در نشست مشترک کمیته اجرایی استارتاپ ملی زعفران عنوان شد:
بزرگترین خلاء در بخش زعفران عدم ورود دانشگاه ها به این حوزه است
پنجشنبه 10 بهمن 1398 - 12:27:20
پایگاه خبری نوید تربت: Navidtorbat.ir

اعضای کمیته اجرایی چهارمین رویداد استارتاپی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در نشست مشترکی با نمایندگان جامعه زعفرانکاران این شهرستان به بررسی مباحث مربوط به حوزه زعفران پرداختند.

به گزارش نوید تربت، حجت الاسلام روح الله علوی فرد، کشاورز و پژوهشگر حوزه زعفران منطقه تربت حیدریه با تاکید بر نقش دانشگاه ها در بهبود فضای تولید گفت: تولید علم و پرورش ایده ها در دانشگاه ها بازوی توانمند رونق تولید در حوزه کشاورزی و به ویژه حوزه زعفران است.

وی با بیان اینکه زعفران تربت حیدریه هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده است افزود: خواص دارویی و فرصت های فرآوری زعفران امری اثبات شده است اما تاکنون به نحو مطلوبی به آن پرداخته نشده است که یکی از بزرگترین خلأهای موجود در این حوزه عدم ورود دانشگاه ها به مقوله زعفران و علمی سازی آن است .

حسین فکری حصاری دیگر کشاورز باسابقه منطقه تربت حیدریه نیز در این نشست، پرداختن دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به بحث زعفران با رویکرد سلامت را یک گام مهم در مسیر تحول حوزه زعفران منطقه برشمرد و اظهار داشت: زعفران به عنوان محصول استراتژیک منطقه تربت حیدریه در دنیا شناخته شده است و بهره گیری صحیح از پتانسیل های این محصول با پشتوانه علمی دانشگاه ها میتواند تحولات علمی و اقتصادی را برای کشور به ارمغان بیاورد.

در این نشست،دکتر محمدرضا رضایی منش دبیر علمی کمیته اجرایی استارتاپ ملی زعفران، هدف عمده این استارتاپ را ایجاد زنجیره اتصال بین علوم دانشگاهی با مزرعه و تولید محصول مبتنی بر دانش دانست و گفت: تحکیم حلقه اتصال دانشگاه با تولیدکنندگان که در این حوزه همان جامعه کشاورزان هستند می‌تواند منجر به رونق اقتصادی این محصول شود،از طرفی منطقه تربت حیدریه با بهره گیری از ظرفیت های موجود در این حوزه میتواند در بسیاری از زمینه ها از جمله گردشکری، سلامت، اقتصاد و... شاهد جهشی بزرگ باشد.


http://t.me/navidtorbatkabar

http://navidtorbat.ir/fa/News/5737/بزرگترین-خلاء-در-بخش-زعفران-عدم-ورود-دانشگاه-ها-به-این-حوزه-است
بستن   چاپ