آخرین مطالب

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در گفتگوی اختصاصی با نوید خراسان؛

اصل نظام رتبه بندی برای سنجش صلاحیت حرفه ای معلمان است استانی

اصل نظام رتبه بندی برای سنجش صلاحیت حرفه ای معلمان است

  بزرگنمایی:
در نظام رتبه بندی در درجه اول بحث افزایش حقوق نیست/افزایش ۵۰ درصدی فصل دهم ویژه کارکنان اداری بود/چند گزینه شدن استفاده از بیمه تکمیلی به نفع فرهنگیان است /شهرداری مشهد ۸ میلیارد تومان برای تهیه گوشی و تبلت دانش آموزان حاشیه شهر اختصاص داد

پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

قاسمعلی خدابنده مدرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار نوید خراسان، به سوالات و دغدغه های معلمان و اولیای دانش آموزان پاسخ گفت.مشروح این مصاحبه را می خوانید.

**در مورد بازگشایی مدارس متاسفانه وزارتخانه و مدیران کل چند پهلو صحبت می کنند، مثلا در مورد پایه های اول و دوم دبستان می گویند حضور در مدرسه الزامی است و در عین حال اختیاری، اینگونه سخن گفتن اولیا و حتی معلمان را گیج می کند که بلاخره به چه شکلی خواهد بود. چرا مسئولین وزارتخانه و ستادملی کرونا نظرتشان را یک کاسه نمی کنند؟

- در مورد بازگشایی مدارس و حضور دانش آموزان نظر وزارت مبنی بر این است که الزامی به حضور دانش آموزان در کلاس درس نیست، ضمن اینکه تفاوتی بین دانش آموزان مقطع ابتدایی با سایر مقاطع در خصوص اختیاری بودن کلاس های درسشان وجود ندارد.

**در باره پرداخت اضافه کاری معلمان حرف و حدیث های زیادی شنیده می شود. اینکه ساعات اضافه کاری را 35 دقیقه در نظر گرفته اند؟ پرداخت ناچیز مبلغ اخیر این شایعه را دامن زده است این در حالی است که معلمان می گویند در فضای مجازی برای هر ساعت درسی حداقل ده ساعت باید وقت بگذاریم و حتی شبها نیز باید پاسخگوی دانش آموزان و اولیای آنها باشیم. ضمن ایکه از جیب خودشان هم برای اینترنت باید هزینه کنند.نظرتان را در این مورد بفرمایید.

- در ارتباط با حق التدریس معلمان،بر اساس اطلاعاتی که از سراسر استان جمع آوری شده است اسفند ماه 98 را به این قشر بدهکاریم هرچند اعتباری از طریق خزانه در اختیار وزارت قرار گرفته بود که مبلغی از مطالبات پرداخت شد. وزارتخانه و همچنین اداره کل به دنبال تسویه این معوقات هستند و قطعا اگر از طریق دولت پرداختی صورت گیرد بلافاصله این اتفاق خواهد افتاد. محاسبه اضافه کاری ها برمبنای گذشته است و شایعه ای را که در فضای مجازی مطرح شده قویا تکذیب می کنم.

**بازهم در مورد محاسبه حق التدریس های معلمان، برخی ادارات گفته اند نه لیست اسفند سال گذشته را خواسته اید و نه 15 روز شهریورامسال را ، این شائبه بوجود آمده که این ماهها را وزارتخانه قصد پرداخت ندارد.

- در خصوص پرداختی شهریور 99هنوز تا این لحظه برای سال تحصیلی 99-1400 جمع آوری لیست نداشته ایم بنابراین بنظر می رسد پرداختی برای 15 روز شهریور ماه نیز اتفاق بیفتد.

**یک معلم بازنشسته سال 98 به خبرنگارما گفته،چند ماه پیش مدارک هشت سال مدیریت خودم را تحویل کارگزینی اداره دادم ولی حکمم صادر نمیشه علت صدور دیر احکام که موجب تضییع حق مسلم آنها می شود چیست؟ 

- رسیدگی و صدور احکام بازنشستگی بر عهده صندوق بازنشستگی کشور است ما تنها مدارک را جمع آوری و یکجا تحویل صندوق میدهیم در مورد این همکار ممکن است نقصی در مدارک بوده و یا تغییر چندانی در حقوقشان ایجاد نمیشده است، به هرحال بایستی موضوع از طریق صندوق بازنشستگی کشور پیگیری شود.

 

در نظام رتبه بندی در درجه اول بحث افزایش حقوق نیست

** چرا رتبه بندی که در سال 1390 مصوب شده تا 80 درصد پرداختی هیات علمی به دبیران آموزش و پرورش اختصاص یابد اجرا نمیشود؟

- رتبه بندی در دو مرحله قبلا اجرا شد که درصدی افزایش حقوق در بین معلمان داشتیم، اما اصل نظام رتبه بندی نیاز به مصوبه مجلس شورای اسلامی دارد. لایحه در دولت در حال تهیه و تدوین است تا به مجلس ارسال شود و به تصویب نهایی برسد. اما اجرای رتبه بندی به زیر ساخت هایی نیاز دارد که از جمله آن سنجش صلاحیت های حرفه ای و شایستگی های معلمی است، بایستی دوره های ضمن خدمت برای معلمین برگزار شود و یک مرکزی که به احتمال زیاد در دانشگاه فرهنگیان خواهد بود سالی دو مرتبه این سنجش ها را انجام دهد و در پایان گواهینامه ای برای فرهنگیان صادر گردد تا بر اساس آن صلاحیت معلمان سنجیده و رتبه و درجه داده شود، تا این مراحل طی نشود بحث رتبه فقط در افزایش حقوق خلاصه می شود. چرا که نظام رتبه بندی در درجه اول بحث افزایش حقوق نیست بلکه سنجش صلاحیت حرفه ای معلمان است، همان اتفاقی که سالهاست در دانشگاهها می افتد، به هر حال این اتفاق در حال روی دادن است و از سال1400 شروع خواهد شد. اما برداشت معلمان این است که گویا قرار است برای تمامی آنها حکم جدیدی زده شود در صورتیکه اینگونه نیست چرا که ابتدا باید صلاحیت های معلمان سنجیده و تایید شود و براساس آن رتبه بندی گردند و برای ارتقا به رتبه بالاتر نیز استاندارد هایی تعریف شده است که باید مراحلش را طی کنند.

 

افزایش 50 درصدی فصل دهم ویژه کارکنان اداری بود

**چرا افزایش فصل دهم که 50 درصد بود برای همه ارگانها اجرایی شد ولی برای آموزش و پرورش فقط 21 درصد اجراشده؟

- در فصل دهم، افزایش 50 درصدی فوق العاده، ویژه کارکنان اداری بود که در اسفند 98 اجرایی شد، برای کادر آموزشی مدارس رتبه بندی انجام و افزایش ها از طریق ر تبه بندی صورت گرفت بنابراین قرار نبوده 50 درصد فصل دهم برای کادر آموزشی مدارس اتفاق بیفتد.

**چرا حق سفر و پاداش مناطق محروم که برابر یک ماه حقوق است به فرهنگیان تعلق نمیگیرد ولی سایر ارگانها دریافت میکنند؟

- آموزش و پرورش هم شامل قانون حق سفر مناطق محروم می شود ولی معمولا اعتبارات ما جوابگو نیست به این جهت بعنوان معوقات در سرفصل های دیون آموزش و پرورش ثبت می شود و در پایان هرسال به استانها مبالغی تحت عنوان دیون دراین خصوص پرداخت می شود که بخشی از مطالبات همکاران پرداخت می گردد. تا جاییکه بیاد دارم تا سال 95 معوقات سفر همکاران را پرداخت نموده ایم.

 

چند گزینه شدن استفاده از بیمه تکمیلی به نفع فرهنگیان است

فرهنگیان از نحوه خدمات دهی بیمه تکمیلی ناراضی هستند و آن را در شأن خود نمی دانند.نظر شما در این مورد چیست؟

در ارتباط با بیمه تکمیلی نقدها و انتظارات همکاران ما بجاست اما بیمه تکمیلی اکنون به صورت صندوقی اداره می شود، اگر قرار باشد خدمات مطلوبتری ارایه بدهیم قطعا بایستی حق بیمه دریافتی بیشتر شود و شرکت های مختلف بعنوان یک مناقصه ورود کنند. بنظر میرسد باید استفاده از بیمه تکمیلی چند گزینه باشد تا فرهنگیان برحسب خدمات ارائه شده و میزان پرداختی حق بیمه، خودشان انتخاب کنند.

**برای معلمان بازنشسته ای که در مدارس مشغول تدریس هستند اینترنت رایگان همانند معلمان شاغل شارژ نشده و با پیام اینکه شما مشمول این طرح نیستید مواجه شده ند. علت چیست؟

-اینترنت رایگان براساس درخواست وزارت ارتباطات فقط شامل معلمان شاغل می شود و به هرکس اسمش در آن لیست بوده است اینترنت رایگان تعلق گرفته است، در تلاش هستیم تا مشکلات معلمان بازنشسته حق التدریس را در این مورد از طریق وزارتخانه رفع کنیم.

 

اختصاص 8 میلیارد تومان برای تهیه گوشی و تبلت دانش آموزان حاشیه شهر مشهد

** اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در جهت حمایت از حقوق معلمان و بازنشستگان و نیز آموزش در فضای مجازی شرایط کرونایی چه اقداماتی انجام داده است؟

- ما در همه جلساتی که باحضور مدیران کل و همچنین شخص وزیر برگزار شده پیگیر رفع مشکلات فرهنگیان بوده ایم و توانسته ایم بخشی از این مشکلات را برطرف نماییم.

 در خصوص سامانه شاد که توسط آموزش و پرورش برای آموزش مجازی دانش آموزان راه اندازی شده ، به مرور ایرادات این سامانه برطرف شد، طی تفاهم نامه ای با اداره کل ارتباطات استان، 2هزار و 70 مدرسه استان که به اینترنت متصل نبودند به اینترنت ملی وصل شده اند، ضمن اینکه پهنای باند افزایش پیدا کرد و برای دانش آموزانی که تبلت نداشتند با اعتبارات دولتی و کمک خیرین تبلت تهیه شد، همچنین شهرداری مشهد اعتبار 8 میلیارد تومانی را در اختیارآموزش و پرورش قرار داد تا برای دانش آموزان محروم حاشیه شهر مشهد گوشی و تبلت تهیه کنیم که این کار در حال انجام است. همچنین سازمان آمار کشور تعداد قابل توجهی تبلت در اختیار ما قرار داد تا بین دانش آموزان نیازمند توزیع کنیم.

 تولید محتوا در چندین استودیو حرفه ای از دیگر اقدامات این اداره کل است. دوره های آموزش ضمن خدمت متعددی در خصوص تولید محتوای الکترونیکی برای همکاران برگزار شده است.

 در جهت افزایش سواد رسانه ای معلمان، دانش آموزان و اولیا دوره های حضوری و آنلاین برگزار نموده ایم که بسیار موثر بوده است. بخشی از فیلم ها و کلیپ هایی که در صدا و سیما و شبکه های مجازی پخش میشود توسط آموزش و پرورش تهیه شده است.

 دریکسالی که از بیماری کرونا میگذرد سعی شده است دانش آموزان را در فضای درس و مدرسه مرتبط  نگه داریم و جاهایی که امکان آموزش آنلاین  ومجازی نبوده است با تدوین  و چاپ درسنامه وخودآموز و توزیع آنها در بین مناطق محروم وعشایری سعی شده است کیفیت آموزش را تا حدود زیادی حفظ کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبود ثبات قیمت مواد اولیه، مشکل عمده صنایع دستی تربت‌حیدریه است

برگزاری دوره های آموزش مهارتی تکمیل کننده اشتغال پایدار کمیته امداد در تربت حیدریه

انجمن شفاخانه‌های خصوصی افغانستان خواستار پذیرش بیمار و دانشجو در تربت حیدریه شد

در بیمارستان‌های ما به تمام حادثه‌‌دیدگان یک نگاه واحد وجود داشت؛ اصلاً کسی سؤال نمی‌کرد که تو چه کسی هستی؟

افزایش 300 درصدی بارش‌ها در تربت‌حیدریه نسبت به سال آبی گذشته

آغاز پویش ملی مبارزه با سرطان

تئوری عجیب از یک سند فاش نشده ناسا؛ زمین قرار است در 21 مرداد 1405 به مدت 7 ثانیه جاذبه خود را از دست بدهد!

تقاص سیاست «تحریم‌ها کاغذپاره‌اند» را مردم دادند؛ یکی باید بایستد و بگوید ما می‌خواهیم از این مسیر برگردیم

احیای تیم فوتبال پرسپولیس خراسان رضوی

معاون رئیس جمهور: افرادی که از ارز ترجیحی نفع می برند، در مقابل جراحی اقتصادی می ایستند/ رئیس صدا و سیما: اعتراض باید شنیده شود، حتی اگر تند باشد

اجرای طرح جداسازی آب فضای سبز از آب شرب تربت حیدریه

فرماندار تربت‌حیدریه: در ناآرامی‌های اخیر کسی در این شهرستان کشته نشد

امام جمعه تربت‌حیدریه: ارزش حقوق 30 میلیون تومانی اکنون به 10 میلیون تومان کاهش یافته

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا: آخرین نظرسنجی یک مرکز معتبر نشان می‌دهد که باز هم بیش از پنجاه درصد می‌گویند مذاکرات راهگشا و مشکل‌گشا است

نامزد‌های اسکار مشخص شدند/ «یک تصادف ساده» ساخته جعفر پناهی، نامزد بهترین فیلم بین‌المللی و فیلمنامه اصلی شد

معاون رییس جمهور: فرماندار تربت‌حیدریه واحدهای تولیدی راکد را معرفی کند

درختان قاتل و اقیانوس‌های بنفش؛‌ عجیب‌ترین انقراض‌های تاریخ

مثلث سلاح، مجوز، مامور/ قانون درباره شلیک ماموران چه می‌گوید؟/ ترتیب شلیک چیست؟

فارس: در 18 و 19 دی ماه «چند هزار نفر» کشته و شهید شدند که بیشترین آن در شامگاه 18 دی بود / در این دو شب، 350 تا 400 هزار نفر در تجمعات کل کشور حضور داشته‌اند

شدیدترین طوفان خورشیدی 20 سال اخیر به زمین برخورد کرد

تند باد شدید خراسان رضوی را درنوردید

تصادف زنجیره‌ای محور مشهد به تربت حیدریه 20 کشته و مصدم برجای گذاشت

جنایت خونین میان دو رفیق هنگام خوردن صبحانه/ قاتل: زمان قتل مشروب خورده بودیم و حالت عادی نداشتیم

واقعیتی که امشب خواب را از شما می‌گیرد؛ در هر اتاق خانه‌تان 10 عنکبوت زندگی می‌کنند!

استانداری: کمتر از 400 نفر در اغتشاشات اخیر مشهد جان باختند / بیش از 80 درصد جانباختگان جزو شهدا هستند

مقایسه دو روش استفاده از کالابرگ؛ کدام یک سود بیشتری دارد؟

افزایش 36 درصدی ثبت نام بانوان در انتخابات شوراهای تربت‌حیدریه

جایزه جمشید مشایخی از کره شمالی چه بود؟

پزشکیان: به آقای لاریجانی توصیه کردم که در اسرع وقت محدودیت اینترنت برطرف شود

هشدار هواشناسی نسبت به «سرمای نامتعارف» در 30 استان / با افزایش مصرف حامل‌های انرژی، احتمال کاهش منابع انرژی وجود دارد

توزیع 21 قلم لوازم خانگی بین افراد کم برخوردار بخش رخ و کدکن تربت حیدریه

مشهد و تربت حیدریه در صدر داوطلبان انتخابات شوراهای خراسان رضوی

ارث عجیب دهخدا برای دکتر معین؛ یک میلیون فیش‌!

فعال شدن محدود اینترنت جهانی در ایران پس از 9 روز؛ اتصال بین‌المللی در کشور به 2 درصد رسید

احتمال افزایش یارانه مردم وجود دارد

تشکرامام جمعه تربت‌حیدریه از کسانی که به صورت خود جوش برای تامین امنیت شهر تلاش کردند

«حمله سوگ» چیست و حمله غم چگونه ظاهر می‌شود؟

استاندار خراسان رضوی: راهبرد دولت شنیدن صدای اعتراض مردم و رفع مشکلات از طریق گفت و گو است

دستگیری دزدی که راسته کاریش فقط سرقت کتاب بود

تجهیز و نوسازی زنجیرۀ سرد واکسن دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

موافقت مجلس با تجمعات مردمی / اعتراضات قانونی شد

وال استریت ژورنال: عربستان، قطر و عمان به آمریکا هشدار داده‌اند که اقدام احتمالی علیه ایران، بازارهای نفت را بی‌ثبات کرده و به اقتصاد ایالات متحده آسیب می‌رساند

خسارت 140 میلیارد ریالی ناآٰرامی‌های اخیر به شهرداری تربت‌حیدریه

قیمت دلار کاهشی شد

کشفیات جدید درباره کشتی غرق‌شده‌ای که «اولین کامپیوتر تاریخ» را حمل می‌کرد

خبرگزاری دولت: همزمان با راهپیمایی امروز، تشییع پیکر بسیاری از مدافعان امنیت انجام شد/ مهر: تعدادی از خودروهای امدادی آسیب‌دیده در اجتماع امروز به نمایش درآمد

چه زمانی اینترنت و پیامک وصل می‌شود؟

فیلم| اجتماع مردم تربت حیدریه در محکومیت اغتشاشات اخیر

تخریب اموال عمومی به بهانه اعتراض به گرانی در تربت حیدریه

پزشکیان: ما اعتراضات مردم را به حق می‌دانیم / صداوسیما سعی در تضعیف اقدام دولت دارد