آخرین مطالب

در آیین تجلیل از تلاشگران حوزه صنعت، معدن و تجارت تربت‌‍حیدریه مطرح شد؛

بانکها درب خود را به روی واحدهای تولیدی و صنعتی بسته‌اند/ ایران به هم‌طرازی در عقلانیت نیاز دارد/70 درصد از منابع بانکی کشور صرف حوزه‌های تکلیفی می‌شود/ بانک اطلاتی تربت‌حیدریه تهیه شده‌است/ کارآفرینی جنسیت نمی‌شناسد اقتصادی

بانکها درب خود را به روی واحدهای تولیدی و صنعتی بسته‌اند/ ایران به هم‌طرازی در عقلانیت نیاز دارد/70 درصد از منابع بانکی کشور صرف حوزه‌های تکلیفی می‌شود/ بانک اطلاتی تربت‌حیدریه تهیه شده‌است/ کارآفرینی جنسیت نمی‌شناسد

  بزرگنمایی:
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت شهرستان تربت‌حیدریه: در حالی که بانک‌ها همچون گذشته می‌توانند از بخش صنعت و معدن حمایت کنند، اما شوربختانه امروز شاهدیم درب خود را به روی واحدهای تولیدی و صنعتی بسته‌اند.

پایگاه خبری نوید تربت:http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت- علیرضا حسینی مقدم- رییس خانه صنعت، معدن و تجارت شهرستان تربت‌حیدریه: در حالی که بانک‌ها همچون گذشته می‌توانند از بخش صنعت و معدن حمایت کنند، اما شوربختانه امروز شاهدیم درب خود را به روی واحدهای تولیدی و صنعتی بسته‌اند.

به گزارش نوید تربت، فضل‌الله شریف‌ثانوی روز دوشنبه در آیین تجلیل از تلاشگران حوزه صنعت، معدن و تجارت تربت‌‍حیدریه از مشکل تولید، نقدینگی و سرمایه در گردش به عنوان عمده‌ترین مشکلات حوزه صنعت و معدن تربت‌حیدریه یاد کرد و افزود: هر چند اینک برخی واحدهای تعطیل شده به دست کم هزار و 500 میلیارد ریال نیاز دارند، اما به طور متوسط هر واحد تولیدی با بیش از 500 میلیارد ریال مجددا فعال می‌شود.

وی مشکل دیگر واحدهای صنعتی تربت حیدریه را تامین انرژی دانست و گفت: در تابستان با مشکل قطع برق و در زمستان با قطع گاز مواجه هستیم.

 

رشد سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی به 84 درصد رسید

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز گفت: در حالی که مهر سال 1400 این اداره را، با چهار هزار و 608 واحد صنعتی دارای پروانه و حجم سرمایه‌گذاری 125 همت تحویل گرفتیم، این رقم در ابتدای خرداد امسال به پنج هزار و 667 واحد با حجم سرمایه‌گذاری 236 همت رسید که معادل 84 درصد رشد است.

امیررضا رجبی افزود: با قرار گرفتن در شرایط تحریم و دیگر مشکلات ناشی از آن، میزان اشتغالزایی از 213 هزار و 571 نفر به 245 هزار و 680 نفر رسید که این رقم رشد 15 درصدی را با خود به همراه داشته‌است.

وی گفت: در حوزه معدن در حالی که در ابتدای مهر سال 1400 تعداد پروانه‌های بهره‌برداری 845 فقره بود، این رقم با 26 درصد رشد، به هزار و 67 فقره در خرداد امسال رسید.

وی همچنین در زمینه حمایت از تولیدات داخلی و جلوگیری از خروج ارز گفت: اینک خراسان رضوی موفق به ساخت 240 کالای وارداتی و جلوگیری از 420 میلیون دلار خروج ارز از کشور شده‌است.

 

ایران به هم‌طرازی در عقلانیت نیاز دارد

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز با بیان اینکه اینک کشور عزیز ما به "هم‌طرازی در عقلانیت" بیش از هر چیز دیگری نیاز دارد، گفت: امیدوارم جمعه هفته جاری مردم ایران با انتخاب صحیح خود به کاندیدایی رای دهند، که توان این همطرازی‌سازی را داشته‌باشد.

فیروز ابراهیمی افزود: در مرحله نخست انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، 60 درصد مردم ایران شرکت نکرده و در مقابل 40 درصد شرکت کردند.

وی گفت: برای کسانی که در راس نظام قرار دارند، هر دوی این اعداد حاوی پیام مهم است و اگر بخواهیم یک تحلیل درست و مبتنی بر عقلانیت ارایه کنیم، شایسته است مسوولان ارشد به پیام هر دوی این صاحبان اعداد، توجه کنند.

ابراهیمی در ادامه گفت: جمعه این هفته قرار است مردم ایران سرنوشت "هشت سال آینده" مدیریت کشور خود را به دست رییس جمهوری بسپارند که می‌خواهد آینده کشور را ریل‌گذاری کند.

وی رییس جمهور را نیازمند عقلانیت در تصمیم‌سازی دانست و افزود: وی باید همانطور که پیگیر افزایش نرخ رشد جوانی جمعیت باید، در عین حال پیگیر زیرساخت‌های توسعه اقتصادی کشور نیز باشد.

ابراهیمی گفت: امروز 70 درصد از منابع بانکی کشور صرف حوزه‌های تکلیفی می‌شود و این بدان معناست بجای آنکه صرف امور توصیه‌های رهبری (اولویت تولید) شود، در حوزه‌هایی صرف می‌شود که بازخورد ندارد.

وی اضافه کرد: وقتی وزیری را در کلیدی‌ترین وزات‌خانه (صمت) می گذاریم که می‌گوید: "با یک میلیون تومان می‌شود اشتغال ایجاد کرد"، این طبیعی است که رفتار اقتصادی ما چگونه می‌شود. 

   

بانک اطلاتی تربت‌حیدریه تهیه شده‌است

علی‌اکبر کی‌پور فرماندار شهرستان تربت‌حیدریه نیز گفت: یکی از اقدامات خوب صورت گرفته در این خطه، ایجاد بانک اطلاعاتی برای معرفی توانمندی‌ها و پتانسیل‌ها به سرمایه‌گذاران و کارآفرینان است تا در بدو آغاز کار با مشکلات اطلاع از وضعیت موجود، مواجه نشوند.

یک فعال حوزه صنعت چاپ نیز گفت: از مجموع هشت چاپخانه در تربت‌حیدریه، اکنون فقط 2 واحد فعال است.

علیرضا رضایی افزود: این بدان خاطر است که 95 درصد مطبوعات و دیگر دستگاه‌های اجرایی این خطه نیازهای امور مربوط به چاپ خود را به مشهد سفارش می‌دهند.

 

کارآفرینی جنسیت نمی‌شناسد

یک کارآفرین نمونه نیز گفت: با وجودی که خانم هستم، اما در رشته تولید بلوک ساختمانی، به عنوان کارآفرین نمونه شهرستان تربت‌حیدریه برگزیده شده‌ام.

زهرا صادقی با بیان اینکه اکنون برای 15 نفر به صورت مستقیم و صد نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کردم، افزود: کارآفرینی جنسیت

نمی‌شناسد و اکنون با وجودی که در یک شاخه تولیدی مردانه مشغول تولید هستم، اما کیفیت بالای کار موجب شده در سطح استان، با شرکت‌های نامدار رقابت کنم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

یک هوش مصنوعی در یک سال میلیونر شد و حالا می‌خواهد «انسان» اعلام شود

مریخ‌نورد پرسویرنس سنگی را در مریخ یافته است که به آنجا تعلق ندارد

آغاز پروژه ممیزی 57 هزار ملک در تربت‌حیدریه

انسداد 105 حلقه چاه غیرمجاز و صرفه جویی 1.3میلیون مترمکعب آب در تربت‌حیدریه

افتتاح مرکز راهبری وپایش بار ناحیه شرق استان / آغاز اولین مرحله امحا و بازیافت چراغ‌های پرمصرف خراسان رضوی / رونمایی از دو خودروی تخصصی جدید به اداره برق

راز جنایت زن بلاگر و همدستش آشکار شد

راز پنهان ذوب مس در ایران باستان پس از 5 هزار سال آشکار شد

تصاویر: مسابقه عکاسی کمدی حیات وحش 2025

تخصیص4 هزار تن برنج به تربت‌حیدریه

از «چشم سوم» چیست و آیا به انسان قدرتی ماورایی می‌دهد؟

دو مقام سی‌و‌پنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی به تربت حیدریه رسید

اصلاح و نوسازی سه واحد بزرگ تولید قارچ دکمه ای در تربت حیدریه

تولید بیش از 4هزار و 600 تن تخم مرغ در تربت حیدریه

در شاهنامه هرچیزی در جای خودش است / شاهنامه حتی از یک واژه زشت استفاده نشده است/ فردوسی نگاهِ خردمندانه‌ای به زنان دارد

جنگ 12 روزه، نشان داد هر گونه تعرض به خاک و تمامیت کشور پاسخ کوبنده خواهد داشت

میزبانی تربت‌حیدریه از پیکر مطهر یک شهید گمنام

احزاب؛ پل گمشده میان مردم و حکومت

هدف جنگ 12 روزه تسخیر ذهن‌ها و ایجاد یأس در مردم بود

اجرای طرح آفتاب مهربانی آستان قدس رضوی در تربت حیدریه

اگر زمین تخت است چرا ما از لبه آن سقوط نمی‌کنیم؟ توضیح زمین تخت گرایان را بخوانید

درس موشکی‌ای که ایران از جنگ 12 روزه آموخت

ورود به فصل سرما و هشدار نسبت به موج مسمومیت با گاز CO

فرماندار زاوه: جشنواره عکس ایران جوان فرصتی برای برندسازی زعفران است

نخستین همایش کشوری حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در تربت حیدریه

جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان به میزبانی تربت‌حیدریه برگزار می شود

احیای سنت‌های تاریخی و فرهنگی موجب تقویت وحدت ملی می شود

بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان/ انتقال آب از دریای مازندران و خلیج‌فارس/ نوسازی خطوط فرسوده انتقال آب/ اقامه نماز استسقاء برای طلب باران

وفاق گمشده

انتشار قوی‌ترین شراره خورشیدی سال 2025؛ زمین درمعرض سه فوران سهمگین قرار گرفت

آیت‌الله جوادی آملی: گسترش برخی گناهان همچون ظلم، ستم و گرفتن زیر میزی و رو میزی، سبب نزول بلا و بازداشتن [بارش باران] می‌شود

رشد صدرصدی اعتبارات عمرانی تربت‌حیدریه

ایده عجیب آژانس فضایی اروپا: تولید غذا با کمک هوا و ادرار فضانوردان

ماندگارترین فناوری جهان؛ اجداد ما میلیون‌ها سال از یک نوع ابزار سنگی استفاده می‌کردند

اجرای طرح‌های گسترده فیبر نوری در تربت‌حیدریه

آینده اقتصادی تربت‌حیدریه بر محور گردشگری و بوم‌گردی برنامه‌ریزی می‌شود

کشف سلاح و لاشه چند رأس قوچ وحشی از شکارچیان غیرمجاز

دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در تربت‌حیدریه برگزار می‌شود

آغاز احداث شهربازی و پایگاه آتش‌نشانی در پارک جنگلی پیشکوه تربت حیدریه

مجهز شدن بیمارستان امام حسین (ع) تربت حیدریه به دومین دستگاه MRI

جریمه سنگین برای فعالین غیر مجاز حوزه گردشگری

وایت نیویورک‌تایمز از «بن‌بست خطرناک» بر سر برنامه اتمی ایران / تهران خود را آماده شلیک همزمان 2 هزار موشک به سوی اسرائیل می‌کند

آغاز برداشت پنبه از سطح 250هکتار اراضی کشاورزی تربت حیدریه

خرید و فروش روزانه 1.5 تن گل زعفران در بازار تربت‌حیدریه

تامین آب مورد نیاز فولاد سیوکی (پروژه ماهان سپهر) ازکجا و به چه قیمتی؟

تربت حیدریه قهرمان مسابقات دو صحرانوردی خراسان رضوی

آزمون صداقت در نحوه برخورد با مفسدان خودی

عراقچی: اگر برجام بد بود، اسنپ‌بک شما را برگرداند به قبل از برجام؛ پس باید از آن استقبال کنید

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش: نسل جدید بومیان دنیای دیجیتال هستند/ فرماندار: 15 هزار دانش‌آموز تربت حیدریه مبانی هوش مصنوعی را فرا گرفته اند

مجتمع عظیم صنعتی تربت حیدریه پس از 14 سال احیا شد

راهیابی نمایش«جفت شیش» از تربت حیدریه به جشنواره استانی سودای عشق