مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه:
دشت های منطقه تربت حیدریه همچنان بحرانی است
دوشنبه 2 تير 1399 - 18:34:16
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

علی رغم بارندگی های اخیر، دشت های منطقه تربت حیدریه همچنان بحرانی است، بطوریکه در منطقه آبرود از مجموع 11 حلقه چاه 7 حلقه آن خشک شده است.

به گزارش خبرنگار نوید تربت، صادق یوسفی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: با ادغام شرکت های آبفای شهری و روستایی، در حال حاضر، به 62 هزار مشترک شهری و 29 هزار و 100 مشترک روستایی خدمات ارائه می شود.

وی طول شبکه آبرسانی شهری و روستایی را بترتیب 594 و 278 کیلومتر عنوان کرد و افزود: از این تعداد مشترکین تنها 52 درصد به سیستم فاضلاب شهری متصل هستند.

یوسفی، منابع تامین آب در شهرها را 36 حلقه چاه و 2 چشمه و در روستاها 54 حلقه چاه و 10 چشمه عنوان کرد و افزود: بر همین اساس 5 ایستگاه پمپاژ آب در حوزه شهری و 20 ایستگاه پمپاژ در حوزه روستایی، در سیستم آبرسانی به شهرها و روستاها کمک می کنند.

 

کمبود 55 لیتر بر ثانیه آب در تربت حیدریه

مدیرعامل شرکت آبفای تربت حیدریه حداکثر توان تامین آب در شهر تربت حیدریه را 665 لیتر بر ثانیه عنوان کرد و گفت: این در حالی است که به حدود 720 لینر بر ثانیه آب نیاز داریم که با اصلاح شبکه ابرسانی و اضافه شدن چند حلقه چاه این کمبود تا حدودی جبران می شود.

یوسفی همچنین حداکثر توان تامین آب در روستاها را 245 لیتر بر ثانیه عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به بارندگی های اخیر چشمه ها و قنوات تا حدودی سیرآب شدند و تنها 5 لیتر بر ثانیه در روستاها کمبود آب داریم که با اقدامات و پیگیری های لازم این کمبود جبران می شود.

 

دشت های منطقه تربت حیدریه همچنان بحرانی است

صادق یوسفی گفت: علی رغم بارندگی های اخیر، دشت های منطقه تربت حیدریه همچنان بحرانی است.

وی اضافه کرد: بر همین اساس سال گذشته 135 میلیارد ریال در آبفای شهری اعتبار داشتیم که بخش اعظمی لز آن تخصیص یافت و از این میزان اعتبار، 84 میلیارد ریال آن در حوزه تامین آب شهری هزینه شده است.

یوسفی از اصلاح شبکه آبرسانی، حفر چهار حلقه چاه در منطقه جعفر آباد همراه با ایستگاه پمپاژ و مخزن، حفر و تجهیز یک حلقه چاه در متطقه اسفیوخ، راه اندازی فاز نخست انتقال آب به طول 3 کیلومتر از محدوده خیابان شهید بهشتی به سمت باغسلطانی، میدان امام خمینی(ره) و خیابان آیت الله طالقانی با اعتبار 38 میلیارد ریال بعنوان بخشی از اقدامات انجام شده در حوزه تامین آب یاد کرد.

 

کرونا و افزایش تولید و مصرف آب شرب در تربت حیدریه

مدیرعامل شرکت آبفای تربت حیدریه از تولید و به تبع آن مصرف آب شرب در سطح شهر تربت حیدریه به دلیل بیماری کرونا طی سه ماه گذشته خبر داد و افزود: بیماری کرونا و رعایت مسایل بهداشتی تولید آب شرب در شهر تربت حیدریه را در فروردین، اردیبهشت و خرداد امسال نسبت به مدت مشابه پارسال به ترتیب 15، 7 و22 درصد افزایش داده و به همین میزان مصرف آب را در سه ماه نخست امسال به ترتیب 11، 4 و 16 درصد افزایش داده است.

 

35 روستا با مشکل کمبود آب روبرو است

مدیرعامل شرکت آبفای تربت حیدریه با بیان اینکه تاکنون بی آبی در هیچ روستایی گزارش نشده، در عین حال از کمبود آب در ساعاتی از شبانه روز در 35 روستا خبر داد و افزود: مشکل کمبود آب در 23 روستا طی یکی دوماه گذشته برطرف شده و امیدواریم با تامین بودجه های مورد نیاز بتوانیم، مشکل سایر روستاهایی که با مشکل کمبود آب دست و پنجه نرم می کنند برطرف شود.

وی در خصوص مشکل کمبود آب در روستای احمد آباد خزاعی جلگه رخ گفت: در این روستا کار در حال انجام و دستگاههای پمپ و سایر تجهیزات خریداری و حدود 300 متر خط انتقال انجام شده که تا 15 تیرماه مشکل کمبود آب اهالی این روستا برطرف می شود، البته بصورت موقت؛ زیرا برای این روستا باید پروژه همراه با شبکه مخزن، خط انتقال و شبکه برق تعریف شود.

وی طلب شرکت آبفا از مردم و دستگاههای دولتی را به ترتیب 3 و 1.5 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: البته بخش مهمی از این معوقات بخاطر ابلاغ وزیر نیرو بود که مردم می توانند بدهی خود را معوق نگه دارند، هرچند که از سیستم پرداخت مطالبات توسط مردم راضی هستیم.


http://t.me/navidtorbatkabar

http://navidtorbat.ir/fa/News/6173/دشت-های-منطقه-تربت-حیدریه-همچنان-بحرانی-است
بستن   چاپ