آخرین مطالب

مطهری:

برخورد با فساد اقتصادی باید عادلانه در همه جناح‌ها انجام شود سیاسی

برخورد با فساد اقتصادی باید عادلانه در همه جناح‌ها انجام شود

  بزرگنمایی:

http://t.me/navidtorbat

ماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلام شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: برخورد با فساد باید به صورت عادلانه و در همه جناح‌های سیاسی به یک صورت انجام شود.

علی مطهری در همایش "گام دوم انقلاب، فرصت‌ها و چالش‌ها" در گناباد افزود: اگر با تخلف برخی اشخاص در یک جناح سیاسی برخورد می‌شود باید به تخلفات مشابه جناح سیاسی مقابل هم رسیدگی شود که در این زمینه مواردی به تازگی در قوه قضاییه در حال اقدام است.

وی اظهار داشت: فساد اقتصادی در هیچ کدام از مسوولان رده بالای کشور و نظام وجود ندارد و همه این مسوولان پاک دست هستند ولی وجود فساد در برخی مسوولان رده پایین غیر قابل انکار است.

وی گفت: نبود نظارت دقیق مسوولان و دست اندرکاران ذیربط، مجلس شورای اسلامی و نهادهای نظارتی مانند دیوان محاسبات در بروز فساد اقتصادی موثر است.

مطهری افزود: رسانه ها در برخی موارد مسایل مربوط به فساد اقتصادی را به صورت نادرست و خلاف واقع درشت نمایی کرده و به گونه ای جلوه داده اند که گویی همه در حال تاراج اموال هستند.

وی اظهار داشت: برخی از فسادهایی که با عنوان اختلاس چند هزار میلیارد تومانی در رسانه ها و جامعه از آن یاد می‌شود مربوط به معوقات بانکی است که برخی دریافت کنندگان تسهیلات به دلیل شرایط اقتصادی توانایی بازپرداخت آن‌ها را نداشتند.

وی گفت: تخلفات برخی اشخاص در جامعه به صورت علنی در فرآیند رسیدگی مطرح می‌شود که بعد از مدتی بیگناهی آنان ثابت می‌شود اما آبروی آن‌ها در معرض خطر قرار می‌گیرد. 

مطهری با بیان اینکه من موافق طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیستم افزود: با توجه به مسایل و وضعیت کشور اجرای این طرح موجب هجمه علیه نمایندگان می شود و ممکن است برخی افراد معترض به دفتر و وسیله نقلیه نمایندگان حمله کنند. 

وی ادامه داد: شفافیت آرای نمایندگان به صلاح مجلس نیست مگر اینکه گروه‌های فشار در جامعه نباشند یا روش‌های خود را تغییر دهند.

نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید از هر وسیله ای برای حفظ نظام جمهوری اسلامی استفاده کرد اظهار داشت: در این راستا نباید با مخالفان تندی نموده و به منتقدان سخت گیری کنیم.

وی مهمترین اصل پیشرفت و ترویج دین مبین اسلام را توجه به اصل تساهل و تسامح دانست و گفت: با این دیدگاه زمینه گرایش اقوام مختلف به اسلام فراهم شد و اگر مخالفان را از یک کنار سرکوب می کردند تاکنون چیزی از دین اسلام باقی نمی‌ماند.

وی در خصوص بررسی مساله اف.ای.تی.اف در مجلس شورای اسلامی نیز افزود: ممکن است برخی نمایندگان مجلس نظر متفاوت داشته باشند و این مساله موجب اختلاف نظر و افزایش فشار بر نمایندگان شود.

مطهری اظهار داشت: به برکت انقلاب اسلامی خدمات بسیار در بخش‌های مختلف به نقاط مختلف کشور ارائه شده و گرچه هنوز شکاف طبقاتی وجود دارد و در برخی مسایل سوء استفاده هایی صورت گرفته یا کوتاهی هایی شده که باید اصلاح شود ولی عدالت نسبی ایجاد شده است و باید گام دوم انقلاب اسلامی را با درایت و به درستی برداریم و ارزش انقلاب خود را بدانیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه شباهتی بین من و شهید مطهری وجود ندارد گفت: امام خمینی (ره) به طور کامل به این شهید اعتماد داشتند و عنوان کردند که مطهری پاره تن من بود و اگر آن شهید سال‌های بیشتری بعد از انقلاب در قید حیات بودند در بسیاری از مسایل کشور تاثیرگذار بوده و برخی موارد بهتر انجام می‌شد.

وی همچنین افزود: در دوره های قبلی انتخابات مجلس شورای اسلامی من از جریان اصولگرا فاصله نگرفتم بلکه آنها اسمم را از لیست خود خط زدند و جریان اصلاح طلب در دوره دهم انتخابات مجلس شورای اسلامی اسم من را وارد لیست خود کرد ولی من نه اصلاح طلب و نه اصولگرا هستم.

نماینده مردم تهران ادامه داد: انقلاب اسلامی طی 40 سال گذشته در تحقق اهداف خود موفق بود و ضمن آنکه تغییر ماهیت نداده و همچنان بر اصول خود استوار است، بر دنیا تاثیر گذاشته و امروز کشور ما در معاهدات بین المللی تاثیر گذار است و کشورهای دیگر نمی‌توانند بدون نظر ایران در سطح بین المللی و منطقه ای تصمیم بگیرند.


http://t.me/navidtorbatkabar


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نوجوان قهرمانی که با وجود ترک تحصیل به دلیل فقر، ناجی یک روستا شد

مرکز تخصصی فیزیوتراپی بیمارستان ارتش در تربت حیدریه راه اندازی شد

ابتکار عجیب دانشمندان: استفاده از نیش پشه برای چاپ سه‌بعدی با دقتی فوق‌العاده

ریاضت برای مردم، افزایش 8.2 درصدی بودجه برای سازمان تبلیغات / اختصاص 7 هزار و 876 میلیارد تومان ناقابل برای این نهاد

همزمان با افزایش اندک حقوق کارمندان، بودجه صداوسیما با 20 درصد رشد به 33 هزار میلیارد تومان رسید

مردی زنش را با ضربات تبر در رختخواب کشت

فرماندار تربت‌حیدریه: شوراها ستون مردم‌سالاری و قلب مدیریت محلی هستند

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه؛ قطب تامین انرژی شرق کشور

اعضای هیات اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی تربت حیدریه تعیین شدند

توزیع 500 بسته میوه شب یلدا میان افراد کم برخوردار بخش رخ و کدکن تربت حیدریه

با وجود بارش‌های اخیر تربت‌حیدریه همچنان با بحران آبی مواجه است

تولید فیلم کوتاه خفقان در تربت حیدریه

پرداخت بیش از 33میلیارد ریال وام به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

چگونه شکار عکس بی‌نقص قورباغه کهکشانی «جادویی» را به مرز انقراض کشاند

گزارش تصویری از برگزاری شب یلدا در تربت حیدریه

بودجه 1405؛ آزمون صداقت دولت در برابر مردم

رئیس اتاق اصناف تربت‌حیدریه: با گران‌فروشان و محتکران قاطعانه برخورد می شود

کرسی آزاداندیشی با موضوع مهاجرت نخبگان

هشدار محیط زیست درباره ورود حیات وحش به مناطق مسکونی

بارش 24 سانتی متری برف در بخش رخ تربت حیدریه

شب چله؛ فرصتی برای یادآوری ارزش‌های ملی و فرهنگی ایران است

اسکان بیش از185مسافر گرفتار در برف و کولاک در بخش رخ تربت حیدریه

بارش برف و باران و تلاش برای تأمین برق پایدار

اختصاص50 میلیارد ریالی مجمع خیران کشور به ساخت فضاهای آموزشی تربت‌حیدریه

آماده‌باش واحدهای اقامتی رسمی و غیررسمی تربت‌حیدریه ‌برای اسکان اضطراری مسافران

بزرگراه تربت‌حیدریه به مشهد و بلعکس لغزنده است

سومین هشدار نوید تربت در سه سال پیاپی؛ تا دیر نشده جلو فاجعه را بگیرید

فرماندار: خطرات ناشی از ساخت و سازهای غیرمجاز بر عهده دستگاه‌های متولی است/ عضو نظام مهندسی ساختمان: در تربت‌حیدریه شورای ایجاد ترافیک موفق تر از شورای ترافیک است

آغاز رویداد صدرا با حضور بیش از 33 شرکت فعال حوزه‌های مختلف در تربت حیدریه

امکانات و نیروهای راهداری تربت حیدریه در آماده‌باش کامل قرار گرفتند

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی: بی‌تفاوتی شهروندان بزرگترین تهدید برای کشور است

کشف بیش از 18 هزار عدد از انواع قرصهای مخدر در تربت‌حیدریه

پذیرش دانشجو در دانشگاه دولتی تربت حیدریه

رییس دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه:فراهم آمدن اشتغال دانشجویان با رویداد «صدرا»

اجرای طرح سه ‌نرخی شدن بنزین و استقرار 90 تیم کنترلی در منطقه تربت‌حیدریه

بارش باران و برف و لغزندگی محور تربت حیدریه- مشهد

گزارش تصویری: چشمه گفتگو از ابتدا تا انتها

چشمه گفتگوی مشهد جایی برای گفتگوی دوستانه بابن مایه‌ی خرد گروهی

معاون وزیر ارشاد: رسانه‌ها در عبور از چالش کاهش جمعیت نقش محوری دارند

فرماندار تربت حیدریه: رسانه‌ها باید مبلغ جوانی جمعیت باشند نه مخرب آن

اختتامیه جشنواره ملی عکس ایران جوان در تربت حیدریه برگزار شد

تربت‌حیدریه میزبان بزرگ‌ترین رویداد رزمی خراسان رضوی

مجهز شدن آتش‌نشانی تربت‌حیدریه به خودروی سیار مرکز فرماندهی مدیریت بحران

شش گروه در معرض بیشترین خطر آنفولانزا هستند

دولتِ وعده‌ها در محاصره واقعیت‌ها/ جامعه در سال دوم، شعار نمی‌خواهد نتیجه می‌خواهد

اولین رصدخانه هوشمند آبهای زیرزمینی کشور در تربت‌حیدریه راه‌اندازی می‌شود

عملیات مشترک امداد زمستانی راهداری و هلال‌احمر تربت‌حیدریه آغاز شد

شناسایی 30 نفر مبتلا به اتیسم در تربت‌حیدریه

آغاز طرح تعویض بخاری‌های فرسوده با بخاری‌های کم‌مصرف در تربت حیدریه

اهداء 20 سری جهزیه به افراد تحت پوشش بهزیستی تربت‌حیدریه