پایگاه خبری نوید تربت:http://www.navidtorbat.irنوید تربت- رضا اسدنیا- مدیرجهاد کشاورزی تربتحیدریه گفت:با پایان عملیات برداشت جو در این شهرستان ، در سال زراعی جاری 24 هزار و 500 تن جو تولید و برداشت شده است.
به گزارش خبرنگار نوید تربت،علیرضا قادری، افزود : در سال زراعی جاری هشت هزار هکتار از اراضی شهرستان تربتحیدریه به کشت جو اختصاص یافت که از این میزان، پنج هزار هکتار بهصورت آبی و سه هزار هکتار نیز بهصورت دیم زیر کشت قرار گرفت.
وی ادامه داد:از مزارع آبی شهرستان 23 هزار تن جو برداشت شد و مزارع دیم نیز 1500 تن محصول تولید کردند.
قادری گفت:شرایط جوی مناسب و بارندگیهای مطلوب، نقش مؤثری در افزایش کمی و کیفی تولید محصول جو داشته، بهگونهای که هم در اراضی آبی و هم در مزارع دیم، میزان برداشت نسبت به شرایط مورد انتظار رضایتبخش بود.
http://navidtorbat.ir/fa/News/35292/برداشت-بیش-از-24-هزار-تن-جو-از-مزارع-تربت-حیدریه