معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی:
مدیریت جنگ در دوران دفاع مقدس در دست جوانان بود
شنبه 1 مهر 1402 - 22:29:00
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت- داود شریفی- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی از دوران سرنوشت ساز هشت سال دفاع مقدس به عنوان دوره آموزش برای کسب الفبای پیشرفت، ترقی و سربلندی نظام اسلامی ایران یاد کرد و گفت: گواه این ادعا پیشرفت کنونی کشور در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و تکنولوژی در ابعاد مختلف است.

به گزارش خبرنگار نوید تربت، سیدهادی طباطبایی روز شنبه در آیین بازگشایی مدارس و نواختن زنگ مهر و مقاومت که به صورت نمادین در هنرستان فنی حرفه‌ای علامه طباطبایی تربت‌حیدریه برگزار شد، افزود: دوران طلایی دفاع مقدس همچنین از این لحاظ برای شما دانش‌آموزان باید مهم باشد که بدانید تنها شهدای دانش‌آموز ما، 38 هزار نفر است و این بدان معناست که مدیریت جنگ در دست جوانان بود.

وی گفت: در طول ادوار مختلف تاریخ، جنگ‌هایی زیادی با دولت‌های استعماری نظیر روس و انگلیس داشتیم که در همه آنها شکست خوردیم و دلیل عمده این شکست‌ها آن بود که متکی به توان مردم نبودند.

طباطبایی در ادامه افزود: در دوران دفاع مقدس تنها با کشور عراق درگیر جنگ نبودیم، بله به تعبیری با تمام کشورهای حامی رژیم بعث می‌جنگیدیم و لذا اگر بگوییم در جنگ جهانی پیروز شدیم، حرف دور از ذهنی نزده‌ایم.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی افزود: در حالی که خاطرات و یادداشت‌های براداران و پدران ما گواه آن است که در آن زمان حتی فشنگ تفنگهای‌مان را هم باید از خارج وارد می‌کردیم، اما امروز پیشرفت و سربلندی ایران را نه با عهد پهلوی، که با کل جهان باید مقایسه کرد.

طباطبایی گفت: اهمیت و سطح بالای این موفقیت‌ها زمانی بیشتر مشخص می‌شود که شما دانش‌آموزان بدانید، از فردای پیروزی انقلاب غالب  کشورهای جهان، کمر به نابودی نظام اسلامی بستند و در کنار تحریم‌های همه جانبه اما امروز شاهد دستاوردهای زیاد در عرصه‌های مختلف هستیم.

وی اضافه کرد: در حالی که در رژیم گذشته، 30 درصد پزشکان ما وارداتی و غالبا از شرق آسیا بودند، اما امروز از 52 کشور جهان برای معالجه و مداوا به ایران می‌آیند و سومین پیوند سر در ایران انجام شد.

طباطبایی با بیان اینکه امروز در زمره کشورهای صادرکننده پهپاد هستیم، اظهار کرد: تنها درآمد ما در حوزه صنایع دفاعی 5 میلیارد دلار برآورد شده‌است.

وی خطاب به استادان دانشگاه و معلمان گفت: بر این اساس شایسته است تا جهاد تبیین را جدی گرفته و این موفقیت‌ها را بازگو کنید.

 

آغاز سال تحصیلی جدید با 48 هزار دانش‌آموز در 285 مدرسه تربت حیدریه

مدیر آموزش و پرورش شهرستان تربت‌حیدریه نیز با بیان اینکه 95 درصد پروژه‌های نیمه تمام به پایان رسیده‌است، گفت: سال تحصیلی جدید را با 48 هزار دانش‌آموز در 285 مدرسه آغاز می‌کنیم که از این تعداد 6 هزار نفرشان کلاس اولی هستند.

حجت صالحی با بیان اینکه سیاست دولت بر تقویت هنرستان‌ها و تشویق دانش‌آموزان به سمت کسب حرفه و هنر است، افزود: بر این اساس امسال به صورت نمادین بازگشایی مدارس را در یک هنرستان فنی و حرفه‌ای آغاز کردیم.


http://navidtorbat.ir/fa/News/24605/مدیریت-جنگ-در-دوران-دفاع-مقدس-در-دست-جوانان-بود
بستن   چاپ