در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان مه‌ولات عنوان شد؛
برگزاری ده‌ها هزار ساعت آموزش هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان خراسان رضوی/ تغذیه رایگان از مطالبات اصلی دانش‌آموزان مه‌ولات/ هیچ دانش‌آموزی‌ در مه ولات بدون کلاس و معلم نمانده است
پنجشنبه 17 مهر 1404 - 20:59:07
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت- داود شریفی- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی گفت: تاکنون در استان ده‌ها هزار ساعت آموزش هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان برگزار شده‌است.

به گزارش خبرنگار نوید تربت، مصطفی اسدی در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان مه‌ولات افزود:از ابتدای استقرار دولت چهاردهم تاکنون، در خراسان رضوی بیش از 65 هزار نفر دانش‌آموز و معلم، دوره‌های مختلف آموزش‌ هوش مصنوعی را فرا گرفته‌اند و این روند همچنان ادامه دارد.

وی با تاکید بر توجه دولت چهاردهم به تقویت و توسعه آموزش مبتنی بر هوش مصنوعی در وزارت آموزش و پرورش، افزود: بر این اساس تاکنون 52 جلسه شورای آموزش و پرورش با حضور رییس‌جمهور و در همین محور برگزار شده که این امر بیانگر توجه ویژه به مقوله هوش مصنوعی است.

اسدی اضافه کرد: کیفیت‌بخشی به آموزش یکی از شاخصه‌های اصلی مسیر تحول در آموزش و پرورش است و در راستای توجه به فناوری‌های نوین و به‌ویژه هوش مصنوعی، تاکنون در استان ده‌ها هزار ساعت آموزش هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان برگزار شده‌است.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی اظهار کرد: هزینه‌کرد در حوزه آموزش و پرورش یک سرمایه‌گذاری مادام‌العمر است، تصمیم سازان آینده کشور را همین وزارتخانه آموزش داده و تربیت می‌کند.

وی نهضت توسعه عدالت آموزشی را از دیگر رویکردهای کلان نظام تعلیم و تربیت در دولت چهاردهم عنوان و تاکید کرد: عدالت آموزشی تضمین‌کننده توسعه پایدار کشور است و با تقویت زیرساخت‌ها در مناطق کمتر برخوردار، می‌توان فرصت‌های برابر آموزشی برای همه دانش‌آموزان فراهم کرد.

 

تغذیه رایگان از مطالبات اصلی دانش‌آموزان مه‌ولات

فرماندار مه‌ولات نیز در این نشست از اجرای هشت طرح آموزشی در قالب پروژه مهر خبر داد و گفت: برقراری سرانه تغذیه رایگان دانش‌آموزی از مطالبات اصلی دانش‌آموزان شهرستان است.

ریحانه شریعتی‌اصل، با اشاره به نقش موثر خیران در توسعه فضاهای آموزشی افزود: اختصاص اعتبار توسط اداره کل آموزش و پرورش استان برای بازسازی مدرسه «شهید واحد»ی فیض‌آباد که در وضعیت تخریبی قرار دارد، از دیگر مطالبات است.

 

هیچ دانش‌آموزی‌ در مه ولات بدون کلاس و معلم نمانده است

رئیس اداره آموزش و پرورش مه‌ولات، نیزدر جلسه شورای آموزش و پرورش و در تشریح دستاوردهای اجرای موفق پروژه مهر در این شهرستان گفت: در سال تحصیلی جدید، با همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای شهرستان، تلاش کردیم مهری بانشاط، منظم و بدون دغدغه برای دانش‌آموزان و والدین رقم بزنیم.

محمد محمودی، با بیان اینکه در حال حاضر 11 هزار و 900 دانش‌آموز در 120 مدرسه شهرستان توسط بیش از 1800 همکار فرهنگی و بازنشسته در مسیر تعلیم و تربیت فعالیت دارند، افزود: بزرگ‌ترین پروژه آموزشی شهرستان مه‌ولات، پروژه مهر است و خوشبختانه امسال هیچ دانش‌آموزی بدون کلاس، میز، صندلی یا معلم نماند که این مهم، رهاورد ارزشمند اجرای دقیق این پروژه بود.

وی کمبود نیروی انسانی را مهم‌ترین چالش آموزش و پرورش شهرستان دانست و اظهار داشت: انتظار داریم در آزمون‌های استخدامی پیش‌رو، مجوز جذب نیرو برای جبران این کمبود صادر شود.

رئیس آموزش و پرورش مه‌ولات در ادامه به بخشی از درخواست‌ها و برنامه‌های در دست اقدام اشاره کرد و گفت: اخذ مجوز جذب نیرو، تخصیص اعتبار برای تکمیل و تجهیز اردوگاه حضرت قائم (عج) مهنه، تجهیز کانون آموزش و پرورش عبدل‌آباد و تأمین وسیله نقلیه سبک و سنگین برای هنرستان کشاورزی امام خمینی (ره) از جمله مطالبات اصلی آموزش و پرورش مه‌ولات است.

محمودی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه نوسازی و توسعه فضاهای آموزشی نیز با انعقاد تفاهم‌نامه ساخت مدرسه با خیرین، تجهیز و بهره‌برداری از زمین‌های چمن مصنوعی مدارس و توزیع لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان محروم، گام‌های مؤثری در راستای عدالت آموزشی برداشته‌ایم.


http://navidtorbat.ir/fa/News/32706/برگزاری-ده‌ها-هزار-ساعت-آموزش-هوش-مصنوعی-برای-دانش‌آموزان-و-معلمان-خراسان-رضوی-تغذیه-رایگان-از-مطال
بستن   چاپ