کتاب شعر گردش بهار و بابک در تربت حیدریه رونمایی شد
سه شنبه 27 تير 1402 - 21:08:47
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت- نخستین کتاب ویژه کودکان با مضمون معرفی جاذبه‌های گردشگری، تاریخی و سوغات شهرستان تربت حیدریه چاپ و رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار نوید تربت،رئیس اداره میراث‌فرهنگی‌، گردشگری و صنایع‌دستی تربت‌ حیدریه در مراسم رونمایی از این کتاب که با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان، فرماندار تربت حیدریه و مسئولان و شاعران محلی برگزار شد، گفت: این کتاب توسط لیلی پوردایی از نویسندگان و شاعران توانمند و فعال شهرستان تربت حیدریه سروده شده و ویژه گروه سنی کودک (ج) است.

علی محمدی افزود: هدف از چاپ این کتاب معرفی جاذبه‌های گردشگری، تاریخی و سوغات شهرستان تربت حیدریه به شهروندان به‌ویژه دانش آموزان است.

وی ادامه داد: این کتاب با همراهی و پیگیری دستگاه‌های اجرایی شهرستان به‌ویژه شهرداری و شورای اسلامی، ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی،  میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی،   آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نهاد کتابخانه‌های عمومی شهرستان تهیه شده است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی‌، گردشگری و صنایع‌دستی تربت‌ حیدریه یادآور شد: کتاب شعر گردش بهار و بابک در تربت حیدریه با مساعدت و عنایت خیر فرهیخته حاج علی مغانی با تیراژ 2000 نسخه چاپ و منتشر شده است.

شهرستان تربت حیدریه دارای 350 اثر تاریخی شناسایی شده است که تعداد 60 اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.


http://navidtorbat.ir/fa/News/23382/کتاب-شعر-گردش-بهار-و-بابک-در-تربت-حیدریه-رونمایی-شد
بستن   چاپ