مدیرعامل شرکت آبفای شهری تربت حیدریه:
انحراف 50 درصد در هزینه نمودن مبالغ دریافتی تبصره 3
يکشنبه 9 تير 1398 - 12:02:30
پایگاه خبری نوید تربت: Navidtorbat.ir

مدیر عامل شرکت آبفای تربت حیدریه با تائید اینکه تبصره 3 از قبوض مشترکین حذف شده و  تنها نیمی از مبالغ دریافتی آن صرف اصلاح شبکه آبرسانی شده گفت: البته تمام مبالغ دریافتی در شرکت آبفا هزینه شده و قول دادیم تا طبق مجوز شورای شهر،آن هزینه ای که صرف پروژه های فاضلاب شده را از محل درآمدهای شرکت به اصلاح شبکه آبرسانی اختصاص دهیم.

 صادق یوسفی در نشست خبری اظهار کرد: از آغاز اجرای تبصره 3 تا پایان سال گذشته 8 میلیارد و 290 میلیون تومان برای مشترکین در قبوض، بند تبصره 3 صادر شده که 6 میلیارد و 600 میلیون تومان آن وصول شده و از این مبلغ نیز 3 میلیاردو  350 میلون تومان صرف اصلاح شبکه آبرسانی شده ، در تلاشیم که باقیمانده این مبلغ را که در پروژه های فاضلاب هزینه شده در اصلاح شبکه آبرسانی نیز هزینه کنیم.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون یک میلیارد و 200 میلیون تومان از محل در آمدهای شرکت برای اصلاح شبکه آبرسانی هزینه شده، افزود: از مجموع 490 کیلومتر شبکه آبرسانی شهر ترتب حیدریه 30 درصد آن فرسوده است که تلاش می کنیم به مرور زمان و طبق اعتبارات شرکت، اصلاح شبکه آبرسانی انجام شود.

مدیر عامل شرکت آبفای شهری تربت حیدریه بیان داشت: حدود 43 کیلومتر شبکه گالوانیزه داریم که جزء 30 درصد شبکه فرسوده محسوب می شود و برای اصلاح آن 40 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

 

اولویت استفاده از پساب تصفیه خانه برای صنایع شهرستان

اولویت اصلی سرمایه گذار تصفیه خانه فاضلاب "تامین پساب مورد نیاز تربت حیدریه" است.

یوسفی در خصوص پروژه تصفیه خانه فاضلاب که به بخش خصوصی واگذار شده، گفت: طبق قرار داد با شرکت توس مسیر که قرار است 29 سال از پساب تصفیه خانه استفاده کند، مقررشده به ازای آن  100 کیلومتر اصلاح شبکه فاضلاب شهری، اجرای 22 هزار انشعاب فاضلاب و همچنین بهره برداری از فاز دوم تصفیه خانه را نیز عهده دار باشد.

وی با بیان اینکه طبق تاکید مسئولان ارشد شهرستان اولویت استفاده از پساب تصفیه خانه برای صنایع شهرستان است، افزود: تاکنون فولاد رخ، نیروگاه 500 مگاواتی راشد و شهرداری ها برای پساب تصفیه خانه اعلام نیاز کرده اند.

یوسفی افزود: در خصوص بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب که باعث اعتراض اهالی آن منطقه شده امکانات و تجهیزات خریداری شده و تا استقرار و راه اندازی ان و رفع بوی نامطبوع چهار ماه زمان نیاز داریم.

مدیر عامل شرکت آبفای تربت حیدریه تصریح کرد: تمامی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری در کشور و از جمله تربت‌ حیدریه با مشکل مالی مواجه اند و جذب شرکت‌ها نیز زیان ده هستند و این بدان خاطر است که بودجه این شرکت با 6 میلیارد و 700 میلیون تومان زیان بسته شده است.

 

انتقال آب برای شرکت آبفا هر مترمکعب یک هزار و 61 تومان تمام می شود

یوسفی اضافه کرد: قیمت انتقال آب برای شرکت آبفا هر مترمکعب 1061 تومان تمام می شود و این درحالی است که فروش ما 617 تومان است و این یعنی به ازای هر متر مکعب 444 تومان زیان به ما وارد می شود.

وی بیان کرد: در بخش فاضلاب نیز اوضاع همین گونه است و قیمت تمام شده یک متر مکعب فاضلاب 1019 تومان وفروش آن نزدیک به 607 تومان  است و اینجا به ازای هر متر مکعب فاضلاب 412 تومان زیان می کنیم.

یوسفی گفت: اعتبار مصوب شرکت آبفای شهری تربت حیدریه در سال گذشته 6 میلیارد و 600 میلیون تومان از محل اعتبارات ملی و استانی بوده که 50 درصد آن تخصیص و جذب شد.

 

تابستان امسال قطعی آب نداریم

مدیرعامل شرکت آبفای شهری تربت حیدریه اظهار کرد: متولی تامین آب در شهرهای بالای 50 هزار نفر شرکت آب منطقه ای است که کارهای مطالعاتی و تحقیقاتی آن را اجرا و شرکت آبفای شهری نیز پیگیر این موضع است.

وی با بیان اینکه کیفیت آب شهر تربت حیدریه مناسب است، افزود: وضعیت مخازن تربت حیدریه در نقطه سر به سر است و از دو نقطه از دشت ازغند و منطقه گوجی و اسفیوخ منابع شهری تغذیه می شوند ممکن است گاهی بعلت نوسانات برق و یا ساعات اوج مصرف به خصوص در تابستان شاهد افت فشار باشیم اما قطعا قطعی آب نخواهیم داشت.

 به گفته یوسفی، شرکت آبفای تربت حیدریه چهار بخش مرکزی رخ بایگ و کدکن را با جمعیت شهری 164 هزار نفر و جمعیت روستایی 30 هزار نفر در 27 روستا تحت پوشش دارد.

مدیر عامل شرکت آبفا گفت: این شرکت همچنین 62 هزار فقره انشعاب معادل 100 درصد جمعیت آبفای شهری و26 هزار و 300 فقره انشعاب آب و فاضلاب معادل  43 درصد جمعیت فاضلاب را تحت پوشش دارد.


http://navidtorbat.ir/fa/News/1327/انحراف-50-درصد-در-هزینه-نمودن-مبالغ-دریافتی-تبصره-3
بستن   چاپ