رییس دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه:فراهم آمدن اشتغال دانشجویان با رویداد «صدرا»
شنبه 22 آذر 1404 - 20:58:08
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت- داود شریفی- رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه گفت: دومین دوره «رویداد صدرا» با حضور 32 شرکت صنعتی و با هدف حذف حلقه مفقوده بین دانشگاه و صنعت برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار نوید تربت، سعید میرزاده در نشست خبری افزود: این دانشگاه تلاش دارد حلقه مفقوده اتصال آموزش به صنعت را پیدا و در اختیار صنعتگران و دانشجویان قرار دهد.

وی ادامه داد: دانشجویان می‌توانند از طریق «رویداد صدرا» وارد صنعت شده که در این طرح نگرانی‌های کارفرما از بابت بیمه و نظارت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برطرف شده و دانشجو نیز ضمن گذارندن درس مرتبط، به مهارت‌آموزی می پردازد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه اضافه کرد: کارفرما نیز هزینه فعالیت دانشجو را به دانشگاه می‌دهد و دانشگاه آن را به عنوان بخشی از شهریه دانشجو لحاظ می‌کند.

میرزاده اظهار کرد: این طرح از سال 1401 با هدف کارآمدسازی آموزش و مهارت‌افزایی دانشجویان کلید خورد که مرکز «خواف» تجربه موفقی داشته است تا جایی که به لطف پویایی صنایع معدن، حدود 70 درصد از دانشجویان رشته‌های فنی آن هم‌اکنون شاغل هستند.

وی در تشریح فرآیند رویداد صدرا گفت: در این طرح، دانشجو به جای سردرگمی برای یافتن فرصت شغلی، در محیط دانشگاه با صنایع مختلف آشنا می‌شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه افزود: صنعت نیازهای نیروی انسانی خود را اعلام می‌کند و دانشجو پس از دوره کارآموزی، به تدریج به نیروی ماهر تبدیل می‌شود.

میرزاده با بیان اینکه دوره امسال با قدرت بیشتری نسبت به سال قبل برگزار می‌شود، اضافه کرد: امسال 32 شرکت و واحد صنعتی از سراسر شهرستان و حتی شهرک‌های صنعتی اطراف مانند رُشخوار و مه‌ولات، در سالن ورزشی این دانشگاه حاضر می‌شوند.

وی جامعه هدف این رویداد را حدود هزار و 800 نفر از دانشجویان رشته‌های فنی،علوم انسانی، حسابداری، مدیریت و به‌ویژه «آموزش ابتدایی» عنوان کرد و گفت: با اداره آموزش و پرورش برای جذب فارغ‌التحصیلان در مدارس غیردولتی به عنوان «کمک معلم» توافق شده است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه، افتتاحیه این رویداد را روز دوشنبه هفته جاری و اختتامیه آن را همراه با یک «همایش کارآفرینی» در روز چهارشنبه اعلام کرد.

میرزاده افزود: دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه دارای 26 رشته ارشد، 12 رشته دکترا، نزدیک به 70 کاردانی و کارشناسی، 40 هیات علمی تمام وقت، سه هیأت علمی وابسته و 150 نفر مدرس حق التدریس است و چهار هزار و 600 دانشجو دارد.


http://navidtorbat.ir/fa/News/32897/رییس-دانشگاه-آزاد-تربت‌حیدریهفراهم-آمدن-اشتغال-دانشجویان-با-رویداد-«صدرا»
بستن   چاپ