آخرین مطالب

تجلیل از کشاورزان و دست‌اندرکاران نمونه بخش کشاورزی در تربت‌حیدریه اقتصادی

تجلیل از کشاورزان و دست‌اندرکاران نمونه بخش کشاورزی در تربت‌حیدریه

  بزرگنمایی:

پایگاه خبری نوید تربت: Navidtorbat.ir

سالانه 11 هزار و 503 تن انواع فراورده‌های شیلاتی در 457 واحد پرورش ماهی این استان تولید می‌شود.

به گزارش نوید تربت، رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌ رضوی در مراسم تجلیل از کشاورزان و دست‌اندرکاران نمونه بخش کشاورزی تربت‌حیدریه افزود: این مقدار تولید فقط از یک هفدهم منابع آب استان به دست می آید. 

محمدرضا اورانی مجموع منابع آب خراسان رضوی را شامل 10 هزار و 841 حلقه چاه کشاورزی، 6700 رشته قنات و هفت هزار دهنه چشمه اعلام کرد.

وی ادامه داد: مجموع تولیدات محصولات کشاورزی کشور تا قبل از پیروزی انقلاب 25 میلیون تن و سهم خراسان رضوی از این میزان یک و نیم میلیون تن بود که به برکت انقلاب این میزان اکنون در کشور به 125 میلیون تن و در این استان به هشت میلیون تن افزایش یافته است.

اورانی گفت: با استقرار نظام جمهوری اسلامی در 22 بهمن سال 57 نخستین تحریم استکبار با ممنوعیت واردات گندم از سوی دولت آمریکا به ایران آغاز شد، اما به برکت تلاش کشاورزان، امروز در زمینه تولید این محصول مهم به خودکفایی رسیده‌ایم بطوریکه ایران در بخش تولیدات محصولات کشاورزی رتبه 18 جهان و در تولید غلات رتبه 31 جهان را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: امسال بیش از 502 هزار تن گندم از کشاورزان در کشور خریداری شد که نسبت به پارسال 51 درصد افزایش داشت.

وی ادامه داد: در سال 57 میزان تولید تخم مرغ در کشور 160 هزار تن بود که این رقم اکنون به بیش از 900 هزار تن رسیده و سهم خراسان رضوی بالغ بر 140 هزار تن و سهم صادرات این محصول در استان نیز بالغ بر 12 هزار تن است.

اورانی گفت: در زمینه تولید گوشت مرغ نیز سال 57 میزان تولید کشور 260 هزار تن بود که این رقم اکنون به بالغ بر 2 میلیون و 300 هزار تن رسیده و سهم خراسان رضوی در این زمینه بیش از 150 هزار تن است.

وی میزان تولید گوشت قرمز کشور در سال 57 را 355 هزار تن اعلام کرد و افزود: به برکت انقلاب اسلامی این میزان اکنون به بیش از 820 هزار تن افزایش یافته است.

وی سهم این استان در تولید گوشت قرمز را بیش از 76 هزار تن اعلام کرد.

امام جمعه تربت‌حیدریه نیز در این مراسم با بیان اینکه جهاد کشاورزی از دو کلمه جهاد و کشاورزی شکل گرفته است گفت: این بدان معناست که با تشکیلاتی روبرو هستیم که رزق ما در گرو دستان پرتوان کشاورزان است که با یک حرکت جهادی تامین می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدرضا عصمتی افزود: در عصر کنونی کشاورزانی موفق هستند که با کمترین هزینه بتوانند بیشتر میزان تولید را کسب کنند و این موفقیت با تجهیز به سلاح دانش و همکاری با کارشناسان جهاد کشاورزی میسر است.

 

به جای دعواهای سیاسی و جناحی، همت خود را وقف توسعه اقتصادی کنیم

فرماندار تربت‌حیدریه نیز در این مراسم گفت: آینده روشن این خطه را در این دیده‌ایم که به جای ایجاد فضاهای متشنج و برپایی دعواهای سیاسی و جناحی، همت خود را وقف توسعه اقتصادی کنیم.

علی رستمی افزود: گواه این ادعا این است که با تعامل دستگاه‌های اجرایی، این شهرستان در زمینه اقتصادی پیشرفت بسیار داشته است.

وی با بیان اینکه تربت‌حیدریه پنجمین شهرستان بزرگ استان در حوزه اقتصاد مقاومتی است ادامه داد: در این حوزه 45 طرح سرمایه‌گذاری را با 150 هزار میلیارد ریال و سه هزار و 400 میلیون یورو به امضا رسانده‌ایم.

وی گفت: بخشی از سرمایه‌گذاری ها به نتیجه رسیده و برخی دیگر نیز در حال انجام است که با تکمیل آنها هیچ فرد بیکار در این شهرستان نخواهیم داشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت‌حیدریه نیز کم آبی و بیکاری را به عنوان 2 مشکل اساسی در این شهرستان عنوان کرد و گفت: با بکارگیری شیوه‌های نوین آبیاری، علاوه بر استفاده بهینه از آب در حوزه کشاورزی شاهد ایجاد اشتغال پایدار نیز خواهیم بود.

عباسپور افزود: سالیانه 450 هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی، طیور و آبزیان در تربت‌حیدریه تولید می‌شود که این رقم معادل حدود هفت درصد مجموع تولیدات استان خراسان رضوی در این زمینه است.

وی با بیان اینکه از مجموع تولیدات بخش کشاورزی این شهرستان 345 هزار تن انواع محصولات زراعی و باغی و 75 هزار تن نیز محصولات دامی است ادامه داد: مهمترین محصولات بخش زراعی این شهرستان گندم، جو، سیب زمینی، چقندر قند و مهمترین محصولات باغی نیز زعفران، آلو، سیب و بادام است.

در این مراسم از 59 کشاورز نمونه این شهرستان قدردانی شد که 2 نفر آنان نمونه کشوری، هشت نفر نمونه استانی و 2 نفر نیز زن هستند.


http://t.me/navidtorbatkabar


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اخترشناسان: صدای مه‌بانگ نشان می‌دهد کهکشان راه شیری درون یک حباب خالی در فضا شناور است

معاون اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور: اسرائیل سعی در ترور رئیس جمهور داشت؛ این حمله در حالی رخ داده است که پزشکیان در طول جنگ با فرماندهان نظامی دیدار می‌کرد

راه یابی سه نوجوان رکاب زن تربت حیدریه به مسابقات کشوری

برگزاری شهرآورد تربت حیدریه در چارچوب مسابقات لیگ برتر امیدهای زیر 21 سال استان

اجرای میدانی نمایش لالایی مهتاب از غروب عاشورا تا شام غریبان

نماینده مجلس: تفرقه‌افکنی در شرایط جنگی بازی در زمین دشمن است

در 12 روز تجاوز رژیم صهیونیستی ،تأمین و توزیع سوخت بدون کوچک‌ترین وقفه ادامه یافت

عراقچی:در مذاکرات مسقط، بر پایان قطعی تحریم‌ها و مشارکت ایالات متحده در همکاری‌های اقتصادی گسترده‌ای تمرکز کردیم که می‌توانست فرصتی معادل یک تریلیون دلار را فراهم آورد

شناسایی 90 تخلف صنفی در تربت‌حیدریه

قیمت پایین وش‌پنبه مشکل اصلی پنبه کاران تربت حیدریه

اختصاص 59 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت شهری تربت‌حیدریه

وزیر ارشاد: تداوم همبستگی اجتماعی نیازمند تجدید نظر در تنگ‌نظری‌های سلیقه‌ای و قانونی و جذب حداکثری همه علاقه‌مندان ایران است

خطر گرمازدگی، نوزادان را جدی بگیرید

تصاویر/ حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی در شب عاشورای حسینی

تشدید نظارت بر سلامت آب شرب در تربت‌حیدریه

هواشناسی: تابستان در ایران عملا چهار تا پنج ماهه شده

آیین سوگواری تاسوعای حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم

تصاویر: دسته عزاداری «مشق شمشیر» نجفی‌های مقیم قم

فایننشال تایمز: سعودی پس از جنگ اخیر، در کنار ایران می‌ماند؛ چرا؟ / احتمال عادی سازی رابطه ریاض با تل آویو پایین آمد؟

فرماندارتربت حیدریه: تالارهای پذیرایی و پاساژها برای تولید برق خورشیدی اقدام کنند

مدیر برق تربت حیدریه: شهروندان برای کمک به تامین برق پایدار مصرف خود را کاهش دهند

استقبال شهروندان از استخر روباز تربت‌حیدریه

نماینده مردم در مجلس:نفوذی های اقتصادی ضربه بیشتری به مردم می زنند

ایران و معمای وحدت ملی؛ «کشتی‌ای که باید از طوفان عبور کند»

پلمپ مرکز زیبایی غیرقانونی در تربت حیدریه

میدل ایست آی: مقامات سه کشور عربی می‌گویند اسرائیل اولین کسی بود که سیگنال آمادگی برای آتش‌بس با ایران را فرستاد / جبهه داخلی اسرائیل نمی‌توانست بیش از دو هفته بمباران موشکی را تحمل کند

فاصله معنادار آمارتبدیل وضعیت اسناد دفترچه‌ای به تک برگی در خراسان رضوی

تصاویر: زندان اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی

از تخت‌جمشید تا امروز: هویت ایرانی در برابر ایران‌هراسی/ پزشکیان در طول جنگ برخلاف توصیه‌های امنیتی کنار مردم ماند/ جنگ هویت ملت ایران را تقویت کرد

نماینده تربت حیدریه: جنگ خاتمه نیافته رژیم صهیونی به دنبال ترورهای کور و افزایش نارضایتی اجتماعی است

کشف و ضبط 1800 قلم کالای قاچاق و تاریخ‌گذشته در زاوه

صوفی: حاکمیت به استقبال تندروها و جنگ طلب ها نرود، دست به اصلاحات بزند/ مردم فارغ از سفره کوچک خود، به صحنه آمدند

تمرکز اعتبارات سال جاری تربت حیدریه بر پروژه‌های زیربنایی، درمانی و آموزشی

ایرانیان؛ تمدنی زنده در قلب تاریخ

رئیس کمیسیون محلات و توافقات شورای شهر تربت حیدریه:

به وقت شناسایی نفوذی های جاسوس

امام جمعه تربت حیدریه: تجاوز رژیم صهیونیستی موجب تقویت اتحاد و انسجام بین مردم شد

روایت امدادگر هلال‌احمر از ساختمان شهید چمران/ بسیاری از شهدا کودکان 12-10 ساله‌ بودند/ پیکر بی‌جان دختری را بعد از دو روز پیدا کردیم

میرشایمر: اسرائیل شکست خورد

لزوم رعایت قوانین و اخلاق حرفه ای از سوی تولید کنندگان آثار نمایشی

تحویل 450 قطعه زمین به متقاضیان مسکن در تربت‌حیدریه

اجرای برنامه هنری در پویش «چو ایران نباشد تن من مباد» توسط هنرمندان تربت حیدریه

5 کودک و نوجوان در روستای کشکک زاوه از زیر آوار دیوار نجات یافتند

نقدینگی بانکهای استان به نحو مطلوب تامین و توزیع شده است

خرید تضمینی گندم از کشاورزان تربت حیدریه از مرز 1500تُن گذشت

واکنش بانک ملی به ادعای هک و انتشار اطلاعات 73 میلیون حساب بانکی

ممنوعیت فروش نان توسط نانوایی‌ها به مغازه‌ها و رستوران‌ها

آتش‌نشانان تربت حیدریه به کمک تهرانی ها شتافتند

تصاویر: آخرین وضعیت ساختمان شیشه‌ای صداوسیما پس از حمله اسرائیل

جنگ ایران و اسرائیل؛ روز دهم/ پاسخ پزشکیان به درخواست مکرون مبنی بر خویشتنداری ایران: آمریکا به ما حمله کرده؛ باید پاسخ تجاوز خود را دریافت کنند/ کانال عبری به نقل از مقامات اسرائیلی: می‌خواهیم در روزهای آینده به جنگ در ایران، پایان دهیم