تبدیل تربت‌حیدریه به قطب نخست درمان جنوب خراسان‌رضوی و شمال خراسان‌جنوبی
پنجشنبه 30 مرداد 1399 - 21:29:35
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

با بهره‌برداری از پروژه‌های بیمارستان امام حسین (ع) و پردیس دانشگاه علوم پزشکی در سالجاری، تربت‌حیدریه به قطب نخست درمان در منطقه جنوب خراسان‌رضوی و شمال خراسان‌جنوبی تبدیل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار نوید تربت،رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در مراسم تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه منطقه افزود: این بدان معناست با توجه به پیشرف فیزیکی بالای 70 درصد پروژه‌های یاد شده و افتتاح تدریجی آن‌ها از نیمه دوم امسال، با شیبی ملایم شاهد پیشرفت در حوزه درمان و آموزش پزشکی منطقه خواهیم بود.

حسین ابراهیمی‌پور گفت: با این حال نباید این واقعیت را از نظر دور داشت که سرعت بخشی به اتمام پروژه‌های یاد شده، منوط به همت مضاعف خیران حوزه درمان و نیز تزریق بودجه‌های مورد نیاز است.

 

دو طبقه بیمارستان امام حسین(ع) آماده بهره برداری است

رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در مورد پروژه بیمارستان امام حسین گفت: این روزها که بیماری کرونا همه ابعاد زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده و فشار مضاعفی بر دوش کارکنان حوزه سلامت وارد ساخته، همراهی رسانه‌های جمعی و مساعدت مسوولان برای سرعت بخشی به منظور راه‌اندازی هر چه سریعتر بیمارستان ضروری و حیاتی است.

وی پیشرفت فیزیکی بیمارستان را 91 درصد اعلام کرد و افزود: با اتصال مجموعه به شبکه برق، چنانچه شرایط همه‌گیری ویروس کرونا به سوی وخیم شدن اوضاع پیش برود، می‌توان از طبقات منفی یک و همکف این بیمارستان برای خدمات‌رسانی به این گروه خاص از بیماران استفاده کرد.

ابراهیمی‌پور در ادامه گفت: تاکنون بالغ بر 136میلیارد ریال برای خرید تجهیزات چهارگانه بیمارستان هزینه شده و 145میلیارد ریال نیز تفاهم‌نامه با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به امضا رسیده‌ که از محل صندوق توسعه ملی قرار است پرداخت شود.

وی افزود: این بیمارستان با توجه به قرار گرفتن در کریدور شرق کشور که سالانه محل تردد میلیون‌ها مسافر می‌باشد، بخشی اعظمی از نیاز مردم شهرستان، منطقه جنوب خراسان‌رضوی وشمال خراسان‌جنوبی برای سفر درمانی به مشهد را کاهش خواهد داد.

بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین(ع) در زمینی به مساحت 22 هزار مترمربع، در ساختمانی به مساحت هزار و .700 مترمربع با ظرفیت اسمی 200 تختخواب و ظرفیت واقعی 276 تخت شامل بخش‌های آی‌سی‌یو، داخلی، جراحی، زنان و زایمان، اطفال و کودکان، دیالیز، مراقبت‌های ویژه، اورژانس، بیوشیمی، پاتولوژی، انگل‌شناسی، میکروب‌شناسی، بانک خون، فیزیوتراپی، حرکت درمانی و هشت اتاق عمل و آزمایشگاه‌های مختلف ساخته می‌شود.

 

احداث پردیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در زمینی به مساحت 15 هکتار

رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در معرفی پروژه پردیس دانشگاه نیز گفت: احداث سازه خوابگاه دانشجویی توسط بنیاد 15 خرداد با اعتبار 70 میلیارد ریال مراحل نهایی خود را سپری می‌کند و در کنار آن انشعابات آب، برق و گاز پردیس دانشگاه نیز به اتمام رسیده و برای تسریع در روند پروژه، نیازمند کمک خیران حوزه سلامت هستیم.

وی افزود: با توجه به احداث بیمارستان امام حسین(ع) و نیاز به ارتقای رشته‌های پزشکی در این  دانشگاه، ساخت پردیس بسیار ضروری است.

ابراهیمی‌پور افزود: اکنون ساختمان دانشکده پیراپزشکی، مامایی و پرستاری با پیشرفت 70 درصدی و در زمینی به مساحت هشت هزار و 500 مترمربع در حال ساخت است.

وی میزان پیشرفت فیزیکی خوابگاه را 60 درصد عنوان و اظهار کرد: برای اتمام پروژه البته بجز تجهیزات اداری، به دست کم 200 میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم.

پردیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در زمینی به مساحت 15 هکتار اهدایی از سوی آموزش و پرورش تربت‌حیدریه واقع در شهرک ولی‌عصر(عج) و در مجاورت سایت مسکن مهر در حال احداث است و عملیات ساخت آن که از سال‌ها قبل به دلیل فقدان بودجه متوقف شده‌ بود، با پیگیری‌های دانشگاه و دریافت وام 50 میلیارد ریالی، مجددا در 13 دی ماه سال 96 آغاز شد.

این پروژه شامل: مجموعه دانشگاهی به ظرفیت نزدیک به 500 دانشجو شامل رشته‌های پیراپزشکی، پرستاری، مامایی، پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی و داوسازی و نیز خوابگاه دانشجویی ویژه دختران به ظرفیت 220 نفر  می‌باشد.

 دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه با زیرپوشش داشتن سه شهرستان تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه به 363 هزار نفر جمعیت سه شهرستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات می‌دهد.


http://https//t.me/navidtorbatkabar

http://navidtorbat.ir/fa/News/7339/تبدیل-تربت‌حیدریه-به-قطب-نخست-درمان-جنوب-خراسان‌رضوی-و-شمال-خراسان‌جنوبی
بستن   چاپ