آخرین مطالب

ماجرای کلثوم قاتل سریالی مردان مازندران؛ او تاکنون به قتل 7مرد اعتراف کرده، اما 13 شوهر صیغه‌ای داشت که همگی جان باخته‌اند حوادث

ماجرای کلثوم قاتل سریالی مردان مازندران؛ او تاکنون به قتل 7مرد اعتراف کرده، اما 13 شوهر صیغه‌ای داشت که همگی جان باخته‌اند

  بزرگنمایی:
ماجرایی که صبح شنبه ۱۱ شهریورماه مثل بمب در فضای رسانه‌های جنایی پیچید، انگار خاطره مهین قدیری، اولین قاتل زنجیره‌ای زن را زنده کرد. حالا کلثوم زن ۵۶‌ساله اهل روستای ملک‌آباد مازندران می‌تواند این لقب را از آن خود کند.

پایگاه خبری نوید تربت:www.navidtorbat.ir
ماجرایی که صبح شنبه 11 شهریورماه مثل بمب در فضای رسانه‌های جنایی پیچید، انگار خاطره مهین قدیری، اولین قاتل زنجیره‌ای زن را زنده کرد. حالا کلثوم زن 56‌ساله اهل روستای ملک‌آباد مازندران می‌تواند این لقب را از آن خود کند.

همشهری: ماجرایی که صبح شنبه 11 شهریورماه مثل بمب در فضای رسانه‌های جنایی پیچید، انگار خاطره مهین قدیری، اولین قاتل زنجیره‌ای زن را زنده کرد. حالا کلثوم زن 56‌ساله اهل روستای ملک‌آباد مازندران می‌تواند این لقب را از آن خود کند.

وقتی زن 56ساله به جرم قتل همسر صیغه‌ای اش دستگیر شد، کسی تصورش را هم نمی‌کرد که او یک قاتل سریالی است که طی 9سال جنایت، شوهران صیغه‌ای‌اش را به قتل رسانده است. هر چند زن 56ساله به قتل 7مرد اعتراف کرده اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که او در این سال‌ها 13شوهر صیغه‌ای داشته که همه آنها جان شان را از دست داده‌اند و به همین دلیل احتمال می‌رود آمار قربانیان او بیشتر از 7نفر باشد.

قاتل سریالی مازندران که کلثوم نام دارد، هفته گذشته از سوی پلیس شهرستان محمودآباد به جرم قتل شوهرش دستگیر شد. شوهر او مردی 82ساله بود که ابتدا تصور می‌شد به‌دلیل سکته جان باخته اما بستگانش می‌گفتند که او به قتل رسیده است. یکی از بستگان مقتول در تشریح ماجرا به مأموران گفت: پدرم سالخورده بود و تنها زندگی می‌کرد؛ برای اینکه همدمی داشته باشد به‌دنبال زنی می‌گشتیم که با  شرایط او بسازد و با وی ازدواج کند. پس از مدتی جست‌وجو از طریق یکی از آشنایان با زنی 56ساله به نام کلثوم آشنا شدیم. او می‌گفت که شوهرش مدت‌ها پیش فوت شده و تنها زندگی می‌کند و وقتی شرایط پدرم را گفتیم، قبول کرد که به‌صورت موقت به عقد پدرمان در بیاید.

کلثوم 56ساله با مهریه 500میلیون تومانی به‌عنوان همسر صیغه‌ای مرد 82ساله راهی خانه او شده و زندگی مشترک این زوج آغاز شد. اما فقط چند‌ماه زمان کافی بود تا مرد 82ساله متوجه شود که کلثوم قصد جانش را دارد. این مرد چند روز پیش از مرگش به بچه‌هایش گفته بود که کلثوم به زور به او قرص قلب و قرص فشار می‌دهد و هر بار با خوردن نوشیدنی‌هایی که وی درست می‌کند، از حال می‌رود.

مرد 82ساله تنها چند روز پس از گفتن این جملات به فرزندانش، جانش را از دست داد و به‌دنبال مرگ او، فرزندانش راهی اداره پلیس شدند و از همسر صیغه‌ای پدرشان به اتهام قتل شکایت کردند. با این شکایت، پرونده‌ای در دادسرا تشکیل شد و تیمی از مأموران به تحقیق درباره مرگ مرد 82ساله پرداختند و با به‌دست آمدن سرنخ‌هایی که ظن دست داشتن کلثوم در جنایت را قوت می‌بخشید، این زن دستگیر شد.

زن 56ساله هفته گذشته دستگیر شد و تحت بازجویی‌ قرار گرفت. او که می‌دید دستش نزد پلیس رو شده، علاوه بر قتل پیرمرد 82ساله به قتل 6نفر دیگر هم اعتراف کرد؛ 6نفری که همگی مردانی 75سال به بالا بودند که زن جنایتکار ابتدا به‌صورت موقت با آنها ازدواج می‌کرد و پس از حدود 2تا 3ماه زندگی مشترک، با خوراندن قرص یا حل کردن آن در نوشیدنی، طعمه‌هایش را به قتل می‌رساند.

اعترافات زن جنایتکار نشان می‌داد که او در خانواده‌ای کاملا معمولی در یکی از روستاهای شهرستان ساری به دنیا آمده بود. وی در 11سالگی با نخستین شوهرش ازدواج کرده که حاصل این ازدواج یک فرزند پسر بود؛ پسری که سال‌ها بعد  بر اثر بیماری درگذشت. کلثوم پس از مرگ شوهر اولش، با مرد دیگری ازدواج کرد؛ ازدواجی که حاصل آن دختری بود که حالا ازدواج کرده و از اینکه مادرش به قتل دست‌کم 7نفر اعتراف کرده، شوکه شده است. قاتل سریالی پس از مرگ شوهر دومش، چندبار دیگر هم به‌صورت دائم ازدواج کرد؛ طوری که در شناسنامه‌اش ازدواج دائم با 5نفر ثبت شده و حالا تحقیقات برای یافتن این افراد و مشخص شدن سرنوشت آنها ادامه دارد.

آنطور که زن جنایتکار اعتراف کرده، وی قتل‌هایش را از حدود 9سال پیش آغاز کرده است. او طعمه‌هایش را از بین مردان سالخورده تنها اما پولدار انتخاب می‌کرد. کلثوم ابتدا در گعده‌های زنانه حاضر می‌شد و از زندگی‌اش می‌گفت و اینکه تمایل دارد به عقد موقت مردی سالخورده که تنها زندگی می‌کند در بیاید. به این ترتیب افرادی که برای پدر سالخورده اما تنهای خود به‌دنبال همدم می‌گشتند، با او آشنا می‌شدند و کلثوم وقتی مطمئن می‌شد که سوژه موردنظرش ثروت زیادی دارد، به شرط دریافت مهریه به عقد او در می‌آمد. مهریه‌ای که زن جنایتکار طلب می‌کرد معمولا پول نقد هنگفت یا ملک بود و به این ترتیب به عقد سوژه مورد نظرش درمی‌آمد اما در کمتر از 3ماه با شگردهایی که داشت، شوهر صیغه‌ای‌اش را از طریق خوراندن دارو یا خفه کردن به قتل می‌رساند و بعد مهریه خود را به اجرا می‌گذاشت؛ به‌گونه‌ای که طبق تحقیقات پلیس، وی توانسته بود با این شگرد، صاحب چند ویلای مجلل در استان مازندران شود که ارزش آنها میلیاردها تومان است.

آنطور که تحقیقات پلیس نشان می‌دهد کلثوم قتل‌هایش را در شهرهای مختلف مازندران مرتکب شده است، از ساری و قائمشهر گرفته تا نکا و بابل. او پس از نخستین قتلی که مرتکب شد، مورد ظن خانواده مقتول قرار گرفت؛ تا جایی که آنها از وی به اتهام قتل شکایت کردند و جسد مقتول برای بررسی‌های تخصصی به پزشکی قانونی منتقل شد اما در نهایت با پیگیری‌های دختر و داماد کلثوم، خانواده مقتول از شکایت‌شان گذشتند و او توانست به جنایاتش ادامه دهد. همچنین در یکی دیگر از قتل‌ها، وقتی خانواده مقتول به این زن مشکوک شدند، از وی شکایت کردند و جسد به پزشکی قانونی منتقل شد اما در بررسی‌های تخصصی علت اصلی قتل مشخص نشد و اعلام شد که مرد سالخورده بر اثر سکته قلبی جان باخته است.

قاتل سریالی مازندران در حالی به قتل 7نفر از شوهران صیغه‌ای‌اش اعتراف کرده که بررسی‌ها نشان می‌دهد که او با 5نفر به‌طور دائم عقد و با 13نفر به‌صورت موقت عقد کرده بود. این در حالی است که همه 13مردی که پیش از این با او ازدواج کرده بودند، جانشان را از دست داده‌‌اند. به همین دلیل احتمال می‌رود که متهم در قتل افراد بیشتری دخیل باشد و تعداد قربانیان او از عدد 7بیشتر شود. به‌گفته سردارحسن مفخمی شهرستانی، فرمانده انتظامی مازندران، متهم اعتراف کرده که با افزودن مواد بیهوش‌کننده در نوشیدنی‌ همسرانش، آنها را بیهوش می‌‌کرد و بعد به قتل می‌رساند و در حال حاضر تحقیقات برای شناسایی سایر جنایات احتمالی این زن ادامه دارد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

عملیات مرصاد و جبهه های تازه!

مرخص شدن تمامی مصدومان سقوط چرخ و فلک در تربت حیدریه

پاسخ دانشمندان به یک سوال: چرا گربه‌ها دزدی می‌کنند؟

شناسنامه‌دار شدن 13 خانه‌مسافر در تربت‌حیدریه

گرمای روزهای شنبه و یکشنبه در ایران می تواند کشنده باشد

تصاویر: مراسم تشییع «سعید راد»

خاطرات روحانی از نخستین روزهای پیروزی در انتخابات 92:

راه‌های پیشگیری از گرمازدگی و خطرات آن

تصاویر: جذاب‌ترین لباس‌های کاروان‌های ورزشی در المپیک

امام جمعه تربت حیدریه: نماز جمعه محل تسویه حساب های سیاسی و مچ گیری نیست

بیش از پنج هزار کارگاه‌ نیمه فعال در منطقه تربت حیدریه وجود دارد

توانیر: 6 روز بسیار سخت در پیش است / دو هفته خیلی گرم پیش رو داریم

رشد 85 درصدی تحویل گندم توسط گندمکاران مه ولاتی

ساخت بیشترین خانه ویژه توان یابان ذهنی- حرکتی خراسان رضوی در تربت حیدریه

تخصیص 53 میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی به خواف

بحران جدید: اکسیژن موجود در آب دریاها به‌سرعت درحال کاهش است و این بسیار خطرناک است

افتتاح مجهزترین سالن تیراندازی نیروی زمینی ارتش در تربت حیدریه

سفر و آبهای راکد مهمترین عامل انتقال تب دنگی است

برداشت سالانه بیش از 5 هزار تن آلو از باغهای کدکن تربت حیدریه

لازم است در دولت جدید سیاست‌های اشتباه ارزی اصلاح شود/ سیاست‌های انقباضی دولت سیزدهم نباید ادامه یابد

دومین نوزاد عجول در داخل آمبولانس به دنیا آمد

استعفایی که مردم نپذیرفتند / در 30 تیر 1331 چه گذشت؟

مسابقه 2 موتورسوار در جاده روستایی به مرگ آنها منتهی شد

رفع مشکل تامین زمین مسکن ملی در شهر رُشتخوار

پزشکیان: در دوره جدید می‌خواهیم بر طبق شاخص ‌های تعریف شده افراد را انتخاب کنیم / برای رسیدن به حق نمی‌توان بدون اصلاحات قدم برداشت

بازنشستگی شاهکار بشری؛ ناسا چگونه ایستگاه فضایی بین‌المللی را به زمین بازمی‌گرداند؟

امام جمعه تربت حیدریه: رییس جمهور منتخب رویه بی اثر کردن تحریم‌ها را ادامه بدهد

پاداش میلیاردی نیکوکار تربتی به دختران ورزشکار اعزامی به مسابقات پارا المپیک پاریس

هشدار/ شناسایی یک مورد مبتلا به تب دنگی در تربت حیدریه

آغاز تهیه اطلس جامع سلامت منطقه تربت‌حیدریه

برق گرفتگی عزاداران حسینی در شهرکدکن تربت حیدریه+ ویدئو

پزشکیان: اگر ما حق را بین مردم پیاده نکنیم، گریه کردن ما برای امام حسین (ع) فقط یک گریه کردن صرف است‌

برگزاری پر شور تاسوعای حسینی در تربت‌حیدریه

ساره امیری، زن بلوچ و ایرانی‌تبار وزیر آموزش و پرورش امارات شد

تا 15 سال دیگر، استان گلستان بیابان می‌شود، مگر اینکه اقدام جدی رخ دهد

افسانه «ترامپ شکست ناپذیر» پر و بال بیشتری خواهد گرفت / زخم کهنه خشونت سیاسی در انتخابات آمریکا سر باز کرد

ثبت آئین نخل گردانی و علم اندازی کدکن تربت حیدریه در فهرست میراث ناملموس کشور

بهره برداری از خط انتقال آب دریای عمان به خراسان رضوی در سه سال آینده

گرامی داشت نخستین شهید خبرنگار خراسان رضوی در تربت حیدریه

پزشکیان: وقتی با من طوری برخورد می کنند که انگار کسی شده ام، از خودم می ترسم / اگر بیخودی از من تعریف کنید تصور می کنم کسی شده ام؛ بنابراین شما هستید که من را تبدیل به یک آدم غیرمتعارف می کنید

67 حادثه ترافیکی طی یک هفته در منطقه تربت حیدریه

گزارش تصویری برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در شهر نسر تربت حیدریه

تکواندوکار تربت حیدریه بر سکوی قهرمانی مسابقات هان مادانگ خراسان رضوی

معرفی عکاس تربتی بعنوان داور آفرینواره بین المللی فیلم و عکس «راوی عشق»

برگزاری دوره بازآموزی شنا در تربت‌حیدریه

آتش زدن مزارع بعد از برداشت محصول ممنوع است

در سال جاری نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت

نگاهی به چگونگی گذران اوقات فراغت یا "سه‌ماه تعطیلی" در تربت‌حیدریه

ظریف: پست معاون اولی را حاضر نیستم بپذیرم / قرار است 60 درصد از وزرا برای نخستین بار وزیر شوند و شرایط سنی آنان نیز زیر 50 سال باشند

کشف بقایای 11 ثروتمندی که همراه با زیورآلات خود حدود 800 سال پیش دفن شده بودند