پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.irنوید تربت- رییس کمیته تبلیغات و روابط عمومیکنگره ملی هزار و 106 شهید منطقه تربتحیدریه گفت: بنا داریم یادواره شهید مجید حجتی، تنها خبرنگار شهید شهرستان تربتحیدریه را، در شب دوازدهم بهمن امسال برگزار کنیم.
به گزارش نوید تربت، جواد بلندی یکشنبه شب در جلسه هماهنگی برگزاری یادواره شهدای اقشار، از زیرمجموعه های کنگره ملی شهدای منطقه تربتحیدریه افزود: تاکنون پنج یادواره شهدای اقشار در شهرستان تربتحیدریه برگزار و تا زمان برپایی این کنگره ملی در 22 شهریور سال آینده، برپایی چنین یادوارههایی در این خطه ادامه دارد.
وی هدف این یادواره ها ، پاسداشت شهدای اقشار و اصناف مختلف نظیر معلم، کارگر، کشاورز و نیز خبرنگاران است که در دوران دفاع مقدس نقشآفرینی داشته و برپایی چنین یادوارههایی در راستای کنگره ملی شهدا است.

بلندی گفت: بر این اساس بنا داریم یادواره شهید مجید حجتی، تنها خبرنگار شهید شهرستان تربتحیدریه را، در شب دوازدهم بهمن امسال برگزار کنیم.
وی تصریح کرد: البته برپایی یادواره، محدود به انجام یک سخنرانی و تجلیل نیست و مقرر شده در شورای نامگذاری شهر، یک فرصت برای نامگذاری شهدای خبرنگار نیز فراهم آید.
وی افزود: همچنین به دنبال تهیه یک سند و زندگینامه کامل برای شهید حجتی هستیم تا در مراسم یادواره ایشان از یک جزوه یا کتابچه زیبا شامل فرازهایی از زندگی این شهید والامقام، رونمایی کنیم.
شهید مجید حجتی به عنوان نخستین خبرنگار شهید خراسان بزرگ در یکم آبان سال 1338 در تربتحیدریه چشم به جهان گشود و تحصیلات ابتدایی را تا سطح هنرستان در زادگاهش گذراند و موفق به اخذ دیپلم برق شد.
وی سه بار به جبهه اعزام و سرانجام در روز نهم آذرماه سال 1360 در جریان عملیات طریقالقدس در منطقه بستان و بر اثر تیر مستقیم دشمن حین تهیه گزارش خبری، به در جه رفیع شهادت نایل آمد.
http://navidtorbat.ir/fa/News/24760/یادواره-شهدای-خبرنگار-در-تربتحیدریه-برگزار-می-شود