مسابقه مهارت پخت انواع نان‌ درخراسان رضوی برگزار شد
سه شنبه 2 شهريور 1400 - 10:15:35
پایگاه خبری نوید تربت:www.navidtorbat.ir

چهارمین دوره مسابقه مهارت پخت انواع نان‌های لواش، سنگک، تافتون و بربری خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.

به گزارش نوید تربت،مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی افزود: این دوره متوالی مسابقه مهارت پخت انواع نان با حضور 80 واحد نانوایی برگزار شد که شرکت کنندگانی از سطح شهر مشهد و دیگر شهرستان های استان به مدت 2 روز با هم به رقابت پرداختند.

حمیدرضا نوری گفت: این دوره از مسابقات با هدف افزایش مهارت در نانوایان و ایجاد رقابت مثبت در راستای ارتقای کیفیت نان تولیدی در نانوایی های استان برگزار شده است.

وی افزود: این مسابقات که با همراهی و هماهنگی با اداره کل فنی و حرفه ای استان و اتحادیه نانوایان همراه بوده است در محل کارگاه پخت نان مرکز آموزش فنی و حرفه ای برگزار شد و داوری آن برعهده تنی چند از داوران مجرب و پیشکسوتان اتحادیه نانوایان و مربیان مرکز فنی و حرفه ای بود که مشخصات کیفی و بافتی نان تولیدی شرکت کنندگان را مورد ارزیابی قرار دادند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی گفت : علاوه بر تجلیل از نفرات برتر این دوره از مسابقات، هماهنگی لازم برای تخصیص سهمیه آرد تشویقی و معرفی آنان به بانک به منظور دریافت تسهیلات بهسازی و نوسازی واحد نانوایی صورت گرفته است.

هم اکنون 6 هزار و 490 نانوایی در استان 6 میلیون و 870 هزار نفری خراسان رضوی مجوز فعالیت دارند که از این تعداد 2 هزار و 380 واحد در مشهد خدمات می‌دهند.


http://navidtorbat.ir/fa/News/13634/مسابقه-مهارت-پخت-انواع-نان‌-درخراسان-رضوی-برگزار-شد
بستن   چاپ