آخرین مطالب

استاندار خراسان رضوی: حرکت به سمت استفاده از هوش مصنوعی اجتناب ناپذیراست آی تی و فن آوری

استاندار خراسان رضوی: حرکت به سمت استفاده از هوش مصنوعی اجتناب ناپذیراست

  بزرگنمایی:
امروز بحث حکمرانی داده‌هاست که با کنار هم قرارگیری آن‌ها امکان تجزیه و تحلیل و تصمیم‌گیری برای مسوولان فراهم می‌شود.

پایگاه خبری نوید تربت:http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت – اصغر غضنفری- استاندار خراسان رضوی گفت: حرکت به سمت استفاده از هوش مصنوعی اجتناب ناپذیر و یک ضرورت است و سرعت تحولات و فناوری به اندازه‌ای شده که اگر یک سال عقب بمانیم، همان یکسال عقب نیستیم بلکه سال‌ها عقب خواهیم ماند.

به گزارش خبرنگار نوید تربت، غلامحسین مظلومی مظفری در آیین رونمایی از اطلس هوشمند فرصت‌های سرمایه‌گذاری تربت‌حیدریه، اظهار کرد: امروز بحث حکمرانی داده‌هاست که با کنار هم قرارگیری آن‌ها امکان تجزیه و تحلیل و تصمیم‌گیری برای مسوولان فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: هوش‌مصنوعی در ساده‌ترین شکل ممکن خود در خصوص هر موضوعی پرسش کنیم پاسخی می‌دهد، ایجاد این نرم‌افزار یا اطلس کار بسیار ارزشمندی است که حتما در مرکز استان هم می‌توان از آن استفاده کنیم.

استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: بدون برنامه‌ریزی نمی‌توان پیشرفت داشت و بدون شناخت هر تلاشی انجام‌شود تنها می‌توان 10 درصد کار را پیش‌برد و این‌کار که در تربت‌حیدریه انجام شده هم در همین راستا است.

رییس شورای اداری خراسان رضوی گفت: برخی سال‌ها مانند امسال نقطه عطفی است و خوشحالم که در شهرستانی مانند تربت حیدریه شاهد ورود جوانان و نوجوانان برای آشنایی با این مفاهیم هستیم.

مظفری تصریح کرد: این کار بزرگ، مهم و اساسی و مایه خوشحالی است که 40 هکتار زمین با سرعت برای پارک علم و فناوری در تربت حیدریه واگذار شده‌است.

 

دولت چهاردهم به استان‌های مرزی توجه دارد

وی ابراز کرد: خراسان رضوی هم یکی از استان هایی است که از هر جهت هم با توجه به موقعیت جغرافیایی، موقعیت راهبردی و منطقه‌ای و محلی پرظرفیت است.

استاندار خراسان رضوی گفت: دولت چهاردهم توجه به استان‌های مرزی دارد و فرصت استثنایی ایجاد شده که اگر بتوان به خوبی از آن‌ها استفاده کرد می‌توان تحرک بیشتری در استان داشت و شرایط مطلوب‌تری برای مردم ایجاد کرد.

مظفری ادامه داد: باور به انجام کار مهمترین موضوع برای کار است و اگر کسی ناامید باشد و بگوید نمی‌توان، حتماً نخواهد توانست کار را انجام دهد.

وی بیان کرد: شهرستان بزرگ تربت حیدریه یکی از پرظرفیت‌ترین شهرستان‌های خراسان رضوی است و در همه موضوعات جا برای کار در آن وجود دارد.

استاندار خراسان رضوی گفت: مردم به معنای عام زحمت خود را می‌کشند، اما در برخی حوزه‌ها باید زنجیره ارزش را کامل و در برخی دیگر بهره‌وری را افزایش دهیم، برخی جاها آموزش بدهیم.

 

عقب ماندگی تربت‌حیدریه باید جبران شود

رییس شورای اداری خراسان رضوی ابراز کرد: تربت‌حیدریه نسبت به شهرهای همتراز خود در این حوزه عقب مانده بود و حس خوبی نداشتم و اکنون باید با سرعت راه میان‌بر را طی کرد و به آن شهرها رسید و حتی از آن‌ها جلو زد که این ظرفیت وجود دارد.

مظفری اشاره کرد: در 31 اردیبهشت تا سه خرداد فرصت‌های سرمایه گذاری خراسان رضوی در مشهد برگزار خواهد شد که این یک فرصت استثنایی برای استان و شهرستان‌ها و تربت‌حیدریه است تا در آن فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرستان‌های مختلف و خراسان رضوی را معرفی و سرمایه‌گذار جذب کرد.

وی اشاره کرد: قبل از برگزاری آن برنامه با افراد مستعد سرمایه‌گذاری مذاکراتی انجام شود که فرصت های بسیاری وجود دارد.

 

از ظرفیت‌های خود و همسایگان غفلت کرده‌ایم

استاندار خراسان رضوی افزود: در استان خراسان رضوی هم حتماً فرصت های بسیار خوبی داریم و این شرایط وجود دارد، در سال قبل و سه سفر انجام شده به کشورهای همجوار اتفاقات خوبی رقم خورد.

مظفری اشاره کرد: گاهی از ظرفیت‌های خود و همسایگان غفلت کرده‌ایم، این سفرها بسیار خوب بود و در فاصله یک ماه و نیم که از سفر به ازبکستان می گذرد تقریباً سه تا چهار قرارداد بسیار بزرگ اجرایی شد.

 

یک میلیون تن مواد اولیه فسفات از ازبکستان در سرخس تخیله شد

وی ادامه داد: یک میلیون تن مواد اولیه فسفات از ازبکستان در روز شنبه هفته جاری در سرخس از قطار تخلیه شد.

استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: تربت حیدریه ظرفیت بسیار خوبی دارد و سفرهای بعدی سهم بیشتری داشته باشند که سفر به عربستان و چین است و از طرف مقابل هم به اینجا می‌آیند ظرفیت‌های این شهرستان را به روز و بیشتر معرفی کرد.

مظفری گفت: یکی از مهمترین وسیله‌ها و امکانات برای به روز کردن اطلاعات و موضوعات همین اطلسی است که امروز رونمایی شد.

 

مردم خراسان رضوی 30 درصد فقیرتر از متوسط کشوری هستند

وی ابراز کرد: متأسفانه در خراسان رضوی با همه ظرفیت موجود مانند 30 میلیون زائر، سه میلیون زائر خارجی، مردم خراسان رضوی 30 درصد از متوسط کشور فقیرتر هستند

استاندار خراسان رضوی ابراز کرد: این زیبنده استان نیست و وقتی که درآمد را در کنار میانگین کشور قرار می دهیم فقیرتر هستیم و این حتماً مسوولیت را سنگین می‌کند.

مظفری عنوان کرد: باید تلاش کرد در یک بازه زمانی نه چندان طولانی مدت از این میانگین پیشی بگیریم.

وی اضافه کرد: باید 6 ماه دیگر یک گزارش به روز و عملیاتی داشته باشیم و بگوییم این وضعیت ما بوده و از این نقطه به این نقطه رسیده‌ایم و در پایان سال یک تحول داشته‌باشیم.

رییس شورای اداری خراسان رضوی تصریح کرد: خروجی و انتهای آن باید اتفاقات روشن و مشخص و عملیاتی باشد و توجه داشته باشیم که همه چیز به هم ربط دارد.

مظفری افزود: ظرفیت وجود دارد و به اراده نیاز است و در شهرستان تربت‌حیدریه در آغاز یک مرحله تحولی قرار داریم.

وی تأکید کرد: امروز باید جهاد علمی و عملیاتی و کاری در کنار هم انجام دهیم چون ظرفیت بالایی وجود دارد.

استاندار خراسان رضوی افزود: نیاز است وضعیت اقتصادی و معیشت مردم و توسعه را به شکلی مدیریت کنیم که اتفاقات مثبتی رخ بدهد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

تکذیب شایعه حضور «موجود عجیب» در بیابان‌های خراسان رضوی شد

هماهنگی بدون رهبر؛ مدل ریاضی جدید راز حرکات دسته جمعی مورچه‌ها را توضیح می‌دهد

با اجرای پنج طرح آبرسانی تنش آبی 40 روستای رشتخوار بر طرف می شود

قابل توجه شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه؛ لوله‌های آب روستای ییلاقی حصار در حال فروپاشی کامل است

اجرای عملیات تقویت و اصلاح شبکه برق تربت‌حیدریه همزمان با زمان مدیریت بار

اجرای نمایش «ده و سی دقیقه به وقت میناب» کاری از هنرمندان تربت حیدریه

دادستان تربت حیدریه: با مروجین فساد و برهنگی قاطعانه برخورد می شود

اختصاص 30 میلیارد تومان برای اصلاح شبکه فرسوده آب تربت حیدریه/افتتاح و کلنگ‌زنی 144 پروژه عمرانی/ ساخت بیش از 260 کلاس درس/ آسفالت راههای 69 روستا

چرا هواپیماها پنجره‌های گرد دارند؟ پاسخ ساده‌ای که پشت آن یک تاریخ خونین است

درخشش جودوکار تربت‌حیدریه‌ در مسابقات انتخابی استان

نهمین جشنواره نمایش های کوتاه تربت حیدریه برگزار می شود

اعلام آمادگی وزارت تعاون برای تجهیز مرکز فنی‌ حرفه‌ای رشتخوار در حوزه آموزش گوهرتراشی

قالیباف: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی و رشد اقتصادی نداشته باشیم، دوام نمی‌آوریم

بدشانس‌ترین مدافع قرون وسطی؛ با نخستین قربانی منجنیق در تاریخ آشنا شوید

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

آغاز اجرای مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب تربت‌حیدریه/تبعات حقوقی و اجتماعی عدم انتقال آب تصفیه‌خانه فاضلاب توسط کارخانه فولاد رخ / ایجاد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم برای حدود 500 نفر/ اجرای 100 کیلومتر شبکه فاضلاب و 11 هزار انشعاب/ کمکهای عام المنفعه و حمایت مالی از دانش‌آموز نخبه تربتی/ اعلام آمادگی برای ترمیم شبکه فرسوده آبرسانی

کسب14 سهمیه حضور در مسابقات کشوری توسط بانوان کونگ‌فوکار تربت‌حیدریه

شهرداری و میراث فرهنگی بافت تاریخی شهر تربت حیدریه را ساماندهی می کنند

کسب رتبه برتر درآمد فعالیت‌های پژوهشی و صنعتی خراسان رضوی توسط دانشگاه تربت حیدریه

تهران به آمریکا چند هفته فرصت داده است تا تفاهم‌نامه میان دو کشور را به‌طور کامل اجرا کند [در غیر این صورت] تمام نهادهای ایرانی برای تشدید تنش در تنگه هرمز و سراسر منطقه آماده خواهند بود

طرح جامع مدیریت منابع آبی و توسعه شبکه تأمین و توزیع آب فضای سبز تربت‌حیدریه تهیه شد

طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری تربت‌حیدریه وارد مرحله اجرا شد/با وجود اجرای طرح جوانی جمعیت روند رشد جمعیت همچنان کاهشی است

کشت قانونی یک مخدر دیگر کلید خورد؛ تفاوت شاهدانه صنعتی با ماریجوانا و گل چیست؟

فعالیت 13 تشکل‌ مردم نهاد در تربت‌حیدریه

فرمان ناصرالدین شاه در برکناری حاکم تربت حیدریه

تاکید بر توسعه ورزش روستایی با پشتوانه دهیاری ها

استاندار خراسان رضوی: از همهٔ ظرفیت‌ها برای اجرای برنامهٔ ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع استفاده شود

دانشمندان برای میمون‌ها کامپیوتر ساختند؛ آن‌ها خیلی زود یاد گرفتند چطور بازی کنند

اختصاص 26 قطار محلی در خراسان رضوی به جابجایی زائران امام رضا(ع)

ترافیک در سه جاده اصلی خراسان رضوی سنگین اما روان است

ملی‌پوش پر افتخار تربت‌حیدریه بار دیگر طلایی شد

مشهد الرضا در سوگ پیامبر رحمت(ص) و کریم اهل‌بیت (ع)

نخستین دادگاه نمایشی پرونده «میناب» و جنایات آمریکا و اسرائیل در مشهد برگزار شد

جانشین فرمانده انتظامی کشور: قتل حمیدرضا رجب‌زاده سیاسی و امنیتی نیست

خشکسالی و تغییرات اقلیمی چالش مهم حوزه کشاورزی تربت حیدریه

برگزاری نمایشگاه عکس روایت عاشقی در تربت حیدریه

شناسایی 10 نقطه مستعد حادثه در محورهای مواصلاتی تربت‌حیدریه

450 کیلومتر شبکه برق تربت‌حیدریه به کابل خودنگهدار تبدیل شده

خشت نخست اجماع و وحدت ملی در دست اصحاب رسانه است/ پنهان شدن مدیران از رسانه‌ها، به اعتماد عمومی لطمه می زند

تکامل علیه فریبکاری؛ پرندگان ماده از روی صدای آواز، دست نرهای خیانتکار را رو می‌کنند

واکنش روزنامه جوان به اظهارات خرازی: «ساز‌های ناکوک» برخی ذیل عناوین مقدس حزب‌الله، شکلی از خیانت است

آغاز فعالیت مجدد مرکز تولید تخم‌نوغان شرق کشور در تربت‌حیدریه

بورسیه تحصیلی رتبه های زیر هزار کنکور سراسری توسط خیر نیک اندیش تربتی

آغاز پویش یک‌ساله حذف هپاتیت C در تربت‌حیدریه با اولویت گروه‌های پرخطر

دو برابر شدن تسهیلات پرداختی مشاغل خانگی تربت‌حیدریه

اعتراض شدید جمعی از بازنشستگان کشوری به نحوه ارائه خدمات شرکت بیمه دی

کسب جایگاه سوم خراسان رضوی توسط بانوان ووشوکار تربت حیدریه

بانوی مرگ مغزی تربتی به چند بیمار زندگی دوباره بخشید

از روغن 400 درصدی و مرغ 190 درصدی تا تورم 88 درصدی! / وقتی دستمزد دیگر به هزینه های ابتدایی زندگی هم نمی رسد

5 شهر افسانه‌ای هخامنشی که هنوز هم زنده هستند