لزوم ایمن سازی400 استخر ذخیره آب کشاورزی تربت‌حیدریه
سه شنبه 16 ارديبهشت 1404 - 17:21:48
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت- حسن نیکنام- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت‌حیدریه گفت: اکنون تعداد  400 استخر ذخیره آب کشاورزی دارای مجوز در این شهرستان  وجود دارد که نیاز به  ایمن سازی دارند.

به گزارش نوید تربت، علیرضا قادری در جلسه کمیته فنی به بیان مزایای احداث چنین استخرهای پرداخت و افزود:  ذخیره آب باران، چاه، چشمه، مدیریت منابع آب، تامین آب آبیاری، افزایش بهره‌وری و نیز افزایش راندمان آبیاری، از جمله این مزایا است.

وی در عین حال به خطرات و حوادث ناشی از بی‌احتیاطی در ساخت و بی‌توجهی نسبت به رعایت نکات ایمنی بویژه قرار داشتن در فصل گرما و میل شدید کودکان و جوانان برای شنا یا ماهیگیری در این استخرها اشاره کرد و از کشاورزان خواست تا به منظور پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی، نسبت به ایمن‌سازی آنها اقدام کنند.

قادری ادامه داد: از مهمترین مواردی که باید برای ایمن‌سازی استخرهای ذخیره آب کشاورزی رعایت شود، ایجاد حصار یا فنس حداقل به ارتفاع 2 متردر اطراف استخر است.

وی افزود: ایجاد محدودیت و ممانعت از تردد افراد و نصب درب قفل‌دار به گونه ای که فقط افراد مجاز قادر به تردد باشند، تجهیز استخر ذخیره آب کشاورزی به نردبان طنابی از جنس پنبه،  ایجاد جان پناه در کناره استخر، ایجاد نردبان فلزی گالوانیزه با رنگ آمیزی یا فولادی با روکش پروپیلن، تجهیز استخر ذخیره آب به جلیقه نجات غریق به تعداد کافی، رهاسازی تیوب لاستیک بادی به تعداد کافی، تامین روشنایی کامل استخر و محدوده‌ی حریم آن، استفاده از تابلو و علایم هشدار دهنده در کلیه اضلاع استخر، استقرار قایق آماده به کار در محدوده استخرهای بزرگ، از جمله این موارد است.


http://navidtorbat.ir/fa/News/30262/لزوم-ایمن-سازی400-استخر-ذخیره-آب-کشاورزی-تربت‌حیدریه
بستن   چاپ