خرید بیش از 16 هزار تن گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان تربت حیدریه
اخبار منطقه
بزرگنمایی:
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت حیدریه گفت: تاکنون ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان تربت حیدریه خریداری شده است.
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir
نوید تربت- حسن نیکنام- معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت حیدریه گفت: تاکنون 16 هزار و 500 تن گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان تربت حیدریه خریداری شده است.
به گزارش خبرنگار نوید تربت،علیرضا قادری در رابطه با پایان برداشت گندم آبی در سطح این شهرستان افزود:امسال 5 هزار و 850 هکتار گندم آبی باارقام پیشگام ،میهن، حیدری، سیروان،سیوند و طلایی در سطح اراضی شهرستان کشت شده است که از این مساحت حدود 27هزار تن گندم برداشت شده که از این مقدار، یکهزار و 201 تن به صورت خرید تضمینی تحویل سیلو بخش دولتی ،8 هزار و 467 تن تحویل سیلوی بخش خصوصی و 2 هزار و 15 تن به مراکز خرید اداره تعاون روستایی تحویل داده شده است.
وی گفت: همچنین تاکنون میزان 4هزارو800 تن به صورت بذر گواهی شده و مرغوب تحویل شرکت های تولید بذر شهرستان شده است و مابقی در نزد کشاورزان جهت استفاده خودمصرفی و نانوایی آزاد پز و نیاز بذری سال آینده در اختیار کشاورزان می باشد .
قادری ادامه داد: برای افزایش عملکرد محصول در واحد سطح، عملیاتی نظیر توزیع بذر اصلاح شده ومقاوم به کم آبی، توزیع کود یارانه دار، توصیه های فنی در جهت استفاده از روش های نوین آبیاری ، رصد و پایش آفات و بیماری ها، استفاده از پنل های خورشیدی، برگزاری برنامه های آموزشی ترویجی در دسترس کشاورزان قرار گرفته است.
قابل ذکر است که عملیات برداشت غلات با فعالیت 10دستگاه کمباین بومی و 50دستگاه کمباین مهاجر از انواع کمباین های نیوهلند،جاندیر،سهند و سمپو در سطح شهرستان انجام شده است.