برگزاری نخستین نشست تخصصی سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی استان در تربت‌حیدریه
چهارشنبه 8 شهريور 1402 - 10:59:04
پایگاه خبری نوید تربت:www.navidtorbat.ir

نوید تربت- بنا داریم در برنامه هفتم توسعه، به دنبال طراحی زیست‌بوم صنایع‌دستی در راستای توسعه و ترویج این هنر در کشور باشیم.

مدیرکل حمایت از تولید صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه تخصصی سنگ‌های قیمتی تربت‌حیدریه در گفت و گو با خبرنگار نوید تربت افزود: این بدان معناست که باید چرخه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی را با توجه به وضعیت هنرمندان، صنعتگران و صادرکنندگان کامل کنیم تا هنرمندان بتوانند محصولات جدید و کارآمدی تولید و روانه بازار کنند.

محمدحسین عسکرپور اظهار امیدواری کرد، با این طرح زمینه رشد صادرات صنایع دستی در کشور محقق شود.

 وی میزان صادرات صنایع دستی در کشور را 300 میلیون دلار در سال اعلام و اظهار کرد: عمده صادرات ما به کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق می‌باشد.

عسکرپور گفت: البته با در نظر گرفتن پتانسیل و ظرفیت‌های خوب چه به لحاظ نیروی انسانی ماهر و چه از حیث تنوع تولیدات در کشور، این رقم بسیار ناچیز است.

مدیرکل حمایت از تولید صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وجود حدود 520 هزار نفر هنرمند صنایع دستی در کشور که در 299 رشته فعالیت دارند، افزود: اقدام دیگر ما برای حمایت از این عزیزان توسعه بیمه و به خصوص بیمه تکمیلی است که در دولت سیزدهم اجرا شده‌است.

 عسکرپور گفت: زمینه استفاده هنرمندان از طرح بیمه وستایی و عشایری فراهم آمده و همچنین در بحث بیمه تکمیلی با شرکت‌های مختلف بیمه‌گذار رایزنی و قیمت گرفتیم تا رقابتی نیز بین آنها فراهم آید.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت‌حیدریه نیز به خبرنگار نوید تربت گفت: به مناسبت هفته دولت نخستین نشست تخصصی سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی استان را در تربت‌حیدریه برگزار و در حاشیه آن نمایشگاهی از ‌نمونه کارهای هنرمندان صنایع دستی این خطه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته‌است.

علی محمدی افزود: قرار است نشست تخصصی با حضور 40 هنرمند مطرح استان در فرمانداری تشکیل شود.

همچنین برای شرکت‌کنندگان در این نشست، تور یکروزه گردشگری معدن و به خصوص عقیق تربت‌حیدریه و نیز راه‌اندازی بانک اطلاعاتی ثبت اطلاعات هنرمندان صنایع دستی را، در برنامه داریم.

بنا به اظهار رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت‌حیدریه اکنون هزار و 100 هنرمند صنایع دستی شناسایی شده‌اند.


http://navidtorbat.ir/fa/News/24526/برگزاری-نخستین-نشست-تخصصی-سنگ‌های-قیمتی-و-نیمه-قیمتی-استان-در-تربت‌حیدریه
بستن   چاپ