ساختمان آموزش و پرورش زاوه در معرض تخریب، آیا موریانه‌ها پیروز می شوند؟!
چهارشنبه 19 مهر 1402 - 21:53:46
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت- معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش شهرستان زاوه گفت: به دلیل هجوم موریانه به ساختمان مرکزی آموزش و پرورش شهرستان زاوه از یک سو و غیرمقاوم بودن آن از سوی دیگر، احتمال آوار شدن این ساختمان بر روی پرسنل، وجود دارد.

به گزارش خبرنگار نوید تربت،مهدی منتظریان افزود: اهمیت این مشکل زمانی برای مسوولان بالادستی بیشتر مشخص می‌شود که بدانند قدمت این ساختمان به دهه 50 می رسد و حتی در دهه 60 که آن زمان یک مدرسه شبانه‌روزی بود، آتش گرفته و تعدادی از دانش‌آموزانش فوت یا بشدت مجروح شده‌بودند.

وی گفت: از آن زمان تنها با لکه‌گیری، گچ‌کاری و رنگ‌آمیزی، ظاهر ساختمان تغییر کرده، اما هجوم روزافزون موریانه‌ها و همچنین رویش خار و گیاهان وحشی خودرو در کنار میز کارمندان، شکل ظاهری ساختمان را از یک اداره آموزش و پرورش خارج ساخته‌است.

منتظریان با بیان اینکه شایسته است از حیث قدمت تاریخی ساختمانی با حدود 40 اتاق حفظ و در جوار آن ساختمان جدیدی احداث شود، افزود: طبق برآورد اولیه در زیربنایی به مساحت 750 تا 800 متر و صرف 120 میلیارد ریال اعتبار می توان ساختمان جدیدی با 12 اتاق احداث و به این اوضاع ناایمن پایان داد.

وی در ادامه گفت: آموزش و پرورش شهرستان زاوه اکنون دارای 144 مدرسه است که بالغ بر 18 هزار نفر دانش‌آموز در آن مشغول تحصیل هستند.

معاون آموزش و پرورش زاوه شمار فرهنگیان این خطه را هزار و 500 نفر عنوان و اظهار کرد: متاسفانه در این شهرستان حتی یک باب مرکز رفاهی فرهنگی هم نداریم.

زاوه یکی از شهرستان‌های استان خراسان رضوی است که تا آبان سال 1387، یکی از بخش‌های شهرستان تربت‌حیدریه بود و در این تاریخ به شهرستان ارتقا یافت.

زاوه دارای 2 بخش مرکزی به مرکزیت شهر دولت‌آباد و سلیمان به مرکزیت شهر چخماق می‌باشد.


http://navidtorbat.ir/fa/News/24652/ساختمان-آموزش-و-پرورش-زاوه-در-معرض-تخریب،-آیا-موریانه‌ها-پیروز-می-شوند؟
بستن   چاپ