آخرین مطالب

آغاز طرح گردشگری دفاع مقدس در تربت‌حیدریه فرهنگ و هنر

آغاز طرح گردشگری دفاع مقدس در تربت‌حیدریه

  بزرگنمایی:
گام نخست برای ایجاد مکانی با هدف "گردشگری دفاع مقدس" در شهرستان تربت‌حیدریه استان خراسان رضوی برداشته شد.

پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

گام نخست برای ایجاد مکانی با هدف "گردشگری دفاع مقدس" در شهرستان تربت‌حیدریه استان خراسان رضوی برداشته شد.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت‌حیدریه روز سه‌شنبه در دیدار با فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این شهرستان در بیان ضرورت راه‌اندازی نخستین اقامتگاه بومگردی کشور با محوریت گردشگری دفاع مقدس در تربت‌حیدریه گفت: این شاخه خاص و نوین گردشگری زمینه آشنایی نسل جوان و نوجوان را با ایثارگری‌ها و رشادت رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس فراهم می‌کند.

علی محمدی با بیان اینکه در نخستین اقدام برای تحقق این مهم، اقامتگاه بومگردی صنوبر برای تبدیل به مرکز فرهنگی و گردشگری دفاع مقدس انتخاب شده است افزود: روستای صنوبر با بیش‌از دو هزار نفر جمعیت که به نگین سرسبز تربت‌حیدریه مشهور است در 12 کیلومتری شمال‌ غربی بخش مرکزی این شهرستان واقع است و این روستای گردشگری علاوه بر جذابیت‌های منحصر به فرد طبیعی و گردشگری از جمله نقاطی محسوب می‌شود که شهدای بسیار تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده ‌است.

وی ادامه داد: بر این اساس تبدیل اقامتگاه بومگردی به مکانی با محوریت گردشگری دفاع‌ مقدس نه تنها به توسعه و تنوع گردشگری کمک می‌کند بلکه با گسترش این شاخه خاص، علاوه بر اشتغالزایی پایدار، منافع اقتصادی نیز برای اهالی منطقه به همراه دارد.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تربت‌حیدریه نیز در این نشست بر اهمیت و تاثیر گردشگری و صنایع ‌دستی در اشتغالزایی اشاره کرد و گفت: این حوزه بهترین فرصت برای تسریع در رونق اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید است.

سرهنگ دوم پاسدار احمد ناصری ‌موحد افزود: از سوی دیگر به علت وجود بیش از 2 هزار رزمنده و دلاورمرد دوران دفاع مقدس در تربت‌حیدریه، بهترین ظرفیت برای استفاده از ذخیره‌های انقلاب و آشنایی نسل جدید با رشادت‌های آنان در هشت سال جنگ تحمیلی، از طریق ایجاد و راه‌اندازی موزه‌ها و گردشگری دفاع مقدس میسر است.

وی ادامه داد: با توسعه صنعت گردشگری دفاع ‌مقدس، ضمن ایجاد بازار کار و تولید ثروت، می‌توان زمینه آشنایی نسل جوان را با شیوه زندگی شهدا، واکاوی علل آغاز جنگ و ثمرات معنوی آن بیشتر آشنا کرد و شاهد همگرایی و هم‌افزایی جاذبه‌های طبیعی و گردشگری با فرهنگ دلاوری، مردانگی، استقامت، رشادت و شهادت بود.

فرمانده سپاه پاسداران ناحیه تربت‌حیدریه با بیان اینکه این نهاد از سالها پیش راه‌اندازی کاروان راهیان ‌نور را در دستور کار خود داشته و به صورت متمرکز در نقاط غرب و جنوب غربی کشور به آن پرداخته ‌است گفت: با این حال معتقدیم مفاهیم و ارزش‌های دفاع ‌مقدس نباید به یک نقطه جغرافیایی خاص محدود شود.

وی افزود: در همین راستا از ایده گنجاندن گردشگری دفاع مقدس در کنار دیگر موضوعات گردشگری در شهرهای مختلف کشور و به ویژه در قالب ایجاد موزه دفاع‌ مقدس و گردشگری دفاع مقدس استقبال می‌کنیم.

سرهنگ ناصری ‌موحد ادامه داد: بسیجیان، ارتشیان و سپاهیان رزمنده علاوه بر اینکه می‌توانند اسباب و لوازم برجای مانده از دوران جنگ تحمیلی را به نمایش بگذارند، می‌توانند خاطرات تلخ و شیرین خود را نیز از زوایای مختلف آن دوران پرفراز و نشیب در قالب روایت‌های جذاب برای گردشگران تشریح کنند.

طبق آمار منتشره از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران تربت‌حیدریه، این شهرستان 675 شهید، 141 آزاده و 2 هزار و 500 جانباز تقدیم نظام اسلامی کرده که از جانبازان شهرستان 690 نفر بالای 25 درصد هستند و همچنین در این شهرستان 21 شهید گمنام در خاک آرام گرفته‌اند.

منبع: ایرنا


http://https//t.me/navidtorbatkabar


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رئیس اسبق دادگستری استان تهران: مرحوم رئیسی به حدی انقلابی بود که می خواست یک کاریکاتوریست اهانت کننده که یک مقام عالی را کشیده بود اعدام کند ولی رهبری نگذاشتند

افتتاح مجموعه تاریخی فرهنگی و گردشگری آب انبار شیرچهارسوق تربت‌حیدریه

برگزاری نخستین اینفو تور جاذبه های گردشگری در شهرستان زاوه

اجرای پویش ملی سلامت دهان و دندان در مدارس تربت‌حیدریه

مراسم نکوداشت استاد محمدرضا خسروی حقوقدان و نویسنده نام‌آور خراسانی برگزار شد

تولستوی: گفت‌وگوهای گروه 3+3 به حل چالش‌های منطقه‌ای کمک می‌کند/ زنگنه: ایران و روسیه از نظر گفتمان و راهبرد به یکدیگر نزدیک شده‌اند/ملت ایران روسیه را دوست و شریک قابل اعتماد خود می‌داند

نتایج سوء تغییر اقلیم بر سفره بهره‌برداران کشاورزی تربت‌حیدریه

تصاویر: نمایش موزیکال «الیور توئیست»

ترامپ، ایران و وسوسه غلط نتانیاهو

برگزاری نخستین نمایشگاه جهیزیه و ازدواج آسان در تربت‌ حیدریه

برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است

رونمایی نایکی از کفش هوشمند جدید؛ دوچرخه‌ برقیِ پاها که سرعت دویدن را بیشتر می‌کند

ظریف: شیفتگی نسبت به روسیه و غرب، هر دو خطر دارد

اجرای طرح انتقال آب هزارمسجد به مشهد

با درخشش فوتسالیست تربت‌حیدریه تیم ملی دختران ایران قهرمان آسیا شد

مقتولی که پس از 10 سال به خواب شاهد آمده بود باعث افشای راز 10ساله پرونده قتل شد

تصاویر: عروسی عشایر کرمانج در کلات نادر

فعالیت 522 پرستار در شهرستان تربت‌ حیدریه

تحلیلی بر جهش حیرت‌آور قبوض آب به بهانه افزایش پلکانی مصرف

پرداخت یکهزار و 800 میلیارد ریال غرامت به کشاورزان خراسان رضوی

آغاز پروژه احداث شبکه روشنایی معابر در بلوار ورزش تربت حیدریه

کوسه‌های «بی‌خطر» یک شناگر را بلعیدند

«قصر دیوانگان»؛ داستان قدیمی‌ترین آسایشگاه روانی جهان

اختصاص 110 میلیارد تومان به طرح‌های اشتغالزایی کمیته امداد تربت‌حیدریه

کمبود 18 هزار معلم در خراسان رضوی /درخواست تغییرنام وزارت آموزش و پرورش به وزارت فرهنگ / لزوم تداوم آموزش هوش مصنوعی در مدارس/ کمبود 53مدرسه در تربت حیدریه

تصاویر: جشنواره «دیزی» خراسان‌شمالی

برگزاری نهمین کاروان ترویج بهره‌وری الگوی کشت در بخش رُخ تربت‌حیدریه

خرید توافقی زعفران در برنامه امسال دولت

تهدیدات اقلیمی مهمترین چالش حوزه زعفران خراسان رضوی

آبخیزداری تنها راهکار برای حفاظت از آب

گزارش تصویری از طاق‌دره اولین مجتمع گردشگری صخره ای شرق کشور

قهرمانی تیم فوتسال زیر 13 سال تربت‌حیدریه در لیگ برتر خراسان رضوی

افتتاح 3 زمین چمن مصنوعی در شهرستانهای تربت حیدریه و زاوه

تجدید فعالیت نخستین دارالایتام کشور برای نگهداری و حمایت از 300 کودک

ونزوئلا درسی برای آینده ی نزدیک

مردی که می‌توانست با «سوت‌زدن» در تلفن جنگ هسته‌ای راه بیندازد!

عجیب ترین فاجعه هوایی: هواپیما سالم فرود آمد ولی همه 301 مسافرش مُردند

آیا امریکا به یک توافق «بزرگ و زیبا» با ایران دست می‌یابد؟

40 درصد محصولات پسته مه‌ولات دچار پوکی شد

افزایش نرخ بیکاری در خراسان رضوی

احداث 87 زمین چمن مصنوعی روستاهای تربت حیدریه کاری بی‌سابقه در سطح استان

مشکل کمبود منابع آبی در قطب‌ مهم تولید محصولات کشاورزی استان و کشور

بحران نادیده گرفتن شکاف طبقاتی را جدی بگیرید

آماده‌سازی زمین‌های طرح ملی مسکن تربت‌حیدریه با سرعت ادامه دارد

کاهش20 درصدی میزان تولید پسته در تربت‌حیدریه

سهم بیشتراعتبارات برای دهیاری‌های فعال‌

محدوده قانونی شهر تربت‌حیدریه120 هکتارافزایش می یابد

جشنواره آشپزی «طعم امید»، ویژه ی نابینایان و معلولین خراسان رضوی برگزار شد

کسب مقام قهرمانی پاورلیفتینگ فستیوال کارگری شرق کشور توسط آتش‌نشان تربت حیدریه

تجلیل از بانوان مدال‌آور کونگفو شهرستان تربت حیدریه