آخرین مطالب

در بازدید سرپرست فرمانداری تربت حیدریه از مجتمع فولاد رخ اعلام شد:

نقش مهم و تاثیر گزار مجتمع فولاد تربت حیدریه در تحول اقتصاد شرق کشور اقتصادی

نقش مهم و تاثیر گزار مجتمع فولاد تربت حیدریه در تحول اقتصاد شرق کشور

  بزرگنمایی:
سرپرست فرماندار تربت حیدریه از روند اجرایی پیشرفت مجتمع فولاد تربت حیدریه در بخش رخ که یکی از بزرگترین پروژه های صنعتی شرق کشور محسوب می شود بازدید کرد.

پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

سرپرست فرماندار تربت حیدریه از روند اجرایی پیشرفت مجتمع فولاد تربت حیدریه در بخش رخ که یکی از بزرگترین پروژه های صنعتی شرق کشور محسوب می شود بازدید کرد.

حسین شرافتی راد در حاشیه این بازدید به خبرنگار نوید تربت گف: احداث واحدهای تولیدی بزرگ ضمن اشتغال زایی مناسب و پایدارموجبات آرامش و آسایش آیندگان را فراهم می آورد

وی افزود: ضرورت ایجاب می کند تا همه مسئولان شهرستان دست به دست یگدیگر داده و تلاش کنیم تا این واحد مهم و زیر بنایی با تولید ورق های فولادی هرچه سریعتر کامل و راه اندازی شود چراکه بهره برداری ازمجتمع  فولاد رخ نقش مهمی درجهت  توسعه، پیشرفت و آبادانی  صنعت و شکوفایی منطقه دارد و در وهله اول مردم از آن سود خواهند برد.

شرافتی بر رفع مشکلات و موانع سر راه این پروژه تاکید و اظهار امیدواری کرد هر چه سریعتر این موانع مرتفع گردد.

 

اشتغال بیش از 14 هزار نفر در گرو بهره برداری از مجتمع فولاد تربت حیدریه

در جریان این بازدید،قائم مقام مدیرعامل مجتمع فولاد تربت حیدریه نیز گزارشی از روند اجرای این پروژه‌ ، بعنوان بزرگترین  پروژه بزرگ و مهم صنعتی شرق کشور ارائه داد و گفت: در صورت گشایش اعتبار اسنادی (LC ) و راه اندازی این پروژه مهم، در فازهای اول و دوم سالانه 1/5 میلیون تن انواع ورق های خاص تولید خواهد کرد.

مهندس رضوی افزود: این پروژه در زمینی به مساحت 550 هکتار و با اعتبار یک میلیارد یورو در فازهای اول و دوم عملیات اجرایی آن شروع که با اتمام کار ساخت، برای 2800 هزار نفر به صورت مستقیم و 12 هزار نفر غیر مستقیم اشتغال فراهم خواهد شد.

وی ادامه داد: این پروژه شامل کارخانجات: واحد انباشت و برداشت گندله به ظرفیت 2/5 میلیون تن درسال ، واحد گندله سازی 3 میلیون تن در سال ، واحد احیا مستقیم با ظرفیت 1/85  میلیون تن در سال ، واحد فولاد سازی و ریخته گری با ظرفیت 1/5میلیون تن درسال ،واحد نورد ورق با ظرفیت 1/5 میلیون تن در سال و واحد تولید اکسیژن، پست برق، پست گاز، آزمایشگاها، تعمیر گاهها، جرثقیلهای سقفی و تصفیه خانه ها می باشد.

 قائم مقام مدیرعامل مجتمع فولاد تربت حیدریه گفت: در فاز اول، عملیات اجرایی واحدهای انباشت و برداشت مواد اولیه ، ساخت زیر بناها و ایستگاه راه آهن متصل به شبکه سراسری، ایستگاه گاز و پست برق این مجتمع با حضور وزیر صمت وقت در مرداد ماه سال 1397 آغاز که تاکنون 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد ، خط تولید آن نیز در حال حاضر شامل: انجام کلیه مطالعات فنی و مهندسی، احداث دودکش، احداث اسکلت فلزی ریفرمر، احداث بخشی از ساختمان  کنترل برق و فرآیند و احداث بخشی از کوره احیا مستقیم می باشد.

مهندس رضوی  هزینه سرمایه گذاری فاز اول مجتمع را بالغ بر 36 هزار میلیارد ریال اعلام کرد

وی با بیان اینکه مجموع هزینه کل این پروژه برای فازهای اول و دوم یک میلیارد یورو برآورد شده افزود: این پروژه بر اساس استاندارد های ایران و بین المللی ساخته می شود و فاز اول آن که احیا مستقیم است طی 28 ماه آینده به بهره برداری می رسد.

قائم مقام مدیر عامل فولاد تربت حیدریه گفت: بخشی از اعتبارات این فاز از طریق بانک صنعت و معدن و بخشی از منابع سرمایه گذار تامین می شود.

وی در خصوص زیرساختهای مورد نیاز این مجتمع گفت: تمامی مجوزات از قبیل راه و راه آهن، قرارداد تامین برق ،قرارداد تامین گاز و مجوز زیست محیطی از ارگانهای مرتبط اخذ شده است و آب مورد نیاز این مجتمع صنعتی از پساب شهر تربت حیدریه تامین خواهد شد.

 وی افزود: اهمیت و حجم این پروژه با بزرگی مجتمع فولاد مبارکه اصفهان قابل قیاس خواهد بود و با ایجاد زنجیره های پایین دستی و صنایع وابسته می تواند اقتصاد شرق کشور را متحول کند.

مجید رضوی گفت: باتوجه به قابلیت‌ها و پتانسیل‌های کم نظیر و خاص این بخش، در آینده  و با راه اندازی صنعت فولاد، شاهد فرصت‌های شغلی و توسعه کسب و کار‌های وابسته به آن خواهیم بود.

 

شاهد یک چرخه کامل تولید فولاد در منطقه خواهیم بود

وی با بیان اینکه راه اندازی صنعت فولاد فرصت‌های اشتغالزایی بسیاری را فراهم خواهد کرد گفت: این صنعت طبیعتا باعث تحول فرهنگی، اقتصادی و زیربنایی منطقه خواهد شد.

بخشدار رخ نیز در گفتگو با خبرنگار نوید تربت، روند پیشرفت فیزیکی پروژه فولاد تربت حیدریه در جلگه رخ را رضایت بخش دانست.

صاحبی به اهمیت نقش مجتمع فولاد این منطقه در تکمیل چرخه تولید فولاد شهرستان تربت حیدریه  اشاره و تصریح کرد: ما شاهد یک چرخه کامل تولید فولاد، تولید گندله و آهن اسفنجی،  در یک مجموعه کاملا به هم پیوسته در آینده نزدیک در بخش رخ خواهیم بود.

نماینده عالی دولت در منطقه:  با بیان اینکه احداث مجتمع فولاددربخش رخ ، می تواند اشتغال زایی مناسب و ارزش افزوده بسیار خوبی برای شهرستان و  استان در پی داشته باشد خاطر نشان کرد : این مجتمع  نقش بسزایی در آینده ی منطقه ایفا خواهد کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اخترشناسان: صدای مه‌بانگ نشان می‌دهد کهکشان راه شیری درون یک حباب خالی در فضا شناور است

معاون اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور: اسرائیل سعی در ترور رئیس جمهور داشت؛ این حمله در حالی رخ داده است که پزشکیان در طول جنگ با فرماندهان نظامی دیدار می‌کرد

راه یابی سه نوجوان رکاب زن تربت حیدریه به مسابقات کشوری

برگزاری شهرآورد تربت حیدریه در چارچوب مسابقات لیگ برتر امیدهای زیر 21 سال استان

اجرای میدانی نمایش لالایی مهتاب از غروب عاشورا تا شام غریبان

نماینده مجلس: تفرقه‌افکنی در شرایط جنگی بازی در زمین دشمن است

در 12 روز تجاوز رژیم صهیونیستی ،تأمین و توزیع سوخت بدون کوچک‌ترین وقفه ادامه یافت

عراقچی:در مذاکرات مسقط، بر پایان قطعی تحریم‌ها و مشارکت ایالات متحده در همکاری‌های اقتصادی گسترده‌ای تمرکز کردیم که می‌توانست فرصتی معادل یک تریلیون دلار را فراهم آورد

شناسایی 90 تخلف صنفی در تربت‌حیدریه

قیمت پایین وش‌پنبه مشکل اصلی پنبه کاران تربت حیدریه

اختصاص 59 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت شهری تربت‌حیدریه

وزیر ارشاد: تداوم همبستگی اجتماعی نیازمند تجدید نظر در تنگ‌نظری‌های سلیقه‌ای و قانونی و جذب حداکثری همه علاقه‌مندان ایران است

خطر گرمازدگی، نوزادان را جدی بگیرید

تصاویر/ حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی در شب عاشورای حسینی

تشدید نظارت بر سلامت آب شرب در تربت‌حیدریه

هواشناسی: تابستان در ایران عملا چهار تا پنج ماهه شده

آیین سوگواری تاسوعای حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم

تصاویر: دسته عزاداری «مشق شمشیر» نجفی‌های مقیم قم

فایننشال تایمز: سعودی پس از جنگ اخیر، در کنار ایران می‌ماند؛ چرا؟ / احتمال عادی سازی رابطه ریاض با تل آویو پایین آمد؟

فرماندارتربت حیدریه: تالارهای پذیرایی و پاساژها برای تولید برق خورشیدی اقدام کنند

مدیر برق تربت حیدریه: شهروندان برای کمک به تامین برق پایدار مصرف خود را کاهش دهند

استقبال شهروندان از استخر روباز تربت‌حیدریه

نماینده مردم در مجلس:نفوذی های اقتصادی ضربه بیشتری به مردم می زنند

ایران و معمای وحدت ملی؛ «کشتی‌ای که باید از طوفان عبور کند»

پلمپ مرکز زیبایی غیرقانونی در تربت حیدریه

میدل ایست آی: مقامات سه کشور عربی می‌گویند اسرائیل اولین کسی بود که سیگنال آمادگی برای آتش‌بس با ایران را فرستاد / جبهه داخلی اسرائیل نمی‌توانست بیش از دو هفته بمباران موشکی را تحمل کند

فاصله معنادار آمارتبدیل وضعیت اسناد دفترچه‌ای به تک برگی در خراسان رضوی

تصاویر: زندان اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی

از تخت‌جمشید تا امروز: هویت ایرانی در برابر ایران‌هراسی/ پزشکیان در طول جنگ برخلاف توصیه‌های امنیتی کنار مردم ماند/ جنگ هویت ملت ایران را تقویت کرد

نماینده تربت حیدریه: جنگ خاتمه نیافته رژیم صهیونی به دنبال ترورهای کور و افزایش نارضایتی اجتماعی است

کشف و ضبط 1800 قلم کالای قاچاق و تاریخ‌گذشته در زاوه

صوفی: حاکمیت به استقبال تندروها و جنگ طلب ها نرود، دست به اصلاحات بزند/ مردم فارغ از سفره کوچک خود، به صحنه آمدند

تمرکز اعتبارات سال جاری تربت حیدریه بر پروژه‌های زیربنایی، درمانی و آموزشی

ایرانیان؛ تمدنی زنده در قلب تاریخ

رئیس کمیسیون محلات و توافقات شورای شهر تربت حیدریه:

به وقت شناسایی نفوذی های جاسوس

امام جمعه تربت حیدریه: تجاوز رژیم صهیونیستی موجب تقویت اتحاد و انسجام بین مردم شد

روایت امدادگر هلال‌احمر از ساختمان شهید چمران/ بسیاری از شهدا کودکان 12-10 ساله‌ بودند/ پیکر بی‌جان دختری را بعد از دو روز پیدا کردیم

میرشایمر: اسرائیل شکست خورد

لزوم رعایت قوانین و اخلاق حرفه ای از سوی تولید کنندگان آثار نمایشی

تحویل 450 قطعه زمین به متقاضیان مسکن در تربت‌حیدریه

اجرای برنامه هنری در پویش «چو ایران نباشد تن من مباد» توسط هنرمندان تربت حیدریه

5 کودک و نوجوان در روستای کشکک زاوه از زیر آوار دیوار نجات یافتند

نقدینگی بانکهای استان به نحو مطلوب تامین و توزیع شده است

خرید تضمینی گندم از کشاورزان تربت حیدریه از مرز 1500تُن گذشت

واکنش بانک ملی به ادعای هک و انتشار اطلاعات 73 میلیون حساب بانکی

ممنوعیت فروش نان توسط نانوایی‌ها به مغازه‌ها و رستوران‌ها

آتش‌نشانان تربت حیدریه به کمک تهرانی ها شتافتند

تصاویر: آخرین وضعیت ساختمان شیشه‌ای صداوسیما پس از حمله اسرائیل

جنگ ایران و اسرائیل؛ روز دهم/ پاسخ پزشکیان به درخواست مکرون مبنی بر خویشتنداری ایران: آمریکا به ما حمله کرده؛ باید پاسخ تجاوز خود را دریافت کنند/ کانال عبری به نقل از مقامات اسرائیلی: می‌خواهیم در روزهای آینده به جنگ در ایران، پایان دهیم