انتقاد نماینده مردم از کیفیت همایش ملی توسعه منطقه تربت‌حیدریه
چهارشنبه 17 ارديبهشت 1404 - 21:37:21
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت- حسن نیکنام- نماینده مردم تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات در چهارمین همایش ملی توسعه منطقه تربت‌حیدریه گفت: انتظار می‌رفت تحلیل های ارایه شده این همایش علمی‌تر که منجر به یک رهیافت علمی و اثرگذار باشد ارایه می‌شد.

به گزارش نوید تربت،محسن زنگنه ضمن انتقاد از کیفیت این همایش افزود: وقتی معاون دانشگاه علوم پزشکی، آمار مرگ و میز ناشی از تصادفات را ارایه می‌کند، انتظار می‌رود آمار مرگ و میر ناشی از قصور پزشکی نیز ارایه شود.

مجتبی شجاعی فرماندار تربت‌حیدریه نیز گفت: بعد پایان همایش و در قالب یک اندیشکده کلیه موارد ارایه شده مورد بررسی، راستی آزمایی و تحلیل قرار خواهد گرفت.

چهارمین همایش ملی توسعه منطقه تربت‌حیدریه روز چهارشنبه با حضور جمعی از مسولان محلی و استادان و پژوهشگران به میزبانی دانشگاه دولتی این شهرستان برگزار شد.

مرکز شهرستان 225 هزار نفری تربت‌حیدریه علاوه بر اینکه قطب درمان منطقه جنوب خراسان رضوی می‌باشد، با مزیت‌های مختلف در حوزه کشاورزی، معدن، صنعت و تجارت در 150 کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.


http://navidtorbat.ir/fa/News/30265/انتقاد-نماینده-مردم-از-کیفیت-همایش-ملی-توسعه-منطقه-تربت‌حیدریه
بستن   چاپ