انتقال مالکیت 160 هکتار از اراضی طرح نهضت ملی مسکن در تربت حیدریه
پنجشنبه 25 ارديبهشت 1404 - 21:21:52
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت- داود شریفی- با پیگیری‌های اداره راه و شهرسازی شهرستان تربت حیدریه و همکاری اداره ثبت اسناد، مالکیت بیش از 160 هکتار از اراضی ملی به نام سازمان ملی زمین و مسکن منتقل شد.

به گزارش خبرنگار نوید تربت،این اقدام در راستای تسریع در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در تربت حیدریه و تسهیل روند واگذاری اراضی به متقاضیان مسکن این شهرستان صورت گرفته است.

مجتبی شجاعی، فرماندار ویژه تربت حیدریه، تأکید کرد که این اقدام گام مؤثری در تسهیل روند اجرایی طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان است و به‌ویژه در تسهیل فرآیند دریافت تسهیلات بانکی برای متقاضیان مسکن این شهرستان کمک خواهد کرد. به گفته وی، انتقال مالکیت اراضی به سازمان ملی زمین و مسکن، امکان شروع به‌موقع پروژه‌ها را فراهم می‌کند و موجب تسریع در ساخت واحدهای مسکونی برای اقشار مختلف مردم خواهد شد.

همچنین در این اقدام، تلاش‌های هماهنگ میان دستگاه‌های مختلف اجرایی و خدماتی نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان شهرستانی برای رفع مشکلات مسکن و تحقق اهداف نهضت ملی مسکن در تربت حیدریه است. این پروژه‌ها در نهایت به بهبود وضعیت مسکن در شهرستان و کاهش مشکلات مسکن برای اقشار نیازمند و جوانان کمک خواهد کرد.

انتقال این اراضی گام مهمی در جهت برنامه‌ریزی‌های بلندمدت برای توسعه مسکن در تربت حیدریه محسوب می‌شود و می‌تواند نقش بسزایی در حل معضل مسکن در منطقه ایفا کند.


http://navidtorbat.ir/fa/News/30281/انتقال-مالکیت-160-هکتار-از-اراضی-طرح-نهضت-ملی-مسکن-در-تربت-حیدریه
بستن   چاپ