واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی زیر ذره بین دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
چهارشنبه 8 مرداد 1399 - 18:37:32
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نظارت بر واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تشدید شد.

رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآوده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگار نوید تربت،از افزایش نظارت ها براجرای اقدامات ضروری این واحدها خبر داد.

رویا امیری گفت: با توجه شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت دستورالعمل ها، کلیه واحد­های تولیدی ملزم به رعایت بیشتر پروتکل­های بهداشتی از قبیل دریافت مواد اولیه خام از واحدهایی که دارای مجوز از مراجع ذیصلاح هستند، همچنین دریافت سایر مواد اولیه از کارخانه های دارای مجوز بهداشتی،  ضدعفونی کلیه وسایل حمل و نقل مواد اولیه و محصول نهایی به ویژه تانکرها و وسایل نقلیه قبل از بارگیری، استفاده از از بسته بندی ثانویه ( کارتن، شیرینگ، سبد ) به منظور عدم تماس محصول با کف خیابان و معابر، غربالگری کارکنان در بدو ورود به کارخانه (مانند استفاده از تب سنج) و رعایت مقررات بهداشت فردی مانند استفاده از ماسک، محلول های ضدعفونی و دستکش، کفش های جداگانه و ... می باشند.

وی افزود: از ابتدای شیوع این ویروس تا کنون تعداد 115 بازرسی توسط کارشناسان این اداره صورت گرفته است و مردم می نوانند موارد تخلف مشاهده شده را از طریق سامانه 190 یا شماره  52328966  به اداره نظارت و ارزیابی فرآوده­های غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اطلاع دهند تا پیگیری لازم صورت پذیرد.


http://https//t.me/navidtorbatkabar

http://navidtorbat.ir/fa/News/6291/واحدهای-تولیدی-غذایی،-آشامیدنی،-آرایشی-و-بهداشتی-زیر-ذره-بین-دانشگاه-علوم-پزشکی-تربت-حیدریه
بستن   چاپ