پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.irنوید تربت- اصغر غضنفری- مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زاوه از پلمب 6 واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی و بین راهی در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
به گزارش خبرنگار نوید تربت، محمد امانی روز پنجشنبه در کارگاه آموزشی هوش مصنوعی افزود: این اقدام در راستای رسالت سازمانی مبنی بر تامین امنیت سلامت شهروندان انجام شده است.
وی ادامه داد: چهار هزار و 580 مورد بازرسی در نیمه نخست امسال از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و بین راهی زاوه انجام شده و 25 واحد صنفی نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان زاوه اظهار کرد: در مدت یاد شده از مجموعه 190 شکایات مطرح شده در سامانه، 85 مورد توسط کارشناسی بررسی شد.
امانی در خصوص دوره آموزشی هوش مصنوعی گفت: با همکاری دبیرخانه کارگروه هوش مصنوعی این شهرستان، برای کارکنان شبکه بهداشت و درمان و به منظور آشنایی آنان با مفاهیم و کاربردهای نوین هوش مصنوعی در نظام سلامت و با مدرسی «محمد آرامش»، در مدت یک روز برگزار شده است.
وی با بیان اینکه تا پایان سال پنج دوره دیگر مشابه این کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد، افزود: بررسی کاربرد عملی هوش مصنوعی در بهداشت عمومی، نظام مراقبت و تحلیل دادههای سلامت مورد توجه مدرس این دوره آموزشی است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان زاوه با اشاره به ضرورت ورود فناوریهای نوین به حوزه سلامت اظهار کرد: افزایش بهرهوری، کاهش خطای انسانی و تصمیمگیری هوشمندانه در نظام سلامت، تنها با بهرهگیری از ابزارهایی نظیر هوش مصنوعی میسر است.
امانی تصریح کرد: درک صحیح از این فناوری و شناخت کاربردهای آن، اقدامی مؤثر در راستای توسعه نظام سلامت دیجیتال است.