پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.irنوید تربت- حسن نیکنام- وزیر آمورش و پرورش گفت: مهارت آموزی باید به دغدغه همه دستگاههای فرهنگی اجتماعی تبدیل شود، لذا در برنامه هفتم توسعه 50 درصد دانش آموزان به سمت رشتههای فنی و حرفهای هدایت می شوند.
رضامراد صحرایی در آئین بهرهبرداری از هنرستان دارالفنون سیمان زاوه که با حضور محسن زنگنه نماینده مردم در مجلس و جمعی از مسؤلان محلی انجام شد افزود: در مناطق محروم و کمبرخوردار توسعه هنرستانها نشان از امیدآفرینی است و این در حالی است که در برنامه ششم توسعه 45 درصد برای خراسان رضوی برنامه ریزی شدهبود که به 47 درصد رسیده و این بدان معناست که رسیدن در برنامه هفتم توسعه به 50 درصد کار سختی نیست.
وی گفت: مهارت از دغدغه اصلی نظام تعلیم و تربیت است و این مهم باید به دغدغه همه دستگاههای فرهنگی اجتماعی تبدیل شود، لذا در برنامه هفتم توسعه 50 درصد دانش آموزان به سمت رشتههای فنی و حرفهای خواهند رفت.
صحرایی ادامه داد: هنرستانی با موضوع زعفران و زیرمجموعههای آن در شهرستان زاوه ساخته خواهد شد و استخر دانشآموزی زاوه هم تامین اعتبار میشود و تلاش میکنیم این بنا بعد از 15 سال به بهرهبرداری برسد.
وزیر آمورش و پرورش گفت: قریب به 50 هزار میلیارد تومان برای اجرای رتبه بندی معلمان بعد از 10 سال تخصیص داده شد و این درحالی صورت گرفت که منابع کشور محدود بود و آثار رتبهبندی به زودی مشخص خواهد شد که معلمان چگونه در راستای توانمند سازی اقدام خواهند کرد.
سال 1402 سال تاریخی جذب معلم
وی اضافه کرد: سال 1402 سال تاریخی جذب معلم در آموزش و پرورش بود ، حدود 75 هزار معلم جدید وارد بدنه نظام تعلیم و تربیت شدند و این درحالی است که تمام دستگاههای اجرایی کمتر از 10 درصد این میزان جذب داشتند.
صحرایی گفت: معلمانی که امسال وارد آموزش و پرورش شدند با کیفیتترین معلمان بعد از انقلاب بودند و روند جذب آنها گواه این ادعاست.
وی بیان کرد: در آزمون مقطع ابتدایی 535 هزار نفر شرکت کردند و ظرفیت جذب 28 هزار نفر بود و بسیاری از جذب شدگان و جاماندگان با کیفیت و بسیار زحمت کشیدهبودند.
صحرایی افزود: نیروهایی که وضعیت استخدامیپایدار ندارند و از گذشته به این دولت رسیده و همچنین برای استخدام نیروهای خرید خدمات که سالها خدمت کردند با ضریب در ازمون استخدامی امتیاز قائل خواهیم داشت، در عین حال قانون اجازه نمیدهد که کسی به غیر از مسیر استخدام وارد بدنه نظام تعلیم و تربیت شوند.
افتتاح هنرستان دارالفنون سیمان زاوه
در سفر وزیر آموزش و پرورش ، همچنین هنرستان دارالفنون سیمان زاوه به بهره برداری رسید.
رئیس آمورش و پرورش شهرستان زاوه در آئین بهرهبرداری از این پروژه اظهار کرد: این هنرستان با مشارکت کارخانه سیمان زاوه و با هدف افزایش فرهنگ مهارتآموزی و مهارتورزی بین دانشآموزان ساخته شدهاست.
وی گفت: این پروژه در زمینی به مساحت 10 هکتار و زیربنای 2600 متر در دوطبقه و با هزینهبری 14 میلیارد تومان ساخته شدهاست.
جمال افزود: ساخت کارگاهها، خوابگاه و دیگر ملزومات مورد نیاز هنرستان از برنامههای آینده در این پروژه آموزشی است.
وی با بیان اینکه این پروژه آموزشی سال 91 کلنگزنی شدهبود، گفت: هماکنون 31 دانشآموز در این هنرستان و در رشتههای فنی و حرفهای؛ کشت بدون خاک و تاسیسات گرمایشی تحصیل میکنند.
http://navidtorbat.ir/fa/News/24796/در-برنامه-هفتم-توسعه-50-درصد-دانش-آموزان-به-رشتههای-فنی-هدایت-خواهند-شد