آغاز طرح پخت و توزیع نان سبوس‌دار کامل در تربت‌حیدریه
دوشنبه 10 آذر 1404 - 18:31:23
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت- داود شریفی- مدیر جهاد کشاورزی و دبیر کارگروه آرد و نان شهرستان تربت‌حیدریه اعلام کرد: بر اساس مصوبه کارگروه آرد و نان شهرستان، طرح پخت و توزیع نان سالم با استفاده از آرد کامل (سبوس‌دار) در 10 واحد نانوایی سطح شهر به‌صورت آزمایشی آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار نوید تربت، علیرضا قادری با تأکید بر اینکه این اقدام گامی مهم در ارتقای سلامت عمومی جامعه و ترویج فرهنگ مصرف نان مغذی محسوب می‌شود، افزود: در ماه‌های آینده با توجه به نتایج بازرسی‌ها و استقبال مردم، تعداد واحدهای نانوایی تولیدکننده نان سبوس‌دار افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: توسعه تدریجی این طرح نشان‌دهنده تعهد مسئولان به گسترش آن و تضمین دسترسی آسان همه شهروندان به نان سبوس‌دار است.

 وی تصریح کرد: نظارت دقیق و مستمر بر کیفیت نان تولیدی و اجرای صحیح فرآیند پخت، از ارکان اصلی موفقیت این طرح به شمار می‌رود. در همین راستا، کارگروه آرد و نان و بازرسین اتحادیه نانوایان شهرستان با پیگیری‌های مستمر، ارتقای کیفیت نان در تربت‌حیدریه را محقق خواهند ساخت.

وی همچنین با اشاره به مضرات مصرف نان‌های سفید و کم‌فیبر، حرکت به سمت تولید و مصرف نان‌های سبوس‌دار سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی را اقدامی ضروری دانست و خاطرنشان کرد: به‌زودی 40 واحد نانوایی دیگر نیز به جمع توزیع‌کنندگان نان کامل در سطح شهرستان خواهند پیوست.


http://navidtorbat.ir/fa/News/32871/آغاز-طرح-پخت-و-توزیع-نان-سبوس‌دار-کامل-در-تربت‌حیدریه
بستن   چاپ