بزرگنمایی:
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشتخوار گفت: با هدف حفاظت از پوشش گیاهی و جلوگیری از خسارت به کشاورزان، عملیات مبارزه با آفت ملخ در سطح ۱۰ هزار هکتار از مراتع، تاغزار و ۸۴۵ هکتار از مزارع دیم این شهرستان صورت گرفت.
پایگاه خبری نوید تربت:http://www.navidtorbat.ir
نوید تربت- حسن نیکنام - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشتخوار گفت: با هدف حفاظت از پوشش گیاهی و جلوگیری از خسارت به کشاورزان، عملیات مبارزه با آفت ملخ در سطح 10 هزار هکتار از مراتع، تاغزار و 845 هکتار از مزارع دیم این شهرستان صورت گرفت.
به گزارش خبرنگار نوید تربت،جمشید معاون با اشاره به اینکه در مراتع بخش جنگل افزونبر بر یک هزار و 500 هکتار منطقه آلوده به ملخ تاغ شناسایی شده بود، افزود: عملیات سمپاشی پیشگیرانه و کنترلی برای حفاظت از تاغزارها و جلوگیری از گسترش آفت به مناطق همجوار تا سطح 10 هزار هکتار انجام شد.
وی ادامه داد: این عملیات با همکاری واحد حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی و یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری صورت گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار همچنین از مبارزه با ملخ مراکشی و بومی در سطح 845 هکتار از مزارع دیم بخش مرکزی و بخش جنگل خبر داد و اضافه کرد: این عملیات پیش از حمله گسترده آفت به صورت لکهای و سپس گسترده با استفاده از سموم «مالاتیون» و «دسیس» و با کمک دستگاههای سمپاش پشتموتوری و پشتتراکتوری انجام شد.
معاون تأکید کرد: با اقدام به موقع و برنامهریزی دقیق خوشبختانه هیچ خسارتی به کشاورزان منطقه وارد نشده و اکنون مزارع دیم در وضعیت مطلوبی به سر میبرند.
وی در تشریح فرآیند پیشگیری، گفت: برنامه ردیابی انواع ملخ (مراکشی، بومی و ملخ تاغ) در کانونهای شهرستان از بهمنماه سال 1404 آغاز شد و پس از هر بارش بازدیدهای میدانی توسط شبکه مراقبت از مراتع انجام و کپسولهای تخم آفت شمارش شد تا زمان و مکان دقیق کنترل تعیین شود.عملیات پایش و کنترل در تاغزارها نیز ادامه دارد.