احداث اقامتگاه های بوم گردی فرصتی طلایی برای رونق روستاها
پنجشنبه 7 اسفند 1399 - 09:39:25
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

بهروز ممدوحی:بوم گردی یا همان طبیعت گردی شاخه ای از توریسم و گردشگر است که امروزه بیشتر مورد توجه گردشگران قرار گرفته و اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی روستاها را به دنبال دارد

بخشدار رخ در گفتگو با خبرنگار نوید تربت، بر اهمیت و جایگاه بوم گردی در توسعه اقتصاد روستاها و رونق صنعت گردشگری در بخش جلگه رخ تاکید کرد و گفت: از طرحهای بوم گردی در روستاهای هدف گردشگری در راستای ایجاد اشتغال و رونق روستاها حمایت و استقبال می شود.

علی اکبر صاحبی افزود: بخش رخ از ظرفیت ها و قابلیت های بالایی برای اجرای طرحهای بوم گردی برخوردار است و لازم است با کارهای تبلیغاتی بخصوص فعالیت در فضای مناسب مجازی گردشگران را به سمت روستاهای ییلاقی و خوش آب وهوای منطقه رخ سوق دهیم چرا که این امر در توسعه گردشگری و بوم گردی این منطقه حائز اهمیت است.

وی با تاکید به روند سرمایه گذاری در حوزه بوم گردی گفت: با افزایش کشش و استقبال گردشگران از اقامتگاههای بوم گردی، سرمایه گذاران را به این بخش جذب کنیم .

صاحبی با اظهار تاسف از اینکه از این سرمایه در بخش رخ آن گونه که می بایست، استفاده نشده و همچنین  کار فرهنگی نیز صورت نگرفته است افزود: لازم است تا دهیاران در این راستا بیشتر تلاش کنند.

این مقام مسئول گفت: 15 روستای هدف گردشگری در سطح منطقه شناسایی شده اند که از طرحهای ایجاد اقامتگاههای بوم گردی در این روستاها حمایت ویژه خواهد شد و به متقاضیان طرحهای بوم گردی تسهیلات خوبی با کارمزد پایین از محل اشتغال فراگیر روستایی پرداخت می شود.

وی ادامه داد: بخش رخ می تواند به پایلوت بوم گردی و  گردشگری شهرستان تبدیل  شود.

صاحبی به ظرفیت های متنوع تاریخی و طبیعی روستاهای منطقه رخ که مستعد ایجاد اقامتگاه بوم گردی هستنداشاره کرد و براین قابلیت ها در بخش رخ اذعان و بر توسعه اماکن اقامتی بوم گردی منطقه تاکید ویژه کرد.

وی آموزش جامعه محلی روستایی و آگاه سازی آنها نسبت به فواید و اثرات گردشگری بر بهبود اقتصاد و معیشت اهالی روستا را در موفقیت طرح های بوم گردی بسیار مهم دانست و گفت: ایجاد اقامتگاههای بوم گردی می تواند در کنار توسعه بخش کشاورزی منطقه رخ بعنوان یک امکان و فرصت جدید برای تحول اقتصاد روستا مطرح شود.

بخشدارافزود:باید پذیرفت بخشی از گردشگران چه به لحاظ روحی و روانی و چه به لحاظ مالی تمایل چندانی به اسکان در محیط های شلوغ و پر از هیاهوی شهری را  ندارند و به دنبال اقامت در مکان های آرام هستند و این فرصتی طلایی برای متولیان حوزه گردشگری و مسئولان و دهیاران بخش رخ است که با حمایت مادی و معنوی از طرحهای بوم گردی و سرمایه گذاران، گامی اساسی جهت جذب و ماندگاری مسافران و گردشگران داخلی و خارجی و توسعه اقتصادی منطقه بردارند.


http://navidtorbat.ir/fa/News/10946/احداث-اقامتگاه-های-بوم-گردی-فرصتی-طلایی-برای-رونق-روستاها
بستن   چاپ