزایی بسیاری را فراهم خواهد کرد گفت: این صنعت طبیعتا باعث تحول فرهنگی، اقتصادی و زیربنایی منطقه خواهد شد.

بخشدار رخ نیز در گفتگو با خبرنگار نوید تربت، روند پیشرفت فیزیکی پروژه فولاد تربت حیدریه در جلگه رخ را رضایت بخش دانست.

صاحبی به اهمیت نقش مجتمع فولاد این منطقه در تکمیل چرخه تولید فولاد شهرستان تربت حیدریه  اشاره و تصریح کرد: ما شاهد یک چرخه کامل تولید فولاد، تولید گندله و آهن اسفنجی،  در یک مجموعه کاملا به هم پیوسته در آینده نزدیک در بخش رخ خواهیم بود.

نماینده عالی دولت در منطقه:  با بیان اینکه احداث مجتمع فولاددربخش رخ ، می تواند اشتغال زایی مناسب و ارزش افزوده بسیار خوبی برای شهرستان و  استان در پی داشته باشد خاطر نشان کرد : این مجتمع  نقش بسزایی در آینده ی منطقه ایفا خواهد کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آزمون صداقت در نحوه برخورد با مفسدان خودی

عراقچی: اگر برجام بد بود، اسنپ‌بک شما را برگرداند به قبل از برجام؛ پس باید از آن استقبال کنید

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش: نسل جدید بومیان دنیای دیجیتال هستند/ فرماندار: 15 هزار دانش‌آموز تربت حیدریه مبانی هوش مصنوعی را فرا گرفته اند

مجتمع عظیم صنعتی تربت حیدریه پس از 14 سال احیا شد

راهیابی نمایش«جفت شیش» از تربت حیدریه به جشنواره استانی سودای عشق

سومین جشنواره توانمندی‌های روستایی شهرستان تربت حیدریه

شناخت فرصت‌ها، چالش‌ها و مسایل فرهنگی در کمیته‌های پنج‌گانه شورای فرهنگ عمومی

جشن آبانگان در روستایی ییلاقی حصار تربت حیدریه برگزار می شود

حضور تربت حیدریه با نمایش(فردا) در جشنواره ی تئاتر خراسان رضوی

برگزاری جشن بزرگ زعفران در تربت حیدریه

راهپیمایی 13 آبان در تربت‌حیدریه برگزار شد

نیروگاه خورشیدی هفت مگاواتی در بخش رخ تربت‌حیدریه به بهره‌برداری رسید

رئیس اسبق دادگستری استان تهران: مرحوم رئیسی به حدی انقلابی بود که می خواست یک کاریکاتوریست اهانت کننده که یک مقام عالی را کشیده بود اعدام کند ولی رهبری نگذاشتند

افتتاح مجموعه تاریخی فرهنگی و گردشگری آب انبار شیرچهارسوق تربت‌حیدریه

برگزاری نخستین اینفو تور جاذبه های گردشگری در شهرستان زاوه

اجرای پویش ملی سلامت دهان و دندان در مدارس تربت‌حیدریه

مراسم نکوداشت استاد محمدرضا خسروی حقوقدان و نویسنده نام‌آور خراسانی برگزار شد

تولستوی: گفت‌وگوهای گروه 3+3 به حل چالش‌های منطقه‌ای کمک می‌کند/ زنگنه: ایران و روسیه از نظر گفتمان و راهبرد به یکدیگر نزدیک شده‌اند/ملت ایران روسیه را دوست و شریک قابل اعتماد خود می‌داند

نتایج سوء تغییر اقلیم بر سفره بهره‌برداران کشاورزی تربت‌حیدریه

تصاویر: نمایش موزیکال «الیور توئیست»

ترامپ، ایران و وسوسه غلط نتانیاهو

برگزاری نخستین نمایشگاه جهیزیه و ازدواج آسان در تربت‌ حیدریه

برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است

رونمایی نایکی از کفش هوشمند جدید؛ دوچرخه‌ برقیِ پاها که سرعت دویدن را بیشتر می‌کند

ظریف: شیفتگی نسبت به روسیه و غرب، هر دو خطر دارد

اجرای طرح انتقال آب هزارمسجد به مشهد

با درخشش فوتسالیست تربت‌حیدریه تیم ملی دختران ایران قهرمان آسیا شد

مقتولی که پس از 10 سال به خواب شاهد آمده بود باعث افشای راز 10ساله پرونده قتل شد

تصاویر: عروسی عشایر کرمانج در کلات نادر

فعالیت 522 پرستار در شهرستان تربت‌ حیدریه

تحلیلی بر جهش حیرت‌آور قبوض آب به بهانه افزایش پلکانی مصرف

پرداخت یکهزار و 800 میلیارد ریال غرامت به کشاورزان خراسان رضوی

آغاز پروژه احداث شبکه روشنایی معابر در بلوار ورزش تربت حیدریه

کوسه‌های «بی‌خطر» یک شناگر را بلعیدند

«قصر دیوانگان»؛ داستان قدیمی‌ترین آسایشگاه روانی جهان

اختصاص 110 میلیارد تومان به طرح‌های اشتغالزایی کمیته امداد تربت‌حیدریه

کمبود 18 هزار معلم در خراسان رضوی /درخواست تغییرنام وزارت آموزش و پرورش به وزارت فرهنگ / لزوم تداوم آموزش هوش مصنوعی در مدارس/ کمبود 53مدرسه در تربت حیدریه

تصاویر: جشنواره «دیزی» خراسان‌شمالی

برگزاری نهمین کاروان ترویج بهره‌وری الگوی کشت در بخش رُخ تربت‌حیدریه

خرید توافقی زعفران در برنامه امسال دولت

تهدیدات اقلیمی مهمترین چالش حوزه زعفران خراسان رضوی

آبخیزداری تنها راهکار برای حفاظت از آب

گزارش تصویری از طاق‌دره اولین مجتمع گردشگری صخره ای شرق کشور

قهرمانی تیم فوتسال زیر 13 سال تربت‌حیدریه در لیگ برتر خراسان رضوی

افتتاح 3 زمین چمن مصنوعی در شهرستانهای تربت حیدریه و زاوه

تجدید فعالیت نخستین دارالایتام کشور برای نگهداری و حمایت از 300 کودک

ونزوئلا درسی برای آینده ی نزدیک

مردی که می‌توانست با «سوت‌زدن» در تلفن جنگ هسته‌ای راه بیندازد!

عجیب ترین فاجعه هوایی: هواپیما سالم فرود آمد ولی همه 301 مسافرش مُردند

آیا امریکا به یک توافق «بزرگ و زیبا» با ایران دست می‌یابد؟