آغاز بهره برداری از مجموعه آبی شهدای غوّاص شهرک ولی‌عصر تربت‌حیدریه
دوشنبه 21 مهر 1404 - 19:42:40
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت – داود شریفی- مجموعه آبی شهدای غوّاص در شهرک ولی‌عصر(عج) تربت‌حیدریه عصر روز دوشنبه با حضور مسوولان محلی و جوانان ساکن مناطق کم‌برخوردار این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار نوید تربت، رییس اداره ورزش و جوانان تربت‌حیدریه در آیین آغاز به کار این مجموعه گفت: استخر در فضایی به مساحت 2 هزار مترمربع ساخته شده است که نیمی از آن به کاسه استخر و هزار متر دیگر به محوطه‌سازی اختصاص دارد.

مجید رضایی با ذکر اینکه500 میلیارد ریال از اعتبارات دولتی برای احداث آن استفاده شده‌ است،افزود:

بهره‌برداری رسمی با حضور مقام عالی وزارت ورزش و جوانان انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: در مرحله دوم ساخت استخر کودک و جکوزی نیز در دستور کار قرار دارد.

رییس اداره ورزش و جوانان تربت حیدریه گفت: در راستای ایجاد فرصت برابر به منظور استفاده از امکانات دولتی برای کلیه اقشار، 2 شیفت در ماه به صورت رایگان برای کودکان ساکن در مناطق حاشیه شهر در نظر گرفته شده‌ است.

رضایی فعالیت کاری مجموعه آبی را در 2 نوبت صبح و عصر و در قالب چهار شیفت کاری برای زنان و مردان عنوان کرد و افزود: بهای بلیت استخر یک میلیون ریال است.


http://navidtorbat.ir/fa/News/32723/آغاز-بهره-برداری-از-مجموعه-آبی-شهدای-غوّاص-شهرک-ولی‌عصر-تربت‌حیدریه
بستن   چاپ