تعطیلی تدریجی کارگاه‌های ابریشم‌کشی بایگ بدلیل ارزش افزوده
يکشنبه 4 خرداد 1404 - 21:14:16
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت- اصغر غضنفری- مدیر شرکت تعاونی تولیدی ابریشم‌کشان بایگ تربت‌حیدریه گفت: پرداخت 10  درصد ارزش افزوده برای پیله کرم ابریشم که از سال 1400 وضع شده، تعطیلی تدریجی کارگاه‌های قطب ابریشم کشی ایران (بایگ) را به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار نوید تربت،علیرضا وثوقی‌نژاد افزود: در حالی که واردات نخ ابریشم از پرداخت ارزش افزوده معاف شده، اما پیله کرم ابریشم که ماده اصلی این صنعت می‌باشد، مشمول پرداخت این مالیات شده‌است.

وی با بیان اینکه از مجموع هزار و 200 کارگاه ابریشم‌کشی در این خطه تنها 400 کارگاه دایر مانده‌است، گفت: هر کارگاه برای بین 2 تا سه نفر اشتغال ایجاد کرده‌است.

وثوقی‌نژاد افزود: اگر مسوولان تصمیم‌ساز بالادستی نظام، نسبت به حذف این مالیات 10 درصدی اقدام نکنند، به تدریج شاهد کوچک‌تر شدن سفره ابریشم‌کشان و به تبع آن تعطیلی بیشتر کارگاه‌های ابریشم‌کشی این خطه خواهیم شد.

به گزارش نوید تربت و با استناد به اظهارات قبلی وثوقی‌نژاد، شرکت‌  تعاونی ابریشم‌کشان بایگ فعالیت خود را از سال 1374 با هدف تامین مواد اولیه کارگاه‌های ابریشم و تولید پیله که بالغ بر هزار و 200 کارگاه فعال بود، آغاز کرد و اکنون دارای هزار و 83 سهام‌دار است.

قرار است خرداد ماه جاری نخستین جشنواره ملی پیله و ابریشم، فرصت‌ها و چالش‌ها، با محوریت تعامل بین دولت و مجلس به منظور رفع کنونی مشکلات نوغان‌داران قطب ابریشم کشور (بایگ) به میزبانی این خطه برگزار شود.

از آنجا که مقرر شده با رایزنی نماینده مردم تربت‌حیدریه در مجلس شورای اسلامی، زمینه حضور مقامات کشوری از وزارت جهاد کشاورزی و نیز نمایندگان عضو کمیسیون‌های مرتبط در مجلس نیز در این همایش حضور داشته‌باشند، لذا ‌زمان دقیق برگزاری همایش، بزودی اعلام خواهد شد.

 


http://navidtorbat.ir/fa/News/30309/تعطیلی-تدریجی-کارگاه‌های-ابریشم‌کشی-بایگ-بدلیل-ارزش-افزوده
بستن   چاپ