پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.irبه گزارش نوید تربت به نقل از شفقنا؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «بر اساس مطالعهای که در مجله Current Biology منتشر شد، امپراتور وو از سال 560 پس از میلاد تا زمان مرگش در سال 578 در سن 36 سالگی بر سلسله ژو شمالی در چین حکومت کرد».
این مطالعه بیان کرد که وو ممکن است به دلیل حضور نظامی قوی و اتحاد شمال چین پس از شکست سلسله چی شمالی شناخته شده باشد. با این حال، علت مرگ امپراتور در چنین سن جوانی مدتها مورد بحث بوده و برخی از مورخان این سوال را مطرح میکنند که آیا او توسط رقبا مسموم شده است یا خیر، و برخی دیگر ادعا می کنند که او بر اثر یک بیماری ناشناخته درگذشته است اما بر اساس این مطالعه، آنالیز DNA جدید تأیید میکند که او احتمالاً به دلیل عوارض سکته مغزی فوت کرده است.
باستان شناسان در ابتدا مقبره وو را در سال 1996 کشف کردند. این مقبره حاوی اسکلت حاکم از جمله “جمجمه تقریباً کامل” بود که دانشمندان توانستند DNA او را برای تجزیه و تحلیل ژنتیکی استخراج کنند.
پیانپیان وی، یکی از نویسندگان مطالعه و استادیار گروه میراث فرهنگی و موزهشناسی دانشگاه فودان در شانگهای، در بیانیهای گفت: «کار ما شخصیتهای تاریخی را زنده میکند، پیش از این، مردم مجبور بودند به سوابق یا اسناد تاریخی ، نقاشیهای دیواری برای به تصویر کشیدن شکل ظاهری آنها روی بیاوردند».
براساس این مطالعه؛ این تصویر مردی است با چشمان قهوه ای، موهای سیاه و پوست تیره، شبیه به چهره امروزی شمال و شرق آسیا، این مطالعه همچنین تایید کرد که وو از نظر قومی به Xianbei، یک گروه عشایری که در مناطقی که اکنون به عنوان مغولستان و بخشهای شمالی چین شناخته میشود، تعلق دارد.
تجزیه و تحلیل DNA نشان داد که مردم Xianbei از جنوب به شمال چین مهاجرت کردند و با مردمی از قومیت چینی هان ازدواج کردند.
شائوکینگ ون، یکی از محققین این مطالعه، دانشجوی دکترای علوم باستانشناسی در دانشگاه فودان، در بیانیهای تأیید کرد: «این اطلاعات مهمی برای درک چگونگی گسترش باستانها در سراسر اوراسیا و نحوه ادغام آنها با جمعیت محلی است».
http://navidtorbat.ir/fa/News/27089/دانشمندان-با-استفاده-از-دیانای-1500ساله-چهره-یک-امپراتور-چینی-را-بازسازی-کردند