پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.irنوید تربت- دبیر کارگروه سلامت و دفاع زیستی مجمع بسیج تربتحیدریه گفت: نرخ باروری در این شهرستان از سال 1396 از 2. 63 به 1. 93 صدم در سال 1401 رسیده است که نشانگر کاهش جمعیت و رشد منفی آن است.
به گزارش نوید تربت،معصومه پاشایی در شانزدهمین اجلاسیه مجمع عالی بسیج شهرستان تربتحیدریه با اشاره به اینکه مهمترین راهبرد این کارگروه "جوانی جمعیت" است، افزود: از آنجا که در سال 1420 جمعیت سالمندان کشور 2 برابر میشود یک برنامه عملیاتی برای جوانی جمعیت تدوین شدهاست.
وی گفت: با بررسی وضعیت موجود و با استناد به آمار و میزان باروری جمعیت و میزان ازدواج و طلاق ثبت شده و نیز لیست کردن نقاط قوت و ضعف و تهدیدها و آسیبها، اهداف کلی و اختصاصی تدوین کردیم تا در راستای جوانی جمعیت گام موثری برداریم.
معاون اقشار سپاه پاسداران امام رضا(ع) خراسان رضوی نیز گفت: بر اساس فرمان مقام معظم رهبری حدود 2 هزار مساله از سطح مجامع عالی بسیج شهرستانهای این استان احصا و در نهایت بعد بررسی و کار کارشناسی به 60 مساله و 17 موضوع اساسی رسیدیم.
سرهنگ پاسدار محمدحسین عفتپناه افزود: برای هر مساله شناسنامهای تهیه و مجدد این سلسله مسایل به عنوان کتاب اقدام روشن جمعبندی و در نهایت این کتاب سند مسایل خراسان رضوی محسوب میشود.
رییس مجمع عالی بسیج شهرستان تربتحیدریه نیز گفت: هیاتهای اندیشهورز در تولید محتوا ورود جدی و تاثیرگذار داشته و دارند و تقویت این مهم قطعا اتفاقات مهمی در جامعه رقم خواهد زد.
سیدغلاممحمد هاشمی افزود: اگر تفکر بسبج همراه با عمل در هیاتهای اندیشهورز آمیخته شود، شگفتیساز خواهد شد.
وی در ادامه نخستین راهبرد مجمع بسیجیان را، پیگیری منویات و مطالبات مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: گره مشکلات ما در عدم اجرای دقیق این راهبردهاست.
هاشمی با اشاره به اینکه احصای مسایل نقاط ضعف و قوتها و مشکلات مختلف سطح منطقه از دیگر راهبردهای مجمع است، افزود: شناسایی نیروهای خلاق وخوشفکر که نخبگانی از این مجمع ارتقا یافتند و باعث افتخار شدند از دیگر اقدامات این حوزه است .
هاشمیگفتمان سازی، مطالبه گری و جریان سازی را، از دیگر راهبردهای مجمع بسیج دانست و گفت: تحقق محله اسلامی تا رسیدن به جامعه ناب اسلامی که حدود 80 محله اسلامی مشخص و در راس انها هیاتهای اندیشهورز تولید ایده و راهکار میکنند از برنامههای مهم مجمع است.
وی افزود: در هشت کارگروه شامل: سلامت و دفاع زیستی، دفاعی و امنیتی، فضای مجازی و رسانه، فرهنگی و جهاد تبیین، سازندگی و محرومیت زدایی، اجتماعی و نیز علمی پژوهشی، هشت مساله مهم شهرستان احصا شدهاست.