آخرین مطالب

جمهوری مداحان را جایگزین جمهوری اسلامی کرده‌ایم! مقاله و یادداشت

جمهوری مداحان را جایگزین جمهوری اسلامی کرده‌ایم!

  بزرگنمایی:
سال‌هاست که «جمهوری مداحان» را جایگزین «جمهوری اسلامی» کرده‌ایم و به جای آنکه به نهج‌البلاغه مجال بدهیم نقشه راه زندگی را برایمان ترسیم کند به خواب و خیال‌پردازان خوش‌صدا میدان داده‌ایم برای همه‌چیزمان از سیاست تا فرهنگ و اقتصاد و اخلاق و مناسک مذهبی تصمیم‌سازی کنند.

پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

سال‌هاست که «جمهوری مداحان» را جایگزین «جمهوری اسلامی» کرده‌ایم و به جای آنکه به نهج‌البلاغه مجال بدهیم نقشه راه زندگی را برایمان ترسیم کند به خواب و خیال‌پردازان خوش‌صدا میدان داده‌ایم برای همه‌چیزمان از سیاست تا فرهنگ و اقتصاد و اخلاق و مناسک مذهبی تصمیم‌سازی کنند.

مسیح مهاجری در سرمقاله خود در روزنامه جمهوری اسلامی به انتقاد از وضعیت موجود کشور پرداخت و نوشت: در دهکده‌ای کوچک (کوه ورنون) در ایالت تگزاس آمریکا، یک سرمایه‌دار بزرگ تصمیم گرفت یک کاباره در کنار کلیسای باپتیست بسازد. مسئولین کلیسا با ارسال نامه‌هایی به شهرداری و همچنین با دعا و نیایش علیه ساخت کاباره در کلیسا، کمپینی را علیه این ساخت و ساز و صاحب آن آغاز کردند. با اینحال کار ساخت کاباره به خوبی در حال پیشرفت بود. ولی هنگامی که ساخت آن تقریباً پایان یافته و در شرف افتتاح بود، در یک شب طوفانی صاعقه به ساختمان کاباره برخورد کرد و آن را از بیخ و بن ویران کرد. پس از آن اعضای کلیسا پیروزی خداوند بر شیطان و پاسخ او به دعا‌های مومنین را جشن گرفتند، اما صاحب کاباره، طی شکایتی علیه کلیسا و اعضای آن خواستار دو میلیون دلار به عنوان غرامت به این دلیل که کلیسا با التماس و توسل به دعا و نیایش خود مسئول از بین رفتن سرمایه‌اش بصورت مستقیم یا غیر مستقیم بوده‌اند، شد.

در دادگاه، کلیسا با استناد به اظهاراتی که توسط پروفسور دکتر هربرت بنسون از دانشگاه هاروارد ایراد شد، که تایید می‌کرد دعا و نیایش کشیش و کلیسا هیچ تاثیری بر روند خرابی کاباره نداشته، تبرئه شد و کلیسا همه مسئولیت خرابی کاباره را رد کرد و هرگونه ارتباط بین دعا‌های خود و ویرانی کاباره یا رویداد‌های دنیوی قبل و بعد از آن را انکار کرد.

قاضی استنفورد که به موضوع رسیدگی می‌کرد در حین صدور حکم گفت: «نمی‌دانم آیا این پرونده را درست قضاوت کرده‌ام یا نه، اما از روی شواهد و مدارک به نظر می‌رسد ما یک فرد گناهکار کاباره‌ساز داریم که به قدرت دعا و نیایش اعتقاد کامل دارد و یک کلیسا با تمام پیروان و اسقف و کشیش داریم که به دعا و نمازی که خود می‌خوانند هیچ‌گونه ایمان و اعتقادی ندارند».

بعد از آنکه انقلاب اسلامی مردم ایران به پیروزی رسید، یکی از بزرگان حوزه علمیه قم با مشاهده بعضی اقدامات دست‌اندرکاران، ضمن ابراز نگرانی از روش نادرست برخورد با مردم و جمود بر بعضی مناسک همزمان با نادیده گرفتن حقوق اساسی شهروندان گفت: ما با نهج‌البلاغه انقلاب کردیم و حالا با رساله عملیه می‌خواهیم کشور را اداره کنیم!

این سخن حکیمانه که هشدار مهمی برای جلوگیری از تغییر مسیر حکمرانی بود، یا شنیده نشد و یا دست‌اندرکاران از عمل کردن به آن خودداری کردند. نتیجه این شد که امروز داستان ما شباهت زیادی به ماجرای کلیسای دهکده کوچک «کوه ورنون» پیدا کرده است. انقلاب اسلامی را با وعده برقراری عدالت، ترویج آزاداندیشی، دادن آزادی‌های مشروع، اجرای دقیق قانون، توزیع عادلانه ثروت و تامین رفاه برای عموم به پیروزی رساندیم. مردم، برای به پیروزی رسیدن انقلاب، تاسیس نظام جمهوری اسلامی، دفاع مقدس و خنثی کردن توطئه‌های رنگارنگ دشمنان داخلی و خارجی سنگ تمام گذاشتند. علیرغم آن وعده‌ها و این فداکاری‌ها، از عدالت فاصله گرفته‌ایم، آزاداندیشی و آزادی را با خط‌کش‌های سلیقه‌ای خودمان معنا می‌کنیم، قانون را هرجا بخواهیم دور می‌زنیم، ثروت را به سوی یک اقلیت سوق می‌دهیم و نه‌تن‌ها از رفاه عمومی خبری نیست بلکه فاصله طبقاتی هر روز بیشتر می‌شود.

در کنار این خلف وعده‌ها که تماماً از مصادیق دور شدن از محتوای نهج‌البلاغه هستند، تا می‌توانیم به فربه شدن ظواهر مذهبی کمک می‌کنیم. مداحی‌های صنعتی که عزاداری‌ها و سایر مراسم مذهبی را از محتوای غنی سنتی خالی کرده‌اند و مالامال از خواب و خیال و تحریف هستند، جای مداحی‌های پرمحتوای گذشته که همزمان با شور و حال به مخاطبین شعور و مجال هم می‌دادند تا با فرهنگ متعالی اهل‌بیت آشنا شوند و به مراحل بالای کمال اخلاقی برسند را گرفته‌اند. ما سال‌هاست که «جمهوری مداحان» را جایگزین «جمهوری اسلامی» کرده‌ایم و به جای آنکه به نهج‌البلاغه مجال بدهیم نقشه راه زندگی را برایمان ترسیم کند به خواب و خیال‌پردازان خوش‌صدا میدان داده‌ایم برای همه‌چیزمان از سیاست تا فرهنگ و اقتصاد و اخلاق و مناسک مذهبی تصمیم‌سازی کنند. به همین دلیل است که خروجی این مجالس و محافل و این مدیریت‌ها از جنس انقلاب اسلامی نیست بطوری که اگر کسی پرونده ما را بخواند و درباره ما قضاوت کند و حتی به ما رای مثبت هم بدهد، مثل قاضی استنفورد خواهد گفت نمی‌دانم درست قضاوت کرده‌ام یا نه، اینان به آنچه خود می‌گویند اعتقادی ندارند!


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فرماندار زاوه: جشنواره عکس ایران جوان فرصتی برای برندسازی زعفران است

نخستین همایش کشوری حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در تربت حیدریه

جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان به میزبانی تربت‌حیدریه برگزار می شود

احیای سنت‌های تاریخی و فرهنگی موجب تقویت وحدت ملی می شود

بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان/ انتقال آب از دریای مازندران و خلیج‌فارس/ نوسازی خطوط فرسوده انتقال آب/ اقامه نماز استسقاء برای طلب باران

وفاق گمشده

انتشار قوی‌ترین شراره خورشیدی سال 2025؛ زمین درمعرض سه فوران سهمگین قرار گرفت

آیت‌الله جوادی آملی: گسترش برخی گناهان همچون ظلم، ستم و گرفتن زیر میزی و رو میزی، سبب نزول بلا و بازداشتن [بارش باران] می‌شود

رشد صدرصدی اعتبارات عمرانی تربت‌حیدریه

ایده عجیب آژانس فضایی اروپا: تولید غذا با کمک هوا و ادرار فضانوردان

ماندگارترین فناوری جهان؛ اجداد ما میلیون‌ها سال از یک نوع ابزار سنگی استفاده می‌کردند

اجرای طرح‌های گسترده فیبر نوری در تربت‌حیدریه

آینده اقتصادی تربت‌حیدریه بر محور گردشگری و بوم‌گردی برنامه‌ریزی می‌شود

کشف سلاح و لاشه چند رأس قوچ وحشی از شکارچیان غیرمجاز

دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در تربت‌حیدریه برگزار می‌شود

آغاز احداث شهربازی و پایگاه آتش‌نشانی در پارک جنگلی پیشکوه تربت حیدریه

مجهز شدن بیمارستان امام حسین (ع) تربت حیدریه به دومین دستگاه MRI

جریمه سنگین برای فعالین غیر مجاز حوزه گردشگری

وایت نیویورک‌تایمز از «بن‌بست خطرناک» بر سر برنامه اتمی ایران / تهران خود را آماده شلیک همزمان 2 هزار موشک به سوی اسرائیل می‌کند

آغاز برداشت پنبه از سطح 250هکتار اراضی کشاورزی تربت حیدریه

خرید و فروش روزانه 1.5 تن گل زعفران در بازار تربت‌حیدریه

تامین آب مورد نیاز فولاد سیوکی (پروژه ماهان سپهر) ازکجا و به چه قیمتی؟

تربت حیدریه قهرمان مسابقات دو صحرانوردی خراسان رضوی

آزمون صداقت در نحوه برخورد با مفسدان خودی

عراقچی: اگر برجام بد بود، اسنپ‌بک شما را برگرداند به قبل از برجام؛ پس باید از آن استقبال کنید

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش: نسل جدید بومیان دنیای دیجیتال هستند/ فرماندار: 15 هزار دانش‌آموز تربت حیدریه مبانی هوش مصنوعی را فرا گرفته اند

مجتمع عظیم صنعتی تربت حیدریه پس از 14 سال احیا شد

راهیابی نمایش«جفت شیش» از تربت حیدریه به جشنواره استانی سودای عشق

سومین جشنواره توانمندی‌های روستایی شهرستان تربت حیدریه

شناخت فرصت‌ها، چالش‌ها و مسایل فرهنگی در کمیته‌های پنج‌گانه شورای فرهنگ عمومی

جشن آبانگان در روستایی ییلاقی حصار تربت حیدریه برگزار می شود

حضور تربت حیدریه با نمایش(فردا) در جشنواره ی تئاتر خراسان رضوی

برگزاری جشن بزرگ زعفران در تربت حیدریه

راهپیمایی 13 آبان در تربت‌حیدریه برگزار شد

نیروگاه خورشیدی هفت مگاواتی در بخش رخ تربت‌حیدریه به بهره‌برداری رسید

رئیس اسبق دادگستری استان تهران: مرحوم رئیسی به حدی انقلابی بود که می خواست یک کاریکاتوریست اهانت کننده که یک مقام عالی را کشیده بود اعدام کند ولی رهبری نگذاشتند

افتتاح مجموعه تاریخی فرهنگی و گردشگری آب انبار شیرچهارسوق تربت‌حیدریه

برگزاری نخستین اینفو تور جاذبه های گردشگری در شهرستان زاوه

اجرای پویش ملی سلامت دهان و دندان در مدارس تربت‌حیدریه

مراسم نکوداشت استاد محمدرضا خسروی حقوقدان و نویسنده نام‌آور خراسانی برگزار شد

تولستوی: گفت‌وگوهای گروه 3+3 به حل چالش‌های منطقه‌ای کمک می‌کند/ زنگنه: ایران و روسیه از نظر گفتمان و راهبرد به یکدیگر نزدیک شده‌اند/ملت ایران روسیه را دوست و شریک قابل اعتماد خود می‌داند

نتایج سوء تغییر اقلیم بر سفره بهره‌برداران کشاورزی تربت‌حیدریه

تصاویر: نمایش موزیکال «الیور توئیست»

ترامپ، ایران و وسوسه غلط نتانیاهو

برگزاری نخستین نمایشگاه جهیزیه و ازدواج آسان در تربت‌ حیدریه

برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است

رونمایی نایکی از کفش هوشمند جدید؛ دوچرخه‌ برقیِ پاها که سرعت دویدن را بیشتر می‌کند

ظریف: شیفتگی نسبت به روسیه و غرب، هر دو خطر دارد

اجرای طرح انتقال آب هزارمسجد به مشهد

با درخشش فوتسالیست تربت‌حیدریه تیم ملی دختران ایران قهرمان آسیا شد