آخرین مطالب

آماده‌باش حوزه سلامت خراسان رضوی استانی

آماده‌باش حوزه سلامت خراسان رضوی

  بزرگنمایی:
حوزه سلامت خراسان رضوی در شرایط نامتعارف کنونی در آماده باش کامل قرار دارد و تمامی خدمات بهداشتی و درمانی در دسترس مردم است، به گفته متولیان این حوزه جای هیچ گونه نگرانی در استان نیست و تمهیدات مربوطه اتخاذ شده است.

پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

ایرنا- به دنبال تجاوز هوایی آمریکایی- صهیونیستی به تهران و چند شهر کشور در صبح نهم اسفند ماه، حوزه سلامت خراسان رضوی و تمامی مراکز درمانی و بهداشتی و اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث و کادردرمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آماده باش کامل قرار گرفتند.

آماده‌باش حوزه سلامت خراسان رضوی

افزایش 50 درصدی نیروها و تجهیزات بیمارستانی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به آماده‌باش تمامی مراکز درمانی مشهد و شهرستان‌های تابعه این دانشگاه گفت: افزایش 50 درصدی نیروی انسانی کادر درمان شامل پزشکان، پرستاران، کمک‌پرستاران و پرسنل پشتیبانی و همچنین افزایش تخت‌های بیمارستانی، تجهیزات پزشکی، دارویی و اقلام ضروری مربوط به اورژانس و اتاق عمل و تجهیزات بیمارستانی در کلانشهر مشهد در دستور کار قرار گرفته است.

دکتر منصور شکیبا با اشاره به تجربه‌ جنگ 12 روزه در اواخر خرداد و اوایل تیر ماه امسال و تهدیدات دشمنان پس از آتش‌بس افزود: ما آمادگی کامل خود را حفظ کرده‌ایم تا در صورت بروز هرگونه حمله مجدد، بلافاصله تدابیر لازم را برای تقویت نیروها و تجهیزات بیمارستانی اجرا کنیم. اکنون از این بابت هیچ مشکلی نداریم و با آمادگی کامل در خدمت شهروندان خواهیم بود.

وی ادامه داد: این اقدامات با هدف تضمین حداکثر توانایی سیستم بهداشت و درمان برای رسیدگی به مصدومان احتمالی و حفظ پایداری خدمات درمانی در شرایط حساس صورت گرفته است.

آماده‌باش حوزه سلامت خراسان رضوی

فعال بودن 101 مرکز منتخب خدمات جامع سلامت

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر ضرورت استمرار دسترسی شهروندان به خدمات سلامت‌محور گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در معاونت بهداشت، مجموعه‌ای از مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی به‌صورت منتخب برگزیده شده‌اند تا در ایام خاص و شرایط بحرانی که سایر واحدها ممکن است با محدودیت فعالیت مواجه باشند، بدون وقفه به ارائه خدمت بپردازند.

دکتر مهدی قلیان اول افزود: هم اینک 101 واحد منتخب ارائه خدمات جامع سلامت در ایام غیرتعطیل و تعطیلات غیرتقویمی (شرایط بحران) در سطح مشهد و شهرستان‌های تابعه استان خراسان رضوی فعال و درحال آماده باش قرار دارند.

وی ادامه داد: این واحدهای منتخب ارائه خدمات جامع سلامت شامل 27 مرکز در مشهد، سه مرکز در باخرز، 6 مرکز در بردسکن، پنج مرکز در تایباد، پنج مرکز چناران، سه مرکز در خلیل آباد، هفت مرکز در خواف، 6 مرکز در درگز، پنج مرکز در رشتخوار، پنج مرکز در سرخس، سه مرکز در طرقبه، هفت مرکز در فریمان، پنج مرکز در کاشمر، چهار مرکز در کلات، 2 مرکز در کوهسرخ و سه مرکز در گلبهار و پنج مرکز در قوچان فعال است.

این مسوول با اشاره به تنوع خدمات ارائه‌شده در این واحدها بیان کرد: در این مراکز علاوه بر استقرار تیم‌های پزشکی و پرستاری، خدمات تخصصی از جمله مراقبت‌های بهداشت محیط و حرفه‌ای، خدمات آزمایشگاهی، سلامت خانواده، مشاوره روان‌شناسی و واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها به‌صورت فعال پیش‌بینی شده است تا زنجیره مراقبت از سلامت جامعه در هیچ مقطع زمانی قطع نشود.

آماده‌باش حوزه سلامت خراسان رضوی

فعالیت 73 تیم واکنش سریع پرستاری برای خدمات‌رسانی

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مطابق با ابلاغیه وزارت بهداشت مبنی بر حفظ آمادگی حداکثری، مکاتبات لازم با مدیران پرستاری تمامی بیمارستان‌ها انجام شده است تا آرایش نیروها متناسب با نیاز هر بخش تنظیم شود.

دکتر محمد صادقی افزود: هم اینک 73 تیم واکنش سریع شامل 730 پرستار زبده (10 نفر در هر تیم) در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است که از این تعداد، 53 تیم در شهر مشهد و 20 تیم در شهرستان‌های تابعه مستقر بوده و تا اطلاع ثانوی در حالت آماده‌باش برای مداخله به‌ موقع در شرایط اضطراری قرار دارند.

وی ادامه داد: هم‌اکنون هفت هزار پرستار و در مجموع 11 هزار نفر کادر پرستاری در بیمارستان‌های دانشگاهی مشغول به خدمت هستند.

این مسوول بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، در صورت نیاز ظرفیت نیروی انسانی در شیفت‌های کاری با اولویت بخش‌های حیاتی از جمله «اتاق عمل»، «اورژانس» و «مراقبت‌های ویژه (ICU)» افزایش خواهد یافت.

به گفته وی، تمامی تدابیر لازم برای مدیریت بحران‌های احتمالی اندیشیده شده و تیم‌های درمانی با روحیه‌ جهادی، آماده ارائه هرگونه خدمات پزشکی و امدادی به هموطنان در کوتاه‌ترین زمان ممکن هستند.

آماده‌باش حوزه سلامت خراسان رضوی

وضعیت پایدار ذخایر دارویی و زنجیره تامین دارو

مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اینک ذخایر دارویی و زنجیره تامین دارو در وضعیت پایدار قرار دارد و شبکه‌ توزیع دارو در استان خراسان رضوی در آماده‌باش کامل هستند و هیچ‌گونه دغدغه‌ای در زمینه تامین و ارسال سریع انواع دارو و سرم به بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها وجود ندارد.

دکتر علی‌اصغر اسماعیل‌زاده افزود: در پی تحولات اخیر و تهاجم رژیم صهیونیستی، بلافاصله مکاتبات فوری با تمامی شرکت‌های پخش دارو جهت صیانت از ذخایر استراتژیک و تضمین تامین به‌ موقع نیازهای دارویی بخش‌های بیمارستانی و سرپایی انجام شده است تا کوچک‌ترین خللی در فرآیند خدمات‌رسانی به بیماران ایجاد نشود.

وی ادامه داد: دستورالعمل‌های لازم به تمامی شرکت‌های توزیع‌کننده ابلاغ شده است تا اقلام حیاتی، داروهای بیمارستانی و انواع سرم‌ها را متناسب با ظرفیت و نیاز واقعی هر مرکز درمانی و داروخانه بدون محدودیت در اختیار آن‌ها قرار دهند.

این مسوول از مکاتبه با مراجع بالادستی خبر داد و بیان کرد: در نامه‌ای که به سازمان غذا و دارو ارسال شد، خواستار اتخاذ تمهیدات ویژه برای تقویت ذخایر انواع سرم و داروهای مرتبط و همچنین پایش مستمر داروهای پرمصرف در مشهد و سایر شهرهای استان شدیم.

اسماعیل‌زاده افزود: با رصد دقیق بازار و نیازسنجی مستمر مراکز درمانی، تمامی تدابیر لازم برای مدیریت بحران‌های احتمالی اندیشیده شده و حوزه دارو با تمام توان در حالت آماده‌باش عملیاتی قرار دارد تا دسترسی شهروندان به اقلام دارویی در بالاترین سطح ممکن حفظ شود.

آماده‌باش حوزه سلامت خراسان رضوی

آماده باش کامل اورژانس پیش بیمارستانی

رییس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم‌اینک اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث این دانشگاه با 168 پایگاه شهری و جاده‌ای، 180 دستگاه آمبولانس، 35 دستگاه موتورلانس، 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس، یک بالگرد اورژانس و هزار و 600 تکنسین اورژانس در آماده‌باش کامل قرار دارد.

دکتر علی یزدانی افزود: با اعلام وضعیت قرمز در تمامی نقاط کشور همه پایگاه‌های اورژانس 115 شهری و جاده‌ای زیر پوشش این دانشگاه به همراه تمامی نیروهای امدادی، آمبولانس‌ها، اتوبوس آمبولانس‌ها، موتورلانس‌ها و بالگرد اورژانس به طور کامل در آماده‌باش هستند.

وی ادامه داد: شرایط آماده‌باش تا اطلاع ثانوی ادامه دارد و نیروهای اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه آماده‌اند تا در صورت اعلام هرگونه مأموریتی بلافاصله در محل حاضر شده و امدادرسانی لازم را داشته باشند.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

تکذیب شایعه حضور «موجود عجیب» در بیابان‌های خراسان رضوی شد

هماهنگی بدون رهبر؛ مدل ریاضی جدید راز حرکات دسته جمعی مورچه‌ها را توضیح می‌دهد

با اجرای پنج طرح آبرسانی تنش آبی 40 روستای رشتخوار بر طرف می شود

قابل توجه شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه؛ لوله‌های آب روستای ییلاقی حصار در حال فروپاشی کامل است

اجرای عملیات تقویت و اصلاح شبکه برق تربت‌حیدریه همزمان با زمان مدیریت بار

اجرای نمایش «ده و سی دقیقه به وقت میناب» کاری از هنرمندان تربت حیدریه

دادستان تربت حیدریه: با مروجین فساد و برهنگی قاطعانه برخورد می شود

اختصاص 30 میلیارد تومان برای اصلاح شبکه فرسوده آب تربت حیدریه/افتتاح و کلنگ‌زنی 144 پروژه عمرانی/ ساخت بیش از 260 کلاس درس/ آسفالت راههای 69 روستا

چرا هواپیماها پنجره‌های گرد دارند؟ پاسخ ساده‌ای که پشت آن یک تاریخ خونین است

درخشش جودوکار تربت‌حیدریه‌ در مسابقات انتخابی استان

نهمین جشنواره نمایش های کوتاه تربت حیدریه برگزار می شود

اعلام آمادگی وزارت تعاون برای تجهیز مرکز فنی‌ حرفه‌ای رشتخوار در حوزه آموزش گوهرتراشی

قالیباف: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی و رشد اقتصادی نداشته باشیم، دوام نمی‌آوریم

بدشانس‌ترین مدافع قرون وسطی؛ با نخستین قربانی منجنیق در تاریخ آشنا شوید

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

آغاز اجرای مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب تربت‌حیدریه/تبعات حقوقی و اجتماعی عدم انتقال آب تصفیه‌خانه فاضلاب توسط کارخانه فولاد رخ / ایجاد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم برای حدود 500 نفر/ اجرای 100 کیلومتر شبکه فاضلاب و 11 هزار انشعاب/ کمکهای عام المنفعه و حمایت مالی از دانش‌آموز نخبه تربتی/ اعلام آمادگی برای ترمیم شبکه فرسوده آبرسانی

کسب14 سهمیه حضور در مسابقات کشوری توسط بانوان کونگ‌فوکار تربت‌حیدریه

شهرداری و میراث فرهنگی بافت تاریخی شهر تربت حیدریه را ساماندهی می کنند

کسب رتبه برتر درآمد فعالیت‌های پژوهشی و صنعتی خراسان رضوی توسط دانشگاه تربت حیدریه

تهران به آمریکا چند هفته فرصت داده است تا تفاهم‌نامه میان دو کشور را به‌طور کامل اجرا کند [در غیر این صورت] تمام نهادهای ایرانی برای تشدید تنش در تنگه هرمز و سراسر منطقه آماده خواهند بود

طرح جامع مدیریت منابع آبی و توسعه شبکه تأمین و توزیع آب فضای سبز تربت‌حیدریه تهیه شد

طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری تربت‌حیدریه وارد مرحله اجرا شد/با وجود اجرای طرح جوانی جمعیت روند رشد جمعیت همچنان کاهشی است

کشت قانونی یک مخدر دیگر کلید خورد؛ تفاوت شاهدانه صنعتی با ماریجوانا و گل چیست؟

فعالیت 13 تشکل‌ مردم نهاد در تربت‌حیدریه

فرمان ناصرالدین شاه در برکناری حاکم تربت حیدریه

تاکید بر توسعه ورزش روستایی با پشتوانه دهیاری ها

استاندار خراسان رضوی: از همهٔ ظرفیت‌ها برای اجرای برنامهٔ ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع استفاده شود

دانشمندان برای میمون‌ها کامپیوتر ساختند؛ آن‌ها خیلی زود یاد گرفتند چطور بازی کنند

اختصاص 26 قطار محلی در خراسان رضوی به جابجایی زائران امام رضا(ع)

ترافیک در سه جاده اصلی خراسان رضوی سنگین اما روان است

ملی‌پوش پر افتخار تربت‌حیدریه بار دیگر طلایی شد

مشهد الرضا در سوگ پیامبر رحمت(ص) و کریم اهل‌بیت (ع)

نخستین دادگاه نمایشی پرونده «میناب» و جنایات آمریکا و اسرائیل در مشهد برگزار شد

جانشین فرمانده انتظامی کشور: قتل حمیدرضا رجب‌زاده سیاسی و امنیتی نیست

خشکسالی و تغییرات اقلیمی چالش مهم حوزه کشاورزی تربت حیدریه

برگزاری نمایشگاه عکس روایت عاشقی در تربت حیدریه

شناسایی 10 نقطه مستعد حادثه در محورهای مواصلاتی تربت‌حیدریه

450 کیلومتر شبکه برق تربت‌حیدریه به کابل خودنگهدار تبدیل شده

خشت نخست اجماع و وحدت ملی در دست اصحاب رسانه است/ پنهان شدن مدیران از رسانه‌ها، به اعتماد عمومی لطمه می زند

تکامل علیه فریبکاری؛ پرندگان ماده از روی صدای آواز، دست نرهای خیانتکار را رو می‌کنند

واکنش روزنامه جوان به اظهارات خرازی: «ساز‌های ناکوک» برخی ذیل عناوین مقدس حزب‌الله، شکلی از خیانت است

آغاز فعالیت مجدد مرکز تولید تخم‌نوغان شرق کشور در تربت‌حیدریه

بورسیه تحصیلی رتبه های زیر هزار کنکور سراسری توسط خیر نیک اندیش تربتی

آغاز پویش یک‌ساله حذف هپاتیت C در تربت‌حیدریه با اولویت گروه‌های پرخطر

دو برابر شدن تسهیلات پرداختی مشاغل خانگی تربت‌حیدریه

اعتراض شدید جمعی از بازنشستگان کشوری به نحوه ارائه خدمات شرکت بیمه دی

کسب جایگاه سوم خراسان رضوی توسط بانوان ووشوکار تربت حیدریه

بانوی مرگ مغزی تربتی به چند بیمار زندگی دوباره بخشید

از روغن 400 درصدی و مرغ 190 درصدی تا تورم 88 درصدی! / وقتی دستمزد دیگر به هزینه های ابتدایی زندگی هم نمی رسد

5 شهر افسانه‌ای هخامنشی که هنوز هم زنده هستند